jessi 22.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no kochana to teraz mozna gotowac ,suuuuuuuuuuuper kuchnia Wam wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no dzięki dzięki Karolina i Artur - witam serdecznie jessi - Tobie róznież a już nastawiłam się na krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no dzięki dzięki Karolina i Artur - witam serdecznie jessi - Tobie róznież a już nastawiłam się na krytykę a czemu zaraz na krytykę kuchnia na prawde mi sie podoba ,bo u mnie tez bedzie bardziej w nowoczesnym stylu jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a tak mi z ta krytyką po ostatnim razie zostało cholera no tak miałam nie kląć ch@#$%$a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A to nasza kuchnia w naszym już "byłym mieszkanku" Widzisz mieliśmy tak samo zamontowany piekarnik;) czyli tak samo ladnie;) wiec nie ma mowy o krytyce ;P Pozdrowionka!!! http://images40.fotosik.pl/213/fc757f8077803edamed.jpg http://images37.fotosik.pl/213/5e67e3382108547cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 22.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witam kuchnia świetna - moja bedzie podobna tylko cała wenge ale Twoja chyba ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Karolina i Artur - sory ale dlaczego sie budujacie jak takie piękne mieszkanie mieliście???????????? edytkazet - wcale nie będzie moja ładniejsza zobaczysz - wszystkie ładne, najwazniejsze że nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzięki kawika Mieszkanko mialo zaledwie dwa lata i nie myslelismy o budowie domu, a przynajmniej nie w ciągu najblizszych 10 lat Decyzja o budowie była podjęta bardzo spontanicznie, mogliśmy sprzedac mieszkanie w bardzo dobrej cenie i praktycznie za nie wybudować dom ( dochodziła jeszcze oczywiście kwestia dzialki i w związku z tym bardzo dużego wydatku ale od czego są kredyty ) Więc mimo,że bardzo lubiliśmy nasze mieszkanie i nam sie podobało to sama wiesz,że nawet najlepsze mieszkanie to nie to co wlasny dom Ogród, swoboda i przestrzeń. Więc stwierdzilismy,ze jak nie teraz to kiedy? Znajomi śmieją się z nas ,że jak ze wszystkim działamy w takim tępie to co będziemy robić przez reszte życia ?! Odpowiedz jest jasna i tylko jedna: DZIECI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No tak swój dom to swój dom. ja jeszcze dojrzewam do tego że też będe mieć swój dom, a właściwie już go mam dzieci mam - więcej nie planuję, ale za Wasze plany kciuku trzymam bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kawika przepraszam muszę poszukać szczęki która mi gdzieś opadła jak zabaczyłam Twoją kuchnię . Piękna kuchnia. Dużo szafek. A mogę spytać się o cenę?. Jakiej firmy masz sprzęt ? No i czy nie planowałaś mikrofalówki w zabudowie? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja to aż sie chibaaaaa łopiłem na cześć Jej kuchni. Kawika, tak że kuchnia już oblana można gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wow kuchnia jest przepiękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kawika przepraszam muszę poszukać szczęki która mi gdzieś opadła jak zabaczyłam Twoją kuchnię . Piękna kuchnia. Dużo szafek. A mogę spytać się o cenę?. Jakiej firmy masz sprzęt ? No i czy nie planowałaś mikrofalówki w zabudowie? Pozdrawiam i trzymam kciuki kuchnia na zamówienie w sumie same meble to 6000 sprzęt: lodówka elektrolux piekarnik elektrolux płyta elektryczna - aeg elektrolux zmywarka bosh miejsca na mikrofalę jest w szfce nad piekarnikiem - nie palnowałam (ciełąm koszty), mam mikrofalę taką zwykłą to ją do tej szafekczki włożę dzięki za dobre słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja to aż sie chibaaaaa łopiłem na cześć Jej kuchni. Kawika, tak że kuchnia już oblana można gotować. eeee tam łopiłeś, nie widze po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wow kuchnia jest przepiękna!! dzięki o jak mi dobrze z tymi pochwałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 miejsca na mikrofalę jest w szfce nad piekarnikiem - nie palnowałam (ciełąm koszty), mam mikrofalę taką zwykłą to ją do tej szafekczki włożę to wg mnie dobry wybór. Widziałaś, jakie te mikrofale do zabudowy sa małe Ja swoją też schowałam w szafce, tylko u nas jest pod piekarnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 miejsca na mikrofalę jest w szfce nad piekarnikiem - nie palnowałam (ciełąm koszty), mam mikrofalę taką zwykłą to ją do tej szafekczki włożę to wg mnie dobry wybór. Widziałaś, jakie te mikrofale do zabudowy sa małe Ja swoją też schowałam w szafce, tylko u nas jest pod piekarnikiem. no siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nie mam jeszcze nawet kanap, ale chłopakom to nie przeszkadza. Zobacz jak oglądają bajkę ; chyba im wygodnie : http://img195.imageshack.us/img195/7356/bajkaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nie mam jeszcze nawet kanap, ale chłopakom to nie przeszkadza. Zobacz jak oglądają bajkę ; chyba im wygodnie : http://img195.imageshack.us/img195/7356/bajkaj.jpg normalnie padnę chyba wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 fajnie to wygląda ale mem lepsze zdjecia z etapu ich drzemek za dnia w jednym łóżeczku. Pozycje były zabawne, szalone, dziwne i szokujace. A uwielbiam patrzeć na dzieci jak coś oglądają i buxki im się smieja to znowu zdziwione są, marszczą brwii itd. To takie słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts