magpie101 09.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tak wyglada http://i35.tinypic.com/30us2hh.jpg A moze to nie ten kwiat ale jak go dostalam to mial takiego kwiatka i bardziej przypominal tego z Twojej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tez mi sie wydaje, ze to własnei skrzydłokwiat. Trzeba pilnowac, zeby miał wilgotno, bardzo lubi podlewanie. Może nie lubi tego miejsca . Tak bywa z kwiatkami, spróbuj mu zmienic miejsce i pogadaj do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 maqpie, a moze przesadzenie by mu pomogło? I może miec za mało swiatła, jest obok jakies okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 maqpie, a moze przesadzenie by mu pomogło? I może miec za mało swiatła, jest obok jakies okno? No ja go podlewam tak co 1,5 tygodnia, a okno jest po prawej wiele metrow dalej. Kwiatek ma ciemno, bo stoi za szafa. Kiedys stal na parapecie ale odkad mamy kotecka to parapety musza byc puste i nie bardzo mam gdzie postawic . Kupie chyba doniczki i rozsadze, postawie na parapety w kuchni, bo mam tam pusto i czegos brakuje, jesli kotecek zwali doniczke to na blat najwyzej, a nie na podloge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Magpie a może on się boi kwitnąć Podobno jak kwitną to kase przynoszą bo to zobowiązania są, a przy budowie a właściwie wykańczaniu to za duża dla niego odpowiedzialność jest ps. piękne meble widać w tle i nie w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 maqpie, a moze przesadzenie by mu pomogło? I może miec za mało swiatła, jest obok jakies okno? No ja go podlewam tak co 1,5 tygodnia, a okno jest po prawej wiele metrow dalej. ja podlewam 2-3 razy w tygodniu, gdy tylko liście mu się opuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Magpie a może on się boi kwitnąć Podobno jak kwitną to kase przynoszą bo to zobowiązania są, a przy budowie a właściwie wykańczaniu to za duża dla niego odpowiedzialność jest ps. piękne meble widać w tle i nie w tle Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala zeby kwiatki wypuscil, bo kasa strasznie potrzebna. Do dzisiaj nie wiedzialam o tym przesadzie, ze jak kwitnie to jest kasa ale od dzisiaj zaczne strasznie mocno dbac o niego zeby zakwitl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jakby co może da się udobruchać pyszna kawką z mlekiem:http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił kawika wypowiedz sie prosze w tym temacie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jakby co może da się udobruchać pyszna kawką z mlekiem: to było do Kawiki nie do kwiatka maqpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił kawika wypowiedz sie prosze w tym temacie ! ciężko pracuje nadrabiając nieobecność w pracy Powodzenia KAwika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a ja słówko i do Gospodyni mam SERDECZNE GRATULACJE że już na swoim jesteście, nieziemsko Wam tego zazdroszczę, fajna Wam ta kuchnia wyszła, zresztą wszystko fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 no ja po tym czego się tu dowiedziałam to też muszę sobie koniecznie tego kwiata sprawić, może by za mnie kredyt spłacał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 no ja po tym czego się tu dowiedziałam to też muszę sobie koniecznie tego kwiata sprawić, może by za mnie kredyt spłacał na to za mocno bym nie liczyła. Mi czasami kwitną a i tak kredyt sama muszę spłacać Może gdyby tak jakiś bogaty książe takiego kwiata przyniósł to jakoś i kredyt by zmalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jakby co może da się udobruchać pyszna kawką z mlekiem: to było do Kawiki nie do kwiatka maqpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.11.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A jak ktoś ma kaktusa to na co może liczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień dobryyyyyyy.Wpadłam na momencik nim zrobi się młyn . Przygotowalam wsio na przyjęcie mebli i przemeblowałam pokoik dzieciarni , zabawki posegregowane czekaja na szafki Jak będę mieć siłę zrobię fotki i w nocy wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Delfinko - kurde skąd ty takiego pałera masz??? Zbysiu - jak katusa to na kolce w du... możesz liczyć nie gniewam się za watek kwiatowy może się czegoś nauczę bo kwiatki nie bardzo mnie lubią KamaG - dzieki za gratki[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam i ja tez mam skrzydłokwiata i kwitnie a kasy już ni ma to lipa z tym kwitnięciem hehe Kawika ale Ci zazdroszczę ale pozytywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts