aneta-we 16.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera he szczęściara zdjęcia nowej fryzurki proszę nie będzie różnicy bo starej nie widziałas juz się poprawiam, mogłam byc na fotach w moim albumie. To teraz powiedzmy, ze wracam do tej fryzury bo zarosłam i moje włsoy maja jak nic ze 12 cm. Hipis po prostu ze mnie. Spadam bo sie spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no własnie gdzies w albumie byłaś jeszcze poszukam buźka leć leć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera pamietaj o fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera he szczęściara zdjęcia nowej fryzurki proszę nie będzie różnicy bo starej nie widziałas starą dla porównania też daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera he szczęściara zdjęcia nowej fryzurki proszę nie będzie różnicy bo starej nie widziałas starą dla porównania też daj widziałam w albumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 OOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooo Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Ale fajnie tam już u Was... Lampka synka -super -taka jak dla dzieci pokoju, taka fajowska Mi lampy do łazienki się podobają Dywanik tez taki wesolutki i jaki fajny urwisek ze smoczkiem Stolik i krzesła są też takie w moim stylu -a mam pytanie, czy ten stół się rozkłada? Pytam z ciekawości Przyznam sie jednak, że upatrzyłam sobie jeden stół - ale też był duży -a w sklepie gdzie sprzedają te z Holandii i nie tylko meble -był w dobrym stanie, nogi takie rzeźbione - nu super... Ale mogłam popatrzeć sobie, bo nawet nie miałabym gdzie jego wstawić to raz, a dwa, kasa była na co innego potrzebna Pewnie jeszcze nie jeden stół mi się spodoba... nu i jeścio nie raz zmienię zdanie a ja nie zgadłam o tym syropianie, pomyslałam, że może syn podczas kapieli coś kombinuje A Misiek odrazu zgadł Fajnie u Ciebie -tak domowo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ... ładnie masz w domku .... szczególnie podoba mi się kuchnia ... chociaż sam nie gotuję .... a zagadki styropianowej bym nie rozwiązał ... ... myślałem, że jakieś płytki odpadły .... bo jak wiesz taką traumę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No jak obiecała tokoż uczyniła Kawika dzięki za zdjęcia Stół i krzesła bardzo ładne. Lampka do łazienki wcale nie badziewna. Ja wypatrzyłam sobie podobną w OBI Teraz trzy6mamy kciuki za firanki. I wiesz na co czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera he szczęściara zdjęcia nowej fryzurki proszę nie będzie różnicy bo starej nie widziałas starą dla porównania też daj dla Was wszystko mozna leciec i ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Śliczny stół i domek ładniutki, a dzidzia najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam i przesyłam słonko na kolejny dzień http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Miśka - dzięki, "urwisek" to Sandra Gwoździku - jak miło że wpadłeś, no tylko w jakąś paranoje nie popadnij z tym płytkami AGP - słowo się rzekło anetko -zaraz lecę sparwdzić tobie tez słoneczka zyczę, a Twoje bardzo się przyda bo u nas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja się na dzisiaj żegnam z Wami- idę do fryzjera he szczęściara zdjęcia nowej fryzurki proszę nie będzie różnicy bo starej nie widziałas starą dla porównania też daj dla Was wszystko mozna leciec i ogladac byłam widziałam ja też takie krótkie noszę teraz trochę zarośnięta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam i ja stół i krzesła super - tez takie chciałam ale ze wzgledu na mojego łobuza zamówiłam tylko z wysciełanym siedziskiem a oparcie deski i w kolorze czekoladowym - mamm nadzieję że będą ładne no ale takie z jasnym na pewno ładniej sie prezentują co ja chciałam jeszce Aneta super fryz widziałam w labumie tez bym takie chciała ale sie bojeeeeee też bym chciała do fryca a jescze bardziej bym chciała cos do ubrania sobie kupić bo nie pamiętam kiedy cos kupiłam ale to predko nie nastąpi ... talerze wazniejsze aha synek super ma loczki i niezły rpzrabiaka chyba - ten błysk w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 aha synek super ma loczki i niezły rpzrabiaka chyba - ten błysk w oczach a "ten" rozrabiaka to dziewczynka SANDRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 muszę chyba wleźć do tego albumu, by cie Anetko zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej głowę bym dała że to chłopiec a chłopca tez masz? mój mały tez ma loki i niektórzy myslą że dziewczyna nie no teraz is eprzyjrzałam i dzewucha rzeczywiście chyba mi cos padło na oczeta pewnie zazdrośc ta pozytywna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej głowę bym dała że to chłopiec a chłopca tez masz? mój mały tez ma loki i niektórzy myslą że dziewczyna nie no teraz is eprzyjrzałam i dzewucha rzeczywiście chyba mi cos padło na oczeta pewnie zazdrośc ta pozytywna ... spoko syna też mam tylko większego 9 lat a Sandra z wyglądu dziewczynka ale z charakterku - chodok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts