anetina 21.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no by łoby nudno - szczególnie w nocy chyba smutno i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 teściowa fajna tylko mały z nią mało przebywał do tej pory przywyknie do babci tyle że to będzie teraz taki okres - tylko mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 teściowa fajna tylko mały z nią mało przebywał do tej pory nie martw sie. U nas nianai do chłopaków przychodziła jedynie pomagac babci i zabierac na spacery a od dziś jest sama. A z takim maluszkiem jak Twój pójdzie łatwo, zobaczysz. Szkraby szybko sie aklimatyzuja i przyzwyczajaja- im mniejsze tym łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no by łoby nudno - szczególnie w nocy chyba smutno i zimno jak mi dziś w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no by łoby nudno - szczególnie w nocy chyba smutno i zimno jak mi dziś w nocy przytulamy cię więc my wszystkie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no by łoby nudno - szczególnie w nocy chyba smutno i zimno jak mi dziś w nocy przytulamy cię więc my wszystkie mocno dziękuję Od razu mi lepiej. Mam tylko nadzieję, ze mnie przeziębienie nie bierze- kicham dziś przeokropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 anetko - grzane pfko z koglem moglem na noc i przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no by łoby nudno - szczególnie w nocy chyba smutno i zimno jak mi dziś w nocy przytulamy cię więc my wszystkie mocno dziękuję Od razu mi lepiej. Mam tylko nadzieję, ze mnie przeziębienie nie bierze- kicham dziś przeokropnie może kichasz na kielicha ? Kawika dobrze radzi rozgrzane piwko i do łóżka zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 anetko - grzane pfko z koglem moglem na noc i przejdzie chciałabym, chciała... ale zasada jest jedna: jestem sama z dziećmi to nie piję alkoholu, tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Do widzenia, zmykam po Alicję do szkoły. Dziś sprawdze wieczorkiem net w domu, jak zadziała to się pokażę z nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 anetko - grzane pfko z koglem moglem na noc i przejdzie chciałabym, chciała... ale zasada jest jedna: jestem sama z dziećmi to nie piję alkoholu, tak na wszelki wypadek Ano racja, no to herbatka z soczkiem malinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam..przed snem Ciut człeka nie ma a tu... takie rzeczy..takie cuda... niesłychane Zajkrzałam oczywiście do dziennika i jednak coś się dzieje, schody ładne, czekam na kuchnię Kofana głowa do góry, będzie dobrze... Domek już przykrywany białą pierzynką - syropianem No proszę... Fajowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj kawika,tempo macie imponujące!! Trafiłam na twój dziennik przypadkiem,ale jest on dla mnie "pokrzepieniem",że i nam się uda wyrobić w czasie z przeprowadzką,a jesteśmy na etapie wylewek. Jak widzę to zaczęlismy budowę w tym samym okresie(u nas końcem kwietnia 2009 zaczęło się budowlane szaleństwo),ale my nasze obecne mieszkanie (sprzedane)mamy opuścic do końca stycznia2010,tylko że jeszcze tyyylee przed nami.. Pozdrawiam Spokojnie , dacie radę . My wbiliśmy łopatę pod koniec marca , a za 12 dni przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Do widzenia, zmykam po Alicję do szkoły. Dziś sprawdze wieczorkiem net w domu, jak zadziała to się pokażę z nowego domu Chyba necik nie zadzialał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Do widzenia, zmykam po Alicję do szkoły. Dziś sprawdze wieczorkiem net w domu, jak zadziała to się pokażę z nowego domu Chyba necik nie zadzialał nie zadziałał Mam zasieg tylko chyba na tarasie a komp stacjonarny więc... Musze kupic podobno jakis przedłużacz/antenę. Dzien DObry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry,jak tam chłopaki po pierwszym dniu z niania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry, jak tam chłopaki po pierwszym dniu z niania? dzięki, całkiem dobrze. Bartosz co prawda nie usnął w dzięń ale to dla mnie jeszcze lepiej Padli wczesniej wieczorkiem bo Krzys nie ma problemu z usypianiem. Za to o 4-tej rano zawołał, zebym mu zakładała bluzkę bo juz się "wyspił" Niania dała radę: byli na spacerku, zjedli sniadanko i obiadek. I przypilnowali dwóch ekip, bo wczoraj montowali nam drzwi w piwnicy i szafe u chłopaków w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien dobry coraz blizej przeprowadzki Ci zostało pewnie troszke zaganiana jestes , u nas dzis okropna pogoda i na dodatek pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 anetko - ciesze się że w porządku z chłopakami, bo zawsze człowiek się obawa co będzie gdy... no 4 - to chyba nie najlepsza godzina do wstawania?? ja na drugi bok się wtedy przekręcam jessi - zalatana troszkę jestem, chociaż prawdziwe latanie zacznie się od powniedziałku u nas nie pada ale wiatr jest bardzo silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 to ile juz Ci dni zostało do przeprowadzki ,pewnie juz malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts