aneta-we 29.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kawika, czy Ty juz pojutrze sie wprowadzasz? Podrzucam sprzęt i pana do ogarnięcia rozgardiaszu na nowym miejscu : http://www.talarski.pl/foto7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 O tej porze to do kawiki posłać trzeba grupę powitalną.http://www.mwmskansen.pl/pic/ds/dsc_5025__w90h120.jpghttp://www.niepelnosprawni.pl/files/www.niepelnosprawni.pl/public/zdjecia/aktualnosci/autyzm0020m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 http://www.saladlaciebie.pl/obiekty/obiekt112/1234345734chleb_i_sol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 kochani jesteście przekazane wiesci dla Kawiki Kawika, wracaj do nas daj znać, jak w nowym domku tęknimy za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 net mi wolno działa a chciałam nadrobić a mi w domu nie działa działa juz, działa !!! Pisze więc pierwszy raz z nowego domu cały czas kibicując w przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 kochani jesteście przekazane wiesci dla Kawiki Kawika, wracaj do nas daj znać, jak w nowym domku tęknimy za Tobą o tak, strasznie tu pusto, dziwnie jakos Wracaj, wracaj. Ja mam urlop do środy ale dzięki mobilnemu internetowi zajrze na pewno bo czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.11.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kochanijak ja za wami tskniedorwałam się na sekundę do netu, przed chwilką sobie podłączyłamnie potrafięwyrazicjak mi jest ogromnie miło ze tutaj jesteściewwszystko opisze jutro mam nadzieję jak znajde chwilke dzięki wielkie jutro się odzwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kawika, miło Cię widzieć - pisz, pisz jak Ci tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 czekamy, czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 HEEEJJJ!!! Jak fajnie, że jesteś! Ja jutro z rana jade do IKEI w ramach relaxu i wykorzystania mojego Ł. do dzieci, skoro juz jest. Ale z niecierpliwościa czekam na info z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzień Dobry, jade za niecałą godzinke. Może jeszcze coś zdążę przeczytac. Kawika, jak wrażenia, jak sie mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.11.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Kawika pewnie nadrabia zaległości w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Siostra melduj sie do nas tęsknimy i czekamy na relacje z mieszkania w nowym domu rozumiem, że to już 3 nocki za wami wow gratulacje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kochani jak ja za wami tsknie dorwałam się na sekundę do netu, przed chwilką sobie podłączyłam nie potrafięwyrazicjak mi jest ogromnie miło ze tutaj jesteście wwszystko opisze jutro mam nadzieję jak znajde chwilke dzięki wielkie jutro się odzwę czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaaaaaaamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jaki był sen pierwszym w nowym domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześc Kawika i jak sie mieszka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witaj kawika szybko pisz jak się mieszka i na fotki czekamyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 WITAMY CIĘ W KOŃCU U SIEBIE W DOMU I U NAS NA FORUMNIE OPUSZCZAJ JUŻ NAS WIĘCEJ Sandrze zdrówka na zapas życzejak Wiktor? dzisiaj pierwszy dzień w nowej szkole? buziaczki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ludziska moje kochane jestem na chwilkę Zbysiu - nie w pracy nie w pracy jeszcze na wolnym jestem siostry moje - jestem nareszcie Niewiem jaki komu dziękować za te wszystkie miłe słowa ptrezenty - szczególnie mopy, ścierki i inne akcesoria niezbędne każdej kobiecieco by czuła się dowartościowana żyję i ciągle jeszczeodnaleźć się nie mogę, ale jakie to fajne uczucie jest jak mi się uda odezwę się w południe jak moja bździągwa spać pójdzie kocham Was normalnie ps. bez żadnych kontekstów, takzwykle platonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kochaj nas, kochaj i czekamy na twe teksty i fotkino i na relacje z nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 WITAMY CIĘ W KOŃCU U SIEBIE W DOMU I U NAS NA FORUM NIE OPUSZCZAJ JUŻ NAS WIĘCEJ Sandrze zdrówka na zapas życze jak Wiktor? dzisiaj pierwszy dzień w nowej szkole? buziaczki wielkie Wiktor do szkoły od jutra Sandra dużo lepiej dzięki później się odezwę do Was obiecuję. buziaki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts