kawika 10.11.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 anetko - ty naprawdę chcesz żebym jeszcze bardziej się roztyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja firany już kupiłam do salonu, sypialni i Krzysia pewnego ranka od 7 do 8 rano na targu na poczatek starczą a są śliczne i zasłony do salonu i jadalni pół pensji wydałam do kuchni zamówiłam roletę rzymską i karnisze do salonu i jadalni będą w tym tygodniu może kuchnie tez skończą ehhh może sie wyrobimy do 3 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 anetko - ty naprawdę chcesz żebym jeszcze bardziej się roztyła??? tak bezczelnie i egoistycznie nie chce był samotnym grubasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ale u ciebie już domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ehhh może sie wyrobimy do 3 grudnia dlaczego akurat do 3 XII ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 anetko - ty naprawdę chcesz żebym jeszcze bardziej się roztyła??? tak bezczelnie i egoistycznie nie chce był samotnym grubasem nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzisiaj wróce dopiero wieczorem do domu bo jeszcze pierwsza wywiadówka u syna w nowej szkole, to zdjęcia może rano zrobię jak będzie coś widać. a jak Wiktor w nowej szkole? zaklimatyzował się? podoba mu się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzisiaj wróce dopiero wieczorem do domu bo jeszcze pierwsza wywiadówka u syna w nowej szkole, to zdjęcia może rano zrobię jak będzie coś widać. a jak Wiktor w nowej szkole? zaklimatyzował się? podoba mu się? nawet sie podoba, fajne są dzieci i wychowawczyni tez - bardzo konkretna dobrze że jesteś (znowu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A co tam u Was?? ja nauczyłam sie zyc w nowym domku sama z dziecmi. Za to pewnie w środe albo czwartek wraca z sanatorium tesciowa i trzeba bedzie sie do niej na nowo przyzwyczaic No i niestety dopadły nas choróbska. Dzieciaki małe angina, Alicja jakis wirus a ja to pewnie swińska grypa Łykam modafen, czasami robię fervex i jakoś daję radę nie chorować, szybciutko zdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Pogoda wstrętnato i choróbska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 anetko - ty naprawdę chcesz żebym jeszcze bardziej się roztyła??? tak bezczelnie i egoistycznie nie chce był samotnym grubasem nie jesteś sama żeby zagłuszyc wyrzuty sumienia proponuje popic to zielona herbatka i gotowe http://bi.gazeta.pl/im/0/6398/z6398070X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 sandra przez dwa pierwsze dni chciała jechać afkiem do domku, ale później się przestawiła. Latają jak walnięci w te i z powrotem, salon jeszcze pusty to miejsca mają w cholerę. ogólnie są bardzo zadowoleni, Wiktor nawet się przyzwyczaił do nowej szkoły nawet Pani powiedział że jest fajna wiec są pozytywy. dosyć sobie radzi chociaz oni byli do przodu z materiałem w porównaniu do szkoły tutaj, dużo wyższy poziom. Ja jako tako wieczorem padam, teraz musze się zastanowić nad jakimś wystrojem firankami itd. Co prawda nie mam sąsiada który mi w okno zagląda ale jest to terochę denerwujące szczegónie wieczorem. fajnie, że dzieciaki się zaklimatyzowały już a firanki ... no cóż ... wiesz, o co prosić św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 3 grudnia planujemy sie przeprowadzać bo sroda a można tylko w środy i soboty w sobote mojej mamy imieninki więc nie da rady a na same świeta też nie chce żeby się jakoś urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzięki za pozytywną zazdrość bo tej negatywnej mam na co dzień dosyć cos nie tak ? przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No zajmuje dziesiaj wyjechałam z domu o 7 i wróce ok. 19 Podobnie jak ja Też wyszłam z domu ok 7.00, ale wróciłam całkiem niedawno dobrze, ze mój inwestorek zasypia przed 19, więc obowiązkowo juz po 18 musimy być w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A żeby nie było tak całkiem srogo to na osłodę Wam przynoszę: http://chce.to/content/dzoanka/big.133367.A922DC00-EEB6-4E1D-A979-98B44AD26728.jpg Będzie lepiej, zobaczycie. http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif i tyłek rośnie :D kuś nas dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka zgodnie z zyczeniem, poczta kwiatowa trafiła pod własciwy adres i czeka z niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mój też Krzys ale jeszce nie woła to ładne imie, sama mam słabość do Krzyśków Ile ma Twój maluch? to samo miałam napisac i zapytać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i tyłek rośnie :D kuś nas dalej :D przeciez zaraz jest antidotum w postaci zdrowej herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts