majamp 23.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kawika!!! Powodzenia w przeprowadzce, oby wszystko poszło jak po maśle. Odezwi sie jak wrócisz i zrelacjonuj ze szczegółami jak się mieszka! Będzie super, zobaczysz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Hej laseczki!! znowu mam zaległości komp w domu mi padł, nie moge swobodnie poruszac sie po FM!! a tu u Was tyle sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 23.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kawika super - powodzenia Mój ma rok i miesiąc i jak był mały to spał od 20 do 6 a teraz wojuje do 23 i budzi się około 5 rano na jedzonko i spi dalej także nie narzekam mógłby tylko wczesniej spać chodzic Kawika będziemy tęęęęęęęęęęęskniiiiiiiiiiiiiiić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kawiko... Kofana Oto dzień który zostanie w pamięci Twojej długo... PRZEPROWADZKA... Brzmi ładnie dla tych co stoja z boku -czyli dla mnie m.in. Ale wyobrażam sobie WAS - stawiam się na wszym miejscu... radość, strach -bo to nie znane, a co nieznane to straszne, nerwy , bo gdzie to a gdzie tamto... Radość - w końcu na swoim, jak to się mówiło dawniej - ciasnym ale własnym - u WAS - sporym ale własnym Piękne chwile i czego WAM życzyć? Śniegu po pachy? Jeścio nie -bo schody... Szybkiego zakilamtyzowania... - o tak wałasnie tego WAM życzę Dobrych sąsiadów aby nie palili WAM ogniska pod oknami Aby w szkole u dziecka było full wypas kółek i basen ( choćby u sołtysa ale był) Na serio życzę zyczę i życzę szybkiego połączenia netu Bo jak to ..tak znikniesz... Nu smutniutko mi budziet... Życzę Kofana tego Tobie w tym WIELKIM DNIU, czego sobie życzysz... Nu i tylko wspomnij o PARAPETÓWIE a zapewne nie ja tylko się znajdę Ojej ale super... juz PRZEPROWADZKA... no cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 uważam AKCJĘ PRZEPROWADZKA ZA ROZPOCZĘTĄ GRATULACJE !!! .... wpierw się naciesz .... a potem się odezwij .... ... będę cierpliwie czekał .... mam nadzieję, że nie zardzewieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pewno przeczytasz to co napisałam dopiero po młynie przeprowadzkowym A ja ? Nawet cząstkowo się nie pakuje. Mało tego , myśle czy sprzątać weekendowo mieszkanko Jakoś nie dociera do mnie , że np za dwa tygodnie będę pisać z domku w którym już pomału się rozlokuje Oby nie porysowało się nic , oby nie potłukło , oby szybko w miarę rozpakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Będziemy cierpliwie czekać na wieści z Waszego nowego raju na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Hmmm, chciałabym być oryginalna, ale czego Ci życzyć nowego, skoro wszyscy mnie ubiegli? Wszystkiego dobrego w nowym lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 komputer mi naprawili......i co ja tu czytam???? że nasza kawika rozpoczęła akcje PRZEPROWADZKA !!!! gratulacje!!! jak ja Ci zazdroszcze przeprowadzaj sie i szybciutko do nas tutaj wracaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 24.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Hej, hej! Długo mnie nie było, a tu się tyle dzieje!!! Co to za jaja z jakimś arbitrem? czyżby jakaś cenzura? mamy uważać co piszemy? ojjj nie podoba mi się to!!! Jak komuś nie odpowiada kogoś sposób prowadzenia dziennika i wyrażania się w nim to po cholerę tam włazi i czyta? KAwika nie przejmuj się i dalej pisz jak piszesz! Lubię jak ktoś wyrażą prosto z mostu co czuje!! aż miło popatrzeć w Twój dziennik wszystko akię piękne!!! Kuchnia marzenie Trzymam kciuki za sprawną szmatologię i przeprowadzkę Trzymaj się i nie przejmuj się jakimiś głupotami!!! No i nie chcę więcej słyszeć o jakimś zaprzestawaniu prowadzenia dziennika Pozdrawiam gorąco w ten zimny i mokry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 PRZEPROWADZKA ..... Kiedy to zleciało????? Super sprawnie wam to poszło No to trza się powoli rozglądać za prezentem na parapetówkę Kawika......trzymaj się tam przy tej przeprowadzce, co byś niczego nie stłukła w kartonach Trzymam kciuki i czekam na wieści z akcji i zdjęcia oczywiście paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 25.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 pięknie,pieknie. Gratuluję.A może ja w przyszłym roku? Zobaczy sie. Będzie mi brakowało k..... ciebie. A internet tam będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.10.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 jestem strasznie ciekawa jak Wam idzie. POWODZENIA, sprawnej, szybkiej przeprowadzki i radości z mieszkania na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ni ma Cię , ale przyszłam wspierać Ciebie na odległość w pakowaniu. Ja też zaczęlam , aż dwa worki spakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Kawika nie ma Cię jeszcze,nie dajesz żadnego znaku , a może sama schowałaś się do kartonu,aby jakoś przeżyć tą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Kawiko, gdzie jesteś??? Hop hop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ja cały czas kibicuję, chociaz nie zaglądasz. No cóż mówiłaś, uprzedzałaś, że tak będzie . Poranne buziaki przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.10.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kawiko !!! Gdzie Twój aniołek, tęsknię Jakie straty przy przeprowadzce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam z rana Pogoda udała Ci się na przeprowadzkę wyśmienita - w sam raz na kursowanie tam i z powrotem Życzę sprawnego przekładania, sortowania, układania, sprzątania...... ....boshe.....mnie też to kiedyś czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wpadłam zobaczyć czy sa jakies wieści od kawiki ..widac nadal sie dziewczynka przeprowadza!! zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts