kawika 22.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 fajnie to wygląda ale mem lepsze zdjecia z etapu ich drzemek za dnia w jednym łóżeczku. Pozycje były zabawne, szalone, dziwne i szokujace. A uwielbiam patrzeć na dzieci jak coś oglądają i buxki im się smieja to znowu zdziwione są, marszczą brwii itd. To takie słodkie no dzieci to najlepsze co nas może w życiu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nie mam jeszcze nawet kanap, ale chłopakom to nie przeszkadza. Zobacz jak oglądają bajkę ; chyba im wygodnie : http://img195.imageshack.us/img195/7356/bajkaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 [quote name=" kuchnia na zamówienie w sumie same meble to 6000 miejsca na mikrofalę jest w szfce nad piekarnikiem - nie palnowałam (ciełąm koszty), mam mikrofalę taką zwykłą to ją do tej szafekczki włożę dzięki za dobre słówko [/quote] dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nie mam jeszcze nawet kanap, ale chłopakom to nie przeszkadza. Zobacz jak oglądają bajkę ; chyba im wygodnie : http://img195.imageshack.us/img195/7356/bajkaj.jpg Rewelacyjna fotka hihihi Suuper dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . magpie kuchnia u Kawiki wyszła bardzo fajnie to fakt a na Twoja tez chętnie zerkniemy Pewnie będzie równie ładna. Moi chłopcy to bliźniaki. Taka mała, wesoła szarańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . hhuuuurrraaa podoba się czekamy na twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . hhuuuurrraaa podoba się czekamy na twoją Dziewczyny ale ja mam swoja juz 2 lata (zupelnie inna) , zdjecia sa w dzienniku (kawka niemozliwe, ze nie widzialas ). Jutro montujemy identyczna ale u klientki, bo to nasza praca (moja i meza) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . hhuuuurrraaa podoba się czekamy na twoją Dziewczyny ale ja mam swoja juz 2 lata (zupelnie inna) , zdjecia sa w dzienniku (kawka niemozliwe, ze nie widzialas ). Jutro montujemy identyczna ale u klientki, bo to nasza praca (moja i meza) . mi też się wydawało, ż widziałam Twoją kuchnie wraz z wypiekami Ale cóż mogła sie znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ale masz fajne dzieciaczki , czy to blizniacy? kawika kuchnia bardzo ladnie wyszla! Akurat identyczna kolorystyke bedziemy jutro montowac tez z takim barkiem . hhuuuurrraaa podoba się czekamy na twoją Dziewczyny ale ja mam swoja juz 2 lata (zupelnie inna) , zdjecia sa w dzienniku (kawka niemozliwe, ze nie widzialas ). Jutro montujemy identyczna ale u klientki, bo to nasza praca (moja i meza) . mi też się wydawało, ż widziałam Twoją kuchnie wraz z wypiekami Ale cóż mogła sie znudzić Oj moja kuchnia dlugo mi sie nie znudzi, mam za duzo mebli i wymiana by mnie zrujnowala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Oj moja kuchnia dlugo mi sie nie znudzi, mam za duzo mebli i wymiana by mnie zrujnowala . a w dodatku cudne pyszności Ci tam wychodza. Zazdroszczę i kuchni i talentu kulinarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Do widzenia, dzisiaj zmykam. Miłego popołudnia i wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 aneta-we ja wszystko robie z przepisow. Jak mam nowy przepis i wyjdzie to wpisuje do mojego zeszytu, jak tak sobie smakuje to przepis wyrzucam. Zawsze wszystko musze miec odwarzone co do grama - taki mam talent , tez mi sie zdarzy, ze ciasto nie wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Do widzenia, dzisiaj zmykam. Miłego popołudnia i wieczorku Ale Ci dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Do widzenia, dzisiaj zmykam. Miłego popołudnia i wieczorku Ale Ci dobrze! zamienisz się? Po drodze do domu odbieram starsze dziecię, jade do szarańczy i zaczyna sie polka- galopka az padna między 20-ta a 21-sza. Wtedy sprzatanko, jedzonko na jutro, jakies pranie lub prasowanie. I na razie jestem z tym sama. Chetnie przyjme pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 magpie, wiem co miałas na mysli. Fajnie, że już po pracy. Całuski pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Do widzenia, dzisiaj zmykam. Miłego popołudnia i wieczorku Ale Ci dobrze! zamienisz się? Po drodze do domu odbieram starsze dziecię, jade do szarańczy i zaczyna sie polka- galopka az padna między 20-ta a 21-sza. Wtedy sprzatanko, jedzonko na jutro, jakies pranie lub prasowanie. I na razie jestem z tym sama. Chetnie przyjme pomoc No moje dziecie ma prawie 16 lat ale mam 3 zwierzakow, ktore sa jak wieczne dzieci . Ale chcialabym byc tak wczesnie w domku, ja wracam miedzy 18-19 ale od jutra juz mam weekend za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 magpie noooooooale zabłysnęłam wiedziałam że masz kuchnię bo przecież już "chwilę" mieszkasz też myślałam że zmiana o ja głupia anetko - do widzenia do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 magpie nooooooo ale zabłysnęłam wiedziałam że masz kuchnię bo przecież już "chwilę" mieszkasz też myślałam że zmiana o ja głupia anetko - do widzenia do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 magpie nooooooo ale zabłysnęłam wiedziałam że masz kuchnię bo przecież już "chwilę" mieszkasz też myślałam że zmiana o ja głupia anetko - do widzenia do jutra[/quote no wiesz to tak z przemęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts