kawika 19.08.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki magpie!!! Fajnie że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki magpie!!! Fajnie że zajrzałaś Zagladam caly czas tylko za pisanie ciezko mi sie zabrac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale pociskacie z pisaniem Domownicy ???, a ja z bywalca się ucieszyłam No ale jak bede codziennie dialogi prowadzić z siostrami trojaczkami to awans murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale pociskacie z pisaniem Domownicy ???, a ja z bywalca się ucieszyłam No ale jak bede codziennie dialogi prowadzić z siostrami trojaczkami to awans murowany. A jak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki magpie!!! Fajnie że zajrzałaś Zagladam caly czas tylko za pisanie ciezko mi sie zabrac . LEŃ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.08.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki magpie!!! Fajnie że zajrzałaś Zagladam caly czas tylko za pisanie ciezko mi sie zabrac . LEŃ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ty wiesz ile jeszcze czasu do POniedziałku?????????? Nie wytrzymam. Boże nia mam siły, w robocie taki zapernicz że masakra, Ci ludzie chyba nie mają co robić tylko pisać postaram się więc dzisiaj jakieś fotki zrobić tak że może się uda i jutro będą może być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale pociskacie z pisaniem Domownicy ???, a ja z bywalca się ucieszyłam No ale jak bede codziennie dialogi prowadzić z siostrami trojaczkami to awans murowany. no to do dzieła więc nie żadne spanie, żadne spacery z dzieciakami, tylko piszemy hihihihihihihihi dobrze, ze netu w domu nie mam, bo bym chyba pisała i pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Może!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czyżby jednak były plany dziergania dla jakiegoś dziecia ???:???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czyżby jednak były plany dziergania dla jakiegoś dziecia ???:???? Ty mi babo daj już spokój. Teraz Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 toż to na nowy dom, trzeba nowego potomka a nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No takJa sobie psa kupię....małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 19.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 idziecie jak burza z robotą!! Cieszę się że już masz tak dużo za sobą i nie chcę myśleć ile przede mną :/ Gratuluję awansu na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Znalazłam coś o zasilaniu awaryjnym w kominku z płaszczem , tak odbiegając od rozmowy lekkiej i przyjemnej Zasilanie awaryjne W instalacji grzewczej z kominkiem z płaszczem wodnym współpracującym z innym kotłem przyczyną nadmiernego wzrostu temperatury wody w instalacji może być także brak prądu. Dzieje się tak dlatego, że krążenie wody w instalacji grzewczej w układzie zamkniętym (w obiegu kotła) wymuszone jest przez pompę obiegową zasilaną elektrycznością. Gdy brak zasilania, układ przestaje działać, a ciepło wytwarzane w kominku z płaszczem nie jest odbierane przez wymiennik ciepła. Prowadzi to oczywiście do nadmiernego wzrostu temperatury wody w obiegu kominka. Można uniknąć takiej sytuacji, stosując awaryjne zasilanie (UPS). Składa się ono z akumulatora i elektronicznego układu, który uruchamia je automatycznie w przypadku zaniku napięcia w sieci elektrycznej. Ładowanie akumulatora następuje również automatycznie po ponownym pojawieniu się napięcia w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No tak Ja sobie psa kupię....małego ja mam 2 psy na nowy dom też się liczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 KAWIKA witam, piękny dom budujesz, wydaje się duży on , a gratulację tynków i posadzek, u mnie właśnie posadzki dziś kończą, pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 cześć dziewczyny delfinko - kominek chyba będzie zwykły anetina - nie liczy się - Ty JUŻ MASZ - a ja będę miała, lepiej zacznij się starać beti,kris,mimi - witaj, rzeczywiście nagle dom zrobił sie bardzo duży (a taki malutki się wydawał), dzięki za gratki, gratuluję posadzek i zaglądaj często. Pozdrawiam Miłego dnia Wam życzę, bo u mnie dzisiaj kiepsko z humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 To gdzie mieszka siostra, ze dopiero za rok sie zobaczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Hej magpie. Siostra mieszka w słonecznej Italii. Chłopcy sie uczą więc tylko wakacje zostają na nasze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts