margay 02.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witaj Kawika Cieszę się, ze znalazłaś na forum chwilkę.....http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/skacze.GIF....... Gratuluję przeprowadzki.......wybudowaliście się i przeprowadziliście z prędkością światła czekam na aktualne zdjątka z nowiuśkiego domku.....niech się wam dobrze mieszka i wszystkiego naj naj naj jeszcze raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kawiczko, ale fajnie, że jesteś! Mieszkaj sobie w swoim ślicznym domku, ale zaglądaj do nas częściej, bo smutno nam bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Noooo nareszcie. I ja witam Cię na forum po przerwie Jeszcze kilka dni i ogarniesz ten sajgon. a przynajmniej będziesz wiedziała gdzie sa najbardziej potrzebne rzeczy Ja własnie weszłam do pokoju z pudłami: cały czas około 40stu kartonów nierozpakowanych a da się życ. Czasami mam ochote to wyrzucic zamiast rozpakowac A jak u Ciebie, masz gdzie wszystko rozpakowac, masz na to czas i siły? I napisz jak dzieci się odnajduja w nowym miejscu? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 najwazniejsze, że sajgon własny pogadamy, gdy ... wrócisz do pracy o to to tam teżpewnie sajgon i jak tam w pracy? o ile jestes w pracy Ja dziś z dzieciarnią w domku, zaraz jakiś spacerek zaliczymy- taki fajny luźny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam właścicielkę domu Cieszę się ,że wróciłaś i poproszę o zdjęcia Pamiętasz swój pierwszy sen w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kawika witaj !!!!!!!!! ciesze sie, że już mieszkasz na swoim ale nowe fotki kobieto dawaj!!! fajnie, że wrociłaś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Machnęliście ten domek w takim czasie że chyba pobiliście rekord świata ) Również tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.11.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czesc kawika ! Wrocilas i znowu Cie nie ma . Wracaj do pracy to czesciej bedziesz z nami, na fotki czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czeeeee dziewczyny Miśka - ciesze się bardzo że ty się cieszysz że ja się cieszę, faktycznie do świąt niedaleko Olasosenko - no rekord świata to nie wiem, ale osobisty na pewno margay - dzięki AGP - trochę to dziwnie zabrzmi ale ciesze się że Wam smutno... beze mnie oczywiście bo inne smuteczki sio!!!! anetko - u mnie zostały kartony pakowane na ostatnią chwilę i jest w nich WSZYSTKO tylko nie to co się akurat potrzebuje kamlotku - snu nie pamietam bo chyba mózg ze zmęczenia mi się wyłączył kala - fajnie że fajnie że wróciłam Megana - dzięki ale czy to wyjdzie nam na dobre ?? zobaczymy magpie - jestem w pracy, ale zapier.... zapiernicz znaczy sie Ogólnie to CZEŚĆ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 O Ty wredoto!!! Cieszysz się, że nam smutno? Opowiedz o wrażeniach z mieszkania we własnym domku i koniecznie wklej zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 O Ty wredoto!!! Cieszysz się, że nam smutno? Opowiedz o wrażeniach z mieszkania we własnym domku i koniecznie wklej zdjęcia!!! no przecie jakieś tam wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 gapa ze mnie eee tam radość z mojego widoku cię zaślepiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Byłam w dzienniku i powiem, że podoba mi się wszystko nawet ten bałagan przeprowadzkowy Bo znam takie klimaty... a jak już wszystko będzie stało na swoim miejscu, to wtedy usiądziesz i powiesz: -co to ja miałam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No gratki wielkie Spóźnione, bo mnie nie było, ale przeprowadzka poszła ekspresem Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 gapa ze mnie eee tam radość z mojego widoku cię zaślepiła Dzięki, że mnie wytłumaczyłaś, bo nic chwilowo nie przychodziło mi do głowy poza gapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 O moje klimaciku Fajnie , że się odezwalaś , szkoda , że tyle roboty w pracy i nie możesz posiedzieć na forum . A z drugiej strony ja też nie bywam do południa teraz. Buźka siostrzyczka , szybkeigo ogarniecia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 co tu tak cicho ? Dzień dobry wszystkim. Gdzie ta inwestorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień Dobry!Ja tez czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Puk, puk , witam sie poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts