taka_ja taki_on 10.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Jak tam się mieszka kawika? Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja jako jedyna w biurze a jesst nas 4 zastępuję wszystkich podczas ich nieobecności nawet kierownika jak zastępuję to wszystko musze za nieobecnego zrobić a jak ja idę na wolne to wwsszystko czeka na mój powrót - bo Kamila sobie sama zrobi Ja mam to samo Cięzkie życie nas - niezastapionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Jak tam się mieszka kawika? Co tam słychać? Sie mieszka bardzo dobrze dziękuje nie słychać nic ciekawego, tylko ciurkanie deszczu po dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja jako jedyna w biurze a jesst nas 4 zastępuję wszystkich podczas ich nieobecności nawet kierownika jak zastępuję to wszystko musze za nieobecnego zrobić a jak ja idę na wolne to wwsszystko czeka na mój powrót - bo Kamila sobie sama zrobi Ja mam to samo Cięzkie życie nas - niezastapionych A ponoć takich niezastąpionych to nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 12.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja jako jedyna w biurze a jesst nas 4 zastępuję wszystkich podczas ich nieobecności nawet kierownika jak zastępuję to wszystko musze za nieobecnego zrobić a jak ja idę na wolne to wwsszystko czeka na mój powrót - bo Kamila sobie sama zrobi Ja mam to samo Cięzkie życie nas - niezastapionych A ponoć takich niezastąpionych to nie ma..... Jak to się mówi????:"takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego..." Kawika....powolutku wsio sobie uporządkujesz.....niektóre rzeczy jeszcze długo będą przenoszone, nim znajdą sobie miejsce na stałe....jak się mieszka to się dopiero widzi co gdzie dac, żeby było wygodnie i praktycznie......też bym chciała mieszkac już w nowym domku......widac tą przestrzeń.....której mi tak brakuje.....już powoli zaczynam dostawac klaustrofobii w moim mieszkanku Wiem że ten murek przy schodach to nie jest szczyt twoich marzeń...ale uważam że ładnie się komponuje....i klatka schodowa wygląda na prawdę ładnie kolor schodów strasznie mi się podoba jest idealny......trza będzie to później u ciebie podpatrzec życzę tobie i sobie żeby wreszcie przestało padac.....to by coś koło domu zrobił....... paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 margay - dosyc mam tego deszczu - też normalnie depresji można się nabawić ja po tych dwóch tygodniach już nie wróciłabym się do mieszkania w bloku więc wcale Ci się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 margay - dosyc mam tego deszczu - też normalnie depresji można się nabawić ja po tych dwóch tygodniach już nie wróciłabym się do mieszkania w bloku więc wcale Ci się nie dziwię nie dziwię się, mnie się nie chce na noc wracać, a się jeszcze nie przeprowadziłam dawaj zdjęcia dawaj zdjecia dawaj zdjecia a pogodę - no cóż - może jakieś czary zrobimy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 czary mary czary mary iiiiiiii................. ni chu..... chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a u mnie piękne słoneczko wyszło jakieś pół godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a u mnie piękne słoneczko wyszło jakieś pół godziny temu no to moje czary podziałały u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kawika my sciezki i podjazd mamy dopiero po 1,5 roku zalozone, a tak blocko bylo. Najgorzej ja mialam, bo przed wpuszczeniem do domu zwierzaki kilka razy musialam czyscic . A ja mam pytanie - jak mieszka sie rodzicom, zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a u mnie piękne słoneczko wyszło jakieś pół godziny temu no to moje czary podziałały u ciebie a na dzisiaj już może słoneczka nie będe zyczyć ale na jutro całe moje czary ida na piękną słoneczną pogodę u ciebie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 12.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No witaj, witaj parafianko!No powiedz mi wreszcie jak sie mieszka na tej naszej wioseczce.A ogólnie to jak na nowym domku.Powiedz mi jeszcze kochana gdzie zamawiałaś schody, z czego robione i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 12.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no hej hej! Pogodą się nie przejmuj przynajmniej jesteś zmuszona do jakiegokolwiek, chociaż małego leniuchowania! Jak by było pięknie to byś się uwijała wokół domku a tak musisz troszkę odsapnąć Porządek i ład nie są najważniejsze!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kawika, skoro aparat się znalazł, to może uraczysz nas jakimiś zdjęciami???Please..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kawika, Ty się nie opierdzielaj, tylko szybko te zdjęcia wstawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no kawika.........dawaj foteczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 na jutro pewnie coś dla nas wyczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzień dobry. czy tu biją????? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm yyyyyyyy jakby to powiedzieć zdjęć nie mam - jeszcze obiecuję po niedzieli po prostu jak wracam do domu to ciemno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts