kawika 09.11.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień doberek. Nadrabiam zaległości w pracy żeby któś mi poźniej nie powiedział że nic nie robię. Kurde normalnie nie mam na co w tej chwili przekląć. Elewacja skończona. Na wiosnę jakiś kolorek , teraz domek taki szary, ale ile roboty za nami. Schody się szalują - wejściowe, bo dotychczas wchodziło się do domku prze garaż zdjęcia zapomniałam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kawika, jak miło Cię... czytać Świetnie, że wszystki się układa i powoli zmierzacie ku końcowi. Dawaj zdjęcia, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 hej, hej!Witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Muszę zoś popstrykać chociaż nie bardzo mam co i nie moge nadal znaleźć aparatu. Dobrze że telefon jest. Dzisiaj wróce dopiero wieczorem do domu bo jeszcze pierwsza wywiadówka u syna w nowej szkole, to zdjęcia może rano zrobię jak będzie coś widać. A co tam u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A co tam u Was?? ja nauczyłam sie zyc w nowym domku sama z dziecmi. Za to pewnie w środe albo czwartek wraca z sanatorium tesciowa i trzeba bedzie sie do niej na nowo przyzwyczaic No i niestety dopadły nas choróbska. Dzieciaki małe angina, Alicja jakis wirus a ja to pewnie swińska grypa Łykam modafen, czasami robię fervex i jakoś daję radę Napisz jak dzieciaki się odnalazły w domku, podoba im się czy chciałyby wracać. I jak w nowej szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kawika, ode mnie na nowy dom moje ulubione. Podobno jak kwitną to kase przynoszą http://bi.gazeta.pl/im/2/4826/z4826202X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Muszę zoś popstrykać chociaż nie bardzo mam co i nie moge nadal znaleźć aparatu. Dobrze że telefon jest. Dzisiaj wróce dopiero wieczorem do domu bo jeszcze pierwsza wywiadówka u syna w nowej szkole, to zdjęcia może rano zrobię jak będzie coś widać. A co tam u Was?? a to zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 sandra przez dwa pierwsze dni chciała jechać afkiem do domku, ale później się przestawiła. Latają jak walnięci w te i z powrotem, salon jeszcze pusty to miejsca mają w cholerę. ogólnie są bardzo zadowoleni, Wiktor nawet się przyzwyczaił do nowej szkoły nawet Pani powiedział że jest fajna wiec są pozytywy. dosyć sobie radzi chociaz oni byli do przodu z materiałem w porównaniu do szkoły tutaj, dużo wyższy poziom. Ja jako tako wieczorem padam, teraz musze się zastanowić nad jakimś wystrojem firankami itd. Co prawda nie mam sąsiada który mi w okno zagląda ale jest to terochę denerwujące szczegónie wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kawika, ode mnie na nowy dom moje ulubione. Podobno jak kwitną to kase przynoszą http://bi.gazeta.pl/im/2/4826/z4826202X.jpg nie dziękuję, kasa się przyda, u mnie zaczynają kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja jako tako wieczorem padam, teraz musze się zastanowić nad jakimś wystrojem firankami itd. Co prawda nie mam sąsiada który mi w okno zagląda ale jest to terochę denerwujące szczegónie wieczorem. ja mam kwiaty zamiast rolet i firanek i brak czasu aby o czyms mocniej pomysleć Jak przyjeżdza sąsiadka to sobie machamy na przywitanie. Grunt to utrzymywac kontakty z sąsiadami Fajnie, że dzieci się przyzwyczaiły. U mnie tez są szaleństwa bo miejsca dużo a mebli mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No właśnie meble - dylemat następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 u nas maja wstawic dziś drzwi do szafy. W końcu. I chyba za chwilkę zadzwonię do pana od drzwi wew., moze zrobi mi w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja chciałabym taki stół: http://www.tylkodrewniane.pl/photo/product_big/a/c/4/4_ac44e07723d6.jpg i do tego krzesła: http://www.tylkodrewniane.pl/photo/product_big/c/9/6/3_c961a08dd4ac.jpg ale z pół roku nie będzie nas na to stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 stół ładny tylko dla mnie ciemny krzesła wolałabym jakieś bardziej miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 stół ładny tylko dla mnie ciemny krzesła wolałabym jakieś bardziej miękkie stoły sa tez takie ciemne. Mój stól na codzień ma stać prawie w kuchni więc byłoby praktyczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i marzy mi sie kanapa. Tak, zeby zasnąc w piatek wieczorem z winkiem przed tv. I koniecznie czerwona ta kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i marzy mi sie kanapa. Tak, zeby zasnąc w piatek wieczorem z winkiem przed tv. I koniecznie czerwona ta kanapa fajna czerwona, ale mój chyba by się nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i marzy mi sie kanapa. Tak, zeby zasnąc w piatek wieczorem z winkiem przed tv. I koniecznie czerwona ta kanapa fajna czerwona, ale mój chyba by się nie zgodził co do kolorów to chyba do tej pory mój Ł. zgadzał sie na wszystko . Pewnie i tak ma wyrzuty, ze sama mieszkam To chociaz bede miała po swojemu. Tylko kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wszystko będzie tylko pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kawika, ode mnie na nowy dom moje ulubione. Podobno jak kwitną to kase przynoszą http://bi.gazeta.pl/im/2/4826/z4826202X.jpg aneta-we napisz mi prosze jak trzeba pielegnowac tego kwiatka zeby kwitl? Ja dostalam go w prezencie 1,5 roku temu jak byl malutki i wtedy mial kwiatka, a od tamtej pory nic . Ja podlewam, prysznicuje i nawoze tylko. Moj jest taki rozrosniety pokraczny , zaraz wkleje fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts