Agi-Kal 23.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Czy to jest ten niebieski domek na przeciw myjni samochodowej?Jeśli tak to jestem mile zaskoczona, bo moja bliska koleżanka zamawiała tam meble i za 8 m policzyli jej 13 tys. złKiedy zrezygnowała to kazali jej zapłacić za projekt 200 zł, a wszędzie projekt jest gratis.Wiem , że najdroższe sa te zawiasy i koszyki, ale nie muszą być w każdej szafce te drogie zawiasy.Ciekawa jestem, na pewno też tam podjadę i zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No przecież nie mam o co . no ja myślę nawet nie przeklinam widzisz? bo to koniec już budowy dlatego No niech ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Czy to jest ten niebieski domek na przeciw myjni samochodowej? Jeśli tak to jestem mile zaskoczona, bo moja bliska koleżanka zamawiała tam meble i za 8 m policzyli jej 13 tys. zł Kiedy zrezygnowała to kazali jej zapłacić za projekt 200 zł, a wszędzie projekt jest gratis. Wiem , że najdroższe sa te zawiasy i koszyki, ale nie muszą być w każdej szafce te drogie zawiasy. Ciekawa jestem, na pewno też tam podjadę i zapytam tak to ten budynek za projekt płacisz jeżeli chcesz go wziąć ze sobą a kuchnię robić gdzie indziej mi poczatkowo wyliczyli 8 tys. Ale zrezygnowałam z kilku zawaiasów i innych kilku pierdów które robiły koszty i wyszło 6200 trzeba ciąć koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Karolina i Artur - sory ale dlaczego sie budujacie jak takie piękne mieszkanie mieliście???????????? no właśnie a kuchnię i wy macie śliczną cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 23.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jasne że tak, a jeszcze jedno pytanie czy jakiś narożnik ewentualnie stolik z krzesłami tez tam można zamówić?A może lepiej kupić to oddzielnie w salonie meblowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 nie mam jeszcze nawet kanap, ale chłopakom to nie przeszkadza. Zobacz jak oglądają bajkę ; chyba im wygodnie : http://img195.imageshack.us/img195/7356/bajkaj.jpg w super pozycji oglądają nic im nie zakłóca czasu na bajkę ps. a komplet nie jest za blisko grzejnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 fajnie to wygląda ale mem lepsze zdjecia z etapu ich drzemek za dnia w jednym łóżeczku. Pozycje były zabawne, szalone, dziwne i szokujace. A uwielbiam patrzeć na dzieci jak coś oglądają i buxki im się smieja to znowu zdziwione są, marszczą brwii itd. To takie słodkie no dzieci to najlepsze co nas może w życiu spotkać zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witajcie porannie i prawie weeekendowo no i ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jasne że tak, a jeszcze jedno pytanie czy jakiś narożnik ewentualnie stolik z krzesłami tez tam można zamówić? A może lepiej kupić to oddzielnie w salonie meblowym? nie mam pojęcia nie pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 net mi wolno działa a chciałam nadrobić a mi w domu nie działa Przynajmniej chodze spac jak trzeba A i tak dziś pobudka co dwie godziny. Bossze kiedy dzieci śpia całą noc??? %$&^% w domu neta nie mam - ale przez to wczseśniej nie chodze spać latam wieczorami i nocami po budowie a dzieci przesypiają cała noc ... od urodzenia taki był mój ale ja nie wiem, co oznacza nie przespana noc przez dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No przecież nie mam o co . no ja myślę nawet nie przeklinam widzisz? bo to koniec już budowy dlatego No niech ci będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 net mi wolno działa a chciałam nadrobić a mi w domu nie działa Przynajmniej chodze spac jak trzeba A i tak dziś pobudka co dwie godziny. Bossze kiedy dzieci śpia całą noc??? %$&^% w domu neta nie mam - ale przez to wczseśniej nie chodze spać latam wieczorami i nocami po budowie a dzieci przesypiają cała noc ... od urodzenia taki był mój ale ja nie wiem, co oznacza nie przespana noc przez dziecko no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach nie ma sprawy, dawaj małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach nie ma sprawy, dawaj małą no wiem zebyś wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam kuchnia piękna , boska podoba mi się bardzo wasza łazienka . bardzo ładnie wyszła. twoje pisanie podglądam od dawna i bardzo mi się podoba nieprzejmuj się tymi co im nie pasi niech spadają na szczaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 uważam AKCJĘ PRZEPROWADZKA ZA ROZPOCZĘTĄ. (o matko - w co ja sie wpakowałam???? ) GRATULACJE!!! Ja przezyłam, przezyjesz i Ty Pamiętaj tylko, żeby dobrze wszystko zaplanować czyli rozdzielić robotę między ludzi Gdy juz zwozili meble to ja stałam w przedpokoju i dyrygowałam co gdzie maja zanieść: piwnica, pokój zielony, salon itd. POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 w super pozycji oglądają nic im nie zakłóca czasu na bajkę ps. a komplet nie jest za blisko grzejnika ? komplet dzieciaczków? Na zdjeciu chyba wygląda, ze blisko. Zresztą to taki mebel zastepczy ze starej kuchni. A poza tym kaloryfer nie grzeje zbyt mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 [no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach aż sama policzyłam. Moi mają 2 lata 7 m-cy i 5 dni- na palcahc mogę policzyć przespane noce. Dziś pobudka co dwie godziny: po 1szej, po 3-ciej a o 5-tej budzik I zaraz Bartosz wpadł do mnie do łazienki gdy juz miałam głowę pod prysznicem, bo "chce siusiu" Dobrze, że udało mi się jeszcze go połozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 [no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach aż sama policzyłam. Moi mają 2 lata 7 m-cy i 5 dni- na palcahc mogę policzyć przespane noce. Dziś pobudka co dwie godziny: po 1szej, po 3-ciej a o 5-tej budzik I zaraz Bartosz wpadł do mnie do łazienki gdy juz miałam głowę pod prysznicem, bo "chce siusiu" Dobrze, że udało mi się jeszcze go połozyc. no to nieźle mojego kuzyna synek ma 6 m-cy i śpi od 20 do 6 rano bez przerw na jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam kuchnia piękna , boska podoba mi się bardzo wasza łazienka . bardzo ładnie wyszła. twoje pisanie podglądam od dawna i bardzo mi się podoba nieprzejmuj się tymi co im nie pasi niech spadają na szczaw dzięki za pochwały staram się nie przejmować i nawet mi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts