kawika 22.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 to ile juz Ci dni zostało do przeprowadzki ,pewnie juz malutko no 31 października to już mam zamiar tam mieszkać na spokojnie - 9 dni albo 8 zalezy jak liczyć wolę myśleć że 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kawika, duza kuchnia i bardzo ładnie wyszła, podobaja mi sie uchwyty. Ja to nawet nie mam gdzie scierki powiesić A zlew będzie w rogu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kawika, duza kuchnia i bardzo ładnie wyszła, podobaja mi sie uchwyty. Ja to nawet nie mam gdzie scierki powiesić A zlew będzie w rogu, tak? nie pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kawika, duza kuchnia i bardzo ładnie wyszła, podobaja mi sie uchwyty. Ja to nawet nie mam gdzie scierki powiesić A zlew będzie w rogu, tak? nie pod oknem no chyba lepiej, bedzie więcej miejsca na odstawianie garnków a i tak po prawej zostanie Ci mnóstwo miejsca na blacie. I szafek masz dużo a to się w kuchni przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurcze dziwczyno kiedy ja tak bede odliczac dni do swjej przeprowadzki ,to już niedługo Ci zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mam nadzieję że wszystko się zmieści jak się taraz pakuję to stwierdzam że tyle tego dziadostwa jest że niem gdzie to się na tych 60m2 mieśiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurcze dziwczyno kiedy ja tak bede odliczac dni do swjej przeprowadzki ,to już niedługo Ci zostało zobaczysz jak zleci no nie dużo - ciekawe czy się ze wszystkim wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mam nadzieję że wszystko się zmieści jak się taraz pakuję to stwierdzam że tyle tego dziadostwa jest że niem gdzie to się na tych 60m2 mieśiło ha, ha... Wiesz ile ja mam "śmieci" w piwnicy I wyjdzie na to, ze człowiekowi potrzeba 20 % rzeczy z poprzedniego mieszkania a resztę nalezałoby wyrzucic. Tylko co z tego jesli szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mam nadzieję że wszystko się zmieści jak się taraz pakuję to stwierdzam że tyle tego dziadostwa jest że niem gdzie to się na tych 60m2 mieśiło ha, ha... Wiesz ile ja mam "śmieci" w piwnicy I wyjdzie na to, ze człowiekowi potrzeba 20 % rzeczy z poprzedniego mieszkania a resztę nalezałoby wyrzucic. Tylko co z tego jesli szkoda no właśnie połowę się już wyrzuciło, druga połowe "przydasiów" wyrzuci się chyba przy wypakowywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurcze dziwczyno kiedy ja tak bede odliczac dni do swjej przeprowadzki ,to już niedługo Ci zostało zobaczysz jak zleci no nie dużo - ciekawe czy się ze wszystkim wyrobię dasz rade bo ty dzielna kobitka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurcze dziwczyno kiedy ja tak bede odliczac dni do swjej przeprowadzki ,to już niedługo Ci zostało zobaczysz jak zleci no nie dużo - ciekawe czy się ze wszystkim wyrobię dasz rade bo ty dzielna kobitka jesteś no dzięki czy taka dzielna to nie wiem, ale uparta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 22.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobry. Nie mogę na tą twoją kuchnę patrzeć ...taka ładna. Oj będziesz w niej pichcić że hej. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobry. Nie mogę na tą twoją kuchnę patrzeć ...taka ładna. Oj będziesz w niej pichcić że hej. Super dzień dobry ciesze się że Ci się podoba, co do pichcenia - to nie przepadam, ale może dzieki tej kuchni misię bardziej będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry Bardzo ładny komin. Kuchnia oczywiście też. A rusztowanie kto odebrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry Bardzo ładny komin. Kuchnia oczywiście też. A rusztowanie kto odebrał ? cicho fajnie że jesteś myślałam że się zbiesiłeś na mnie, albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No przecież nie mam o co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No przecież nie mam o co . no ja myślę nawet nie przeklinam widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 U koleżanki Malgos2 dziewczyny wymyśliły zamienniki np. KWK zamiast ku..a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 U koleżanki Malgos2 dziewczyny wymyśliły zamienniki np. KWK zamiast ku..a zapisałam, chociaż nie wiem czy będe używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Gratuluję szybkiej przeprowadzki! Ale fajnie,że możesz liczyć dni do wprowadzenia się do nowego domku Kuchnia wyszła suuuper Mieliśmy podobne elementy w naszym mieszkanku;) Piekarnik w ten sam sposób zamontowany na wysokości... Bardzo fajne i praktyczne rozwiązanie w nowym domku tez na pewno to powtórzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts