kawika 13.11.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No witaj, witaj parafianko! No powiedz mi wreszcie jak sie mieszka na tej naszej wioseczce. A ogólnie to jak na nowym domku. Powiedz mi jeszcze kochana gdzie zamawiałaś schody, z czego robione i ile kosztowały? schody rtobił nam znajomy stolarz - bukowe, 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 kawika my sciezki i podjazd mamy dopiero po 1,5 roku zalozone, a tak blocko bylo. Najgorzej ja mialam, bo przed wpuszczeniem do domu zwierzaki kilka razy musialam czyscic . A ja mam pytanie - jak mieszka sie rodzicom, zadowoleni? rodzice - chyba zadowoleni chociaż spięć nie brakuje szczególnie na linii zięć - teść ale nie żałują że się przeprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda się chwilowo zlitowała. Na szczęście to moje teraz czary Jezeli uda mi się coś kupic to w poniedziałek wkleję zdjęcia. Na 100% - jeśli ktoś wątpiłby w moje intencje trzymamy mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzięki za czary zdjęcia "jakieś" porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzięki za czary zdjęcia "jakieś" porobię jakie tam jakieś robić wszytsko co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam Nu dzieje się tam u WAS A na zdjęcia to i ja sie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to teraz hurtem wołammy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to teraz hurtem wołammy o zdjęcia zdjęcia zdjecia zdjęcia!!!! w poniedziałek - przecie a dziesiaj piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ale mnie w pracy się nudzi :D pssst szefa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ale mnie w pracy się nudzi :D pssst szefa nie ma a mi się nie nudzi - roboty mam w pierdut tylko mi się nie chce pójdę chyba wcześniej do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 jak możesz, to idź popracujesz w poniedziałek ja po pracy jadę do przedszkola na przedstawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja na 18.30 idę do kościoła na spotkanie przedkomunijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ide papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Alio alio... Muszę policzyć: Dzisiaj -SOBOTA Jutro - NIEDZIELA Praktycznie 1 dzień - czekania na foty A w poniedziałek będą Tylko o której Uffffffffffffff to te 2 dzionki poczekammmmmmmmmm grunt, że to 2 dni a nie 2 miesiące bo wtedy najlepiej liczyć okresy niż dni Bo to u mnie było tak, że jak Misiek wyjeżdżał za granicę do pracy, to pocieszył mnie tak: -Miska toż to tylko 4 okresy twoje i się zobaczymy To se wolałam liczyć to jak dni -tylko nie wiem, czemu kalendarz mnie prześladował i mimo to odliczałam dni Kawika a napiszesz mi -bo albo zabyłam, albo nie pisałaś, ile Twoja kuchnia kosztowała - bo widzę, że masz porządne szafki itp. Jak nie chcesz na ogóle napisać to na priv( a jak już pisałaś -to sorry za roztargnienie, ale te dzienniki mi się czasami mieszają ) No i co miałam jeścio napisać...? Chiba wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ale się ten weekend wlecze... Aby do poniedziału... Kawika zdjęcia wklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a ja na 18.30 idę do kościoła na spotkanie przedkomunijne u nas spotkanie dzisiaj A w sobote przymiarka alb. A jak u Was z przygotowaniami do Komunii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Delikatnie się przypominam z fotkami Dzień Dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzień doberek. Zleciały wolne dni - szkoda tylko że tak szybko. Nikt mnie dzisiaj nie obudził i zaspałam. droga dzisiaj była męczarnią. Miśka - kuchnia wyszła mnie w sumie 6.400 a cena zależy oczywiście od tego jakie zawaisy zwalniacze itd itp. Czyli ogólnie cenę robią pierdoły AGP - zaraz "coś " powklejam anetko - byłam w szoku, spotkanie tylko z rodzicami, ksiądz spoko bez jakiś ą i ę przygotowania dopiero ruszją , a w mojej dawnej parafii to jakiś szał, a tutaj spokojnie i bez erwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien dobry Kawiko ,nie było mnie troszke na forum a teraz mam zaległosci w czytaniu dzienników i musze nadrobić to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Delikatnie się przypominam z fotkami Dzień Dobry!!! dzień dobry za chwilkę coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts