delfina7 27.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Żyjesz? U mnie pakowanie zaczęło sie na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kawika, przydałoby się chociaz odliczanie do dnia przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kawika, przydałoby się chociaz odliczanie do dnia przeprowadzki mi wychodzą 4 dni, ale mogę sie mylić. Może już mieszkasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach nie ma sprawy, dawaj małą no wiem zebyś wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 uważam AKCJĘ PRZEPROWADZKA ZA ROZPOCZĘTĄ. (o matko - w co ja sie wpakowałam???? ) GRATULACJE!!! Ja przezyłam, przezyjesz i Ty Pamiętaj tylko, żeby dobrze wszystko zaplanować czyli rozdzielić robotę między ludzi Gdy juz zwozili meble to ja stałam w przedpokoju i dyrygowałam co gdzie maja zanieść: piwnica, pokój zielony, salon itd. POWODZENIA!!! buuuuuuu a ja nie mam mebli do zwożenia :o nie licząc pudeł z zabawkami, łóżek naszych i ławy :o :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 [no to podrzuce ci moją małą - dwa lata miesiąc i 8 dni - żadna noc nie przespana ale pocieszam się że już niedługo to nastąpi, Wiktor przespał całą noc po dwóch latach i czterech miesiącach aż sama policzyłam. Moi mają 2 lata 7 m-cy i 5 dni- na palcahc mogę policzyć przespane noce. Dziś pobudka co dwie godziny: po 1szej, po 3-ciej a o 5-tej budzik I zaraz Bartosz wpadł do mnie do łazienki gdy juz miałam głowę pod prysznicem, bo "chce siusiu" Dobrze, że udało mi się jeszcze go połozyc. no to nieźle mojego kuzyna synek ma 6 m-cy i śpi od 20 do 6 rano bez przerw na jedzenie ja takiego własnie miałam szybko zrezygnował z nocnego karmienia, bo nie miał kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kawiko... Kofana Oto dzień który zostanie w pamięci Twojej długo... PRZEPROWADZKA... Brzmi ładnie dla tych co stoja z boku -czyli dla mnie m.in. Ale wyobrażam sobie WAS - stawiam się na wszym miejscu... radość, strach -bo to nie znane, a co nieznane to straszne, nerwy , bo gdzie to a gdzie tamto... Radość - w końcu na swoim, jak to się mówiło dawniej - ciasnym ale własnym - u WAS - sporym ale własnym Piękne chwile i czego WAM życzyć? Śniegu po pachy? Jeścio nie -bo schody... Szybkiego zakilamtyzowania... - o tak wałasnie tego WAM życzę Dobrych sąsiadów aby nie palili WAM ogniska pod oknami Aby w szkole u dziecka było full wypas kółek i basen ( choćby u sołtysa ale był) Na serio życzę zyczę i życzę szybkiego połączenia netu Bo jak to ..tak znikniesz... Nu smutniutko mi budziet... Życzę Kofana tego Tobie w tym WIELKIM DNIU, czego sobie życzysz... Nu i tylko wspomnij o PARAPETÓWIE a zapewne nie ja tylko się znajdę Ojej ale super... juz PRZEPROWADZKA... no cieszę się pieknie napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pewno przeczytasz to co napisałam dopiero po młynie przeprowadzkowym A ja ? Nawet cząstkowo się nie pakuje. Mało tego , myśle czy sprzątać weekendowo mieszkanko Jakoś nie dociera do mnie , że np za dwa tygodnie będę pisać z domku w którym już pomału się rozlokuje Oby nie porysowało się nic , oby nie potłukło , oby szybko w miarę rozpakowało a ty juz rozumiem, że się tez pakujesz oj dziewczyny - zdawać szybko relacje z nowych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kawiko, gdzie jesteś??? Hop hop! Kawika jest w młynie przeprowadzkowym, ale ... Bardzo cieszy się za te miłe słowa od was i pozdrawia bardzo gorąco wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Żyjesz? U mnie pakowanie zaczęło sie na całego. wow no to miłego i spokojnego pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kawiko, gdzie jesteś??? Hop hop! Kawika jest w młynie przeprowadzkowym, ale ... Bardzo cieszy się za te miłe słowa od was i pozdrawia bardzo gorąco wszystkich i ja pozdrawiam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/roza.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 28.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam Słoneczko dziś piękne aż żyć się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam Słoneczko dziś piękne aż żyć się chce... i u mnie słoneczko się wybija chociaż w duszy zawirucha ale ... AGP - rozumiem, żeś teraz męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ale ... AGP - rozumiem, żeś teraz męski Tak, był avatarowy rozwód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ale ... AGP - rozumiem, żeś teraz męski Tak, był avatarowy rozwód no to chociaż bez problemu mozna was rozróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Smutno jakoś i pusto bez Kawiki . Przeprowadzaj sie szybciutko i WRACAJ. Posyłam wozy, może Cię wspomogą : http://www.obrazky.pl/obrazky/jak-przewozic-ciezarowki-532-OBRAZKY.PL.jpg Ja cały czas wspomagam myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 te samochody na pewno przyspieszą przeprowadzkę Kawika, wracaj szybciej do nastęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 28.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no właśnie i czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam Ojej ale zmarzłam... właśnie przed chwilką, chileczką wróciliśmy z budowy... Nu jak najlepiej rozgrzać palce i dłonie? Pykając w plastikowe klawisze na klawiaturce Wiatr taki zimny był brrrrrrrrrr... Kawika wracaj szybciutko My tutaj czekamy Jezoo jakie ja mam zaległości na FM, wydawało mi się, że wsio nadrobiłam, a potem przypominam sobie, że jednek nie... Pozdrawiam WAS wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Znam lepsze sposoby na rozgrzanie Ale powiem o jednym (żenym bana nie dostała za sprośliwości) - gorąca czekolada z rumem. Baaaaajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts