anetina 10.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ehhh może sie wyrobimy do 3 grudnia dlaczego akurat do 3 XII ? ja też bym tak chciała :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i tyłek rośnie :D kuś nas dalej :D przeciez zaraz jest antidotum w postaci zdrowej herbatki tiiiaaa herbatka na pewno wszystko załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzisiaj wróce dopiero wieczorem do domu bo jeszcze pierwsza wywiadówka u syna w nowej szkole, to zdjęcia może rano zrobię jak będzie coś widać. a jak Wiktor w nowej szkole? zaklimatyzował się? podoba mu się? nawet sie podoba, fajne są dzieci i wychowawczyni tez - bardzo konkretna dobrze że jesteś (znowu) fajnie, że Wiktorkowi się podoba a ja ... postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i tyłek rośnie :D kuś nas dalej :D przeciez zaraz jest antidotum w postaci zdrowej herbatki tiiiaaa herbatka na pewno wszystko załatwi na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka zgodnie z zyczeniem, poczta kwiatowa trafiła pod własciwy adres i czeka z niespodzianką ' już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i tyłek rośnie :D kuś nas dalej :D przeciez zaraz jest antidotum w postaci zdrowej herbatki juz piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 czy któraś z Was zna jakiś dobry środek do czyszczenia kuchenek ceramicznych co kupoić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 czy któraś z Was zna jakiś dobry środek do czyszczenia kuchenek ceramicznych co kupoić? ja nie wiem, psikam płynem do mycia szyb Mój Ł. ostatnio zauwazył, zemoże trzeba coś konkretnego kupić,ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka zgodnie z zyczeniem, poczta kwiatowa trafiła pod własciwy adres i czeka z niespodzianką ' już lecę nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 czy któraś z Was zna jakiś dobry środek do czyszczenia kuchenek ceramicznych co kupoić? ja uwielbiam środki z lidla - te w5 bodajże tanie i są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 czy któraś z Was zna jakiś dobry środek do czyszczenia kuchenek ceramicznych co kupoić? ja uwielbiam środki z lidla - te w5 bodajże tanie i są super a u mnie nie ma lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przedyskutujcie te srodki a ja troche popracuje, bo najpierw poleciałam na kawke do kolezanki a teraz na herbatke do Was. Odezwe sie jak mi się praca znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 to czekamy, aż sie znudzi praca a odnośnie środków - czekam i ja na opinie już mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif jestem za tylko kierownik coś lata i pyta czy pracujecie czy tylko udajecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif jestem za tylko kierownik coś lata i pyta czy pracujecie czy tylko udajecie??? moja kierowniczka udaje, pojechała do klientów. Ja i tak siedzę sama w pokoju Tylko ja, komp i radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif jestem za tylko kierownik coś lata i pyta czy pracujecie czy tylko udajecie??? moja kierowniczka udaje, pojechała do klientów. Ja i tak siedzę sama w pokoju Tylko ja, komp i radio szczęściara ja siedze z koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kierownik na szolenie poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts