aneta-we 10.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kierownik na szolenie poleciał luz- blues? Ja miałam duze plany co do pracy dzis ale jakos mi nie idzie. Zostanie na czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 może i luz ale jeszcze musze troche pokserować dfokumentów a nie chce i się jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 może i luz ale jeszcze musze troche pokserować dfokumentów a nie chce i się jak cholera chociaz ciepło Ci będzie od xero Ja własnie przegladam nowy zakres obowiązków i juz zaznaczam co mi się nie podoba Nowe rzeczy a kasa ta sama Cos tu nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 może i luz ale jeszcze musze troche pokserować dfokumentów a nie chce i się jak cholera chociaz ciepło Ci będzie od xero Ja własnie przegladam nowy zakres obowiązków i juz zaznaczam co mi się nie podoba Nowe rzeczy a kasa ta sama Cos tu nie tak. heh skąd ja to znam ja jako jedyna w biurze a jesst nas 4 zastępuję wszystkich podczas ich nieobecności nawet kierownika jak zastępuję to wszystko musze za nieobecnego zrobić a jak ja idę na wolne to wwsszystko czeka na mój powrót - bo Kamila sobie sama zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Opis imienia: KAMILA Imieniny obchodzi: 05.31, 07.14, Osobowość: Istota doskonała, piękność królestwa Charakter: 92 % Promieniowanie: 92 % Rezonans: 110 000 drgań/ sek. Kolor: Żółty Główne cechy: Intuicja - Towarzyskość - Uczuciowość - Pobudliwość Totem roślinny: Orchidea Totem zwierzęcy: Wątłusz Znak: Bliźnięta TYP: Bardzo pobudliwe i uczuciowe. Są wrażliwe na wszystko, co stanowi urok życia, mają wrodzony zmysł poezji, piękna, elegancji. Nie trzeba pozwalać, by jako dzieci grały rolę małych królowych, mają bowiem skłonność do lenistwa, do powolnego reagowała i odkładania wszystkiego na później. Jak ich kwiat totem, orchidea, są cieplarnianymi kwiatami, potrzebującymi słońca i ciepła! PSYCHIKA: Są to typy silnie introwertyczne, czujące się dobrze tylko w swym własnym świecie. Tam marzą o klejnotach, pałacu i uroczym księciu. Są zaborcze. Żyją w wyimaginowanym świecie, co prowadzi je do ciągłego i częstego mimowolnego kłamstwa. WOLA: Pod pozorami "kobiety-dziecka " kryją się zadziwiające zasoby woli. POBUDLIWOŚĆ: Jest bardzo silna i daje im ten kapryśny charakter, stanowiący zarazem ich urok i słabość. Mało przyjaźni z kobietami. Trochę więcej z mężczyznami, ale ich nadmierna kobiecość bierze wówczas górę i szybko przekształcają tych nieszczęśników w niewolników. Porażki stanowią dla nich zniewagę, rzuconą ich czarowi. ZDOLNOSC REAKCJI: Z trudem wybaczają i są pamiętliwe. Na ogół czują wstręt do nauki, albo też podchodzą do niej wedle swej fantazji, interesując się geografią, bo profesor ma ładne oczy. AKTYWNOŚĆ: Uważają, że sam ich udział w czymś wart jest wynagrodzenia. Interesuje je wszystko, co ma związek ze sztuką, elegancją, sprzedażą biżuterii. Mogą być malarkami lub modelkami, ale nie wymagajcie od nich stawiania się o siódmej rano w fabryce. Są bardzo niezależne. Dobrze piszą. Potrzebują luksusu i bogatych mężczyzn. INTUICJA: Służy planowi życiowemu, gdyż są trochę intrygantkami. INTELIGENCJA: Mają inteligencję syntetyczną, chwytają całość i nie zadają sobie trudu wchodzenia w szczegóły. Są ciekawskie jak kotki, gadatliwe, mają niebezpiecznie dobrą pamięć w sprawach uczuciowych.. UCZUCIOWOŚĆ: Kochają albo nie kochają. Kiedy nie kochają to proste, trzeba odejść. Kiedy kochają, jednego dnia "wszystko gra", drugiego dnia wprost przeciwnie! MORALNOŚĆ: Byłoby dziwne, gdyby charakter, dla którego każdy kaprys jest święty, nie dochodził do pewnych kompromisów z klasyczną moralnością. ZDROWIE: Nie jest całkowicie zadowalające. Drobne dolegliwości, których większość jest pochodzenia psychicznego. Trzeba jednak uważać na trzustkę i nerki, dbać o kręgosłup (dwie godziny marszu codziennie!) i o jelita. ZMYSŁOWOŚĆ: Niełatwo wytłumaczyć mechanizm zmysłów tych kobiet, tak bardzo nakładają się na siebie kokieteria, towarzyskość, pragnienie komfortu, zmian, podróży, mniej czy bardziej niewinne flirty. To typowe kobiety-dzieci, kobiety-kwiaty, które niepokoją, zachwycają, doprowadzają do rozpaczy adoratorów, aż do dnia, gdy trafią na mężczyznę-ojca, który nie cofnie się przed klapsami i wytresuje je, ale na jak długo? DYNAMIZM: Posiadają dar wykorzystywania dynamizmu innych, zwłaszcza swych niezliczonych wielbicieli. TOWARZYSKOŚĆ: Są towarzyskie, choć nie tyle pragną uczestniczyć w życiu innych, co włączyć innych w swoje życie. PODSUMOWANIE: Muszą panować nad zalewającą wszystko uczuciowością, która prowadzi je do szalonych marzeń. No nareszcie dowiedziałem sie jak masz na imię. Posłałaś im CV czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Opis imienia: KAMILA Imieniny obchodzi: 05.31, 07.14, - ja obchodzę 16.09 Osobowość: Istota doskonała, piękność królestwa - no jasne Charakter: 92 % Promieniowanie: 92 % Rezonans: 110 000 drgań/ sek. Kolor: Żółty - hmm uwielbiam niebieski Główne cechy: Intuicja - Towarzyskość - Uczuciowość - Pobudliwość Totem roślinny: Orchidea Totem zwierzęcy: Wątłusz - musze zobaczyć co to jest Znak: Bliźnięta TYP: Bardzo pobudliwe i uczuciowe. Są wrażliwe na wszystko, co stanowi urok życia, mają wrodzony zmysł poezji, piękna, elegancji. Nie trzeba pozwalać, by jako dzieci grały rolę małych królowych, mają bowiem skłonność do lenistwa, do powolnego reagowała i odkładania wszystkiego na później. - jako dziecko nigdy nie byłam księżniczką - raczej księciem Jak ich kwiat totem, orchidea, są cieplarnianymi kwiatami, potrzebującymi słońca i ciepła! TAK TAK PSYCHIKA: Są to typy silnie introwertyczne, czujące się dobrze tylko w swym własnym świecie. Tam marzą o klejnotach, pałacu i uroczym księciu - bleeee. Są zaborcze.- troszkę Żyją w wyimaginowanym świecie, co prowadzi je do ciągłego i częstego mimowolnego kłamstwa. - e tam ja wszystko prosto w oczy WOLA: Pod pozorami "kobiety-dziecka " kryją się zadziwiające zasoby woli. POBUDLIWOŚĆ: Jest bardzo silna i daje im ten kapryśny charakter, stanowiący zarazem ich urok i słabość. Mało przyjaźni z kobietami. Trochę więcej z mężczyznami, ale ich nadmierna kobiecość bierze wówczas górę i szybko przekształcają tych nieszczęśników w niewolników. Porażki stanowią dla nich zniewagę, rzuconą ich czarowi. - no powiedzmy że się z tym zgadzam, chocoaż niewolnika mam tylko jednego ZDOLNOSC REAKCJI: Z trudem wybaczają i są pamiętliwe. - o to to to Na ogół czują wstręt do nauki - kurde a ja taka wysoko szkolona jestem, albo też podchodzą do niej wedle swej fantazji, interesując się geografią, bo profesor ma ładne oczy. AKTYWNOŚĆ: Uważają, że sam ich udział w czymś wart jest wynagrodzenia. Interesuje je wszystko, co ma związek ze sztuką, elegancją, sprzedażą biżuterii. Mogą być malarkami lub modelkami - no ja i modelka - dobre dobre, ale nie wymagajcie od nich stawiania się o siódmej rano w fabryce. Są bardzo niezależne. Dobrze piszą. Potrzebują luksusu i bogatych mężczyzn.- kurde gdzie ten luksus????????? INTUICJA: Służy planowi życiowemu, gdyż są trochę intrygantkami. INTELIGENCJA: Mają inteligencję syntetyczną, chwytają całość i nie zadają sobie trudu wchodzenia w szczegóły. Są ciekawskie jak kotki, gadatliwe, mają niebezpiecznie dobrą pamięć w sprawach uczuciowych.. NO to ja UCZUCIOWOŚĆ: Kochają albo nie kochają. Kiedy nie kochają to proste, trzeba odejść. Kiedy kochają, jednego dnia "wszystko gra", drugiego dnia wprost przeciwnie! - jak kochać to na całego!!!!!!!! MORALNOŚĆ: Byłoby dziwne, gdyby charakter, dla którego każdy kaprys jest święty, nie dochodził do pewnych kompromisów z klasyczną moralnością. ZDROWIE: Nie jest całkowicie zadowalające. Drobne dolegliwości, których większość jest pochodzenia psychicznego. Trzeba jednak uważać na trzustkę i nerki, dbać o kręgosłup (dwie godziny marszu codziennie!) i o jelita. ZMYSŁOWOŚĆ: Niełatwo wytłumaczyć mechanizm zmysłów tych kobiet, tak bardzo nakładają się na siebie kokieteria, towarzyskość, pragnienie komfortu, zmian, podróży, mniej czy bardziej niewinne flirty. To typowe kobiety-dzieci, kobiety-kwiaty, które niepokoją, zachwycają, doprowadzają do rozpaczy adoratorów, aż do dnia, gdy trafią na mężczyznę-ojca, który nie cofnie się przed klapsami i wytresuje je, ale na jak długo? - klapsy?? DYNAMIZM: Posiadają dar wykorzystywania dynamizmu innych, zwłaszcza swych niezliczonych wielbicieli.-hehehehe TOWARZYSKOŚĆ: Są towarzyskie, choć nie tyle pragną uczestniczyć w życiu innych, co włączyć innych w swoje życie. PODSUMOWANIE: Muszą panować nad zalewającą wszystko uczuciowością, która prowadzi je do szalonych marzeń. No nareszcie dowiedziałem sie jak masz na imię. Posłałaś im CV czy co ? no Zbysiu to ja z tymi dopiskami, ale ile ja jeszcze w sobie kryję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif przyszłam na moment łepetyna mi pęka jeszcze trochę i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no ja też mam roboty w cholerę wpadnę późnniej ok to i ja na razie do pracy tez zmykam haloooo! Koniec przerwy na pracę Żartowałam: pracujcie, pracujcie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_thumbsup.gif przyszłam na moment łepetyna mi pęka jeszcze trochę i do domciu a ja dłużej niż trooszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 może i luz ale jeszcze musze troche pokserować dfokumentów a nie chce i się jak cholera chociaz ciepło Ci będzie od xero Ja własnie przegladam nowy zakres obowiązków i juz zaznaczam co mi się nie podoba Nowe rzeczy a kasa ta sama Cos tu nie tak. normalne w naszych czasach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dlaczego dzisiaj dłużej w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dlaczego dzisiaj dłużej w pracy ? nie dłużej do 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a już mysląłam że dłużej tak w ogóle, a nie ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dlaczego dzisiaj dłużej w pracy ? kto będzie dziś dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i mnie dziś głowa boli - już jestem na drugiej kawce i prochy brałam i nic chyba cisnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i mnie dziś głowa boli - już jestem na drugiej kawce i prochy brałam i nic chyba cisnienie... no chyba zapierdxziela w dół jak tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja zmykam, do widzenia, miłego dnia wolnego, miłego dzisiejszego wieczorku... Buziole ślę! PA, pa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja zmykam, do widzenia, miłego dnia wolnego, miłego dzisiejszego wieczorku... Buziole ślę! PA, pa......... no nie buziaczki gorące dla chłopaczków też aaa i męzusia pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i mnie dziś głowa boli - już jestem na drugiej kawce i prochy brałam i nic chyba cisnienie... no chyba tak mnie jakby ktoś świdrem w głowie wiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja zmykam, do widzenia, miłego dnia wolnego, miłego dzisiejszego wieczorku... Buziole ślę! PA, pa......... pa pa pa ja tam się żegnam do czwartku jutro wolne - poleniuchujemy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i mnie dziś głowa boli - już jestem na drugiej kawce i prochy brałam i nic chyba cisnienie... no chyba tak mnie jakby ktoś świdrem w głowie wiercił a mnie się na oczy rzuciło, jakieś "kurwiki" mi latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts