anetina 17.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej głowę bym dała że to chłopiec a chłopca tez masz? mój mały tez ma loki i niektórzy myslą że dziewczyna nie no teraz is eprzyjrzałam i dzewucha rzeczywiście chyba mi cos padło na oczeta pewnie zazdrośc ta pozytywna ... mój też miał loczki od urodzenia ale jak po 1 urodzinkach zostały przystrzyżone - zostały mu proste włoski po ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej głowę bym dała że to chłopiec a chłopca tez masz? mój mały tez ma loki i niektórzy myslą że dziewczyna nie no teraz is eprzyjrzałam i dzewucha rzeczywiście chyba mi cos padło na oczeta pewnie zazdrośc ta pozytywna ... mój też miał loczki od urodzenia ale jak po 1 urodzinkach zostały przystrzyżone - zostały mu proste włoski po ojcu dlatego ja na razie nie obcinam Sandrze włosów bo też pewnie proste będzie miała, póki c niech się kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej głowę bym dała że to chłopiec a chłopca tez masz? mój mały tez ma loki i niektórzy myslą że dziewczyna nie no teraz is eprzyjrzałam i dzewucha rzeczywiście chyba mi cos padło na oczeta pewnie zazdrośc ta pozytywna ... mój też miał loczki od urodzenia ale jak po 1 urodzinkach zostały przystrzyżone - zostały mu proste włoski po ojcu dlatego ja na razie nie obcinam Sandrze włosów bo też pewnie proste będzie miała, póki c niech się kręcą u Alicji było podobnie. Najpierw loczki a po obcięciu może nie całkiem proste włosy ale juz loczków nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ale to dziewczynka, więc nie warto obcinaćtym bardziej, że ma naprawdę widzę, ze łądne włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 i ja mojemu nie obcinam narazie tylko te co w oczy wchodza będzie trzeba przystrzyc reszta się w kucyka zwiąże pokaże mojego rozrabiakę u ciebie Kawika ok? http://images50.fotosik.pl/228/daaa2f39f9bccfddm.jpg nie obrazisz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ale to dziewczynka, więc nie warto obcinać tym bardziej, że ma naprawdę widzę, ze łądne włoski jak jej umyję włosy to ma je prawie do pasa i tak przez dwa dni są fajne, później robią sie kołtuny (z jej winy bo jak zasypia to się "lula" na boki) a rozczesać to - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 fajny rozrabiaka Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 i ja mojemu nie obcinam narazie tylko te co w oczy wchodza będzie trzeba przystrzyc reszta się w kucyka zwiąże pokaże mojego rozrabiakę u ciebie Kawika ok? http://images50.fotosik.pl/228/daaa2f39f9bccfddm.jpg nie obrazisz się ? spoko słodki jest ile on ma może na zięcia się nada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 rok i 2 miesiące tylko wczesniaczek... ile ja się ułakałam że cos będzie nie tak, że sie nie będzie dobrze rowijał a teraz włazi na ławę a z ławy na komodę z telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 i ja mojemu nie obcinam narazie tylko te co w oczy wchodza będzie trzeba przystrzyc reszta się w kucyka zwiąże pokaże mojego rozrabiakę u ciebie Kawika ok? http://images50.fotosik.pl/228/daaa2f39f9bccfddm.jpg nie obrazisz się ? spoko słodki jest ile on ma może na zięcia się nada?? słodziak Ja jednak jestem za super krótkimi włosami dla chłopaków Na moich mówię: żołnierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch no wiesz tego kwiatu pół światu niech ma w kim wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch moi tez jeszcze do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 rok i 2 miesiące tylko wczesniaczek... ile ja się ułakałam że cos będzie nie tak, że sie nie będzie dobrze rowijał a teraz włazi na ławę a z ławy na komodę z telewizorem po prostu już dorównał do rówieśników a duzo wczesniej się urodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 rok i 2 miesiące tylko wczesniaczek... ile ja się ułakałam że cos będzie nie tak, że sie nie będzie dobrze rowijał a teraz włazi na ławę a z ławy na komodę z telewizorem ciesze się że wszystko dobrze czasem wcześniaki szybciej dochodzą do siebie niż zdrowe dzieci urodzone o czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch moi tez jeszcze do wzięcia o widzisz no to już kilku kawalerów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja jednak jestem za super krótkimi włosami dla chłopaków Na moich mówię: żołnierze ja także, ale u takiego malucha nie ma jeszcze co obcinać chociaż mój pierwszy raz poszed ł do fryzjera, gdy miał jakoś 16 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch no wiesz tego kwiatu pół światu niech ma w kim wybierać a nasi ??? będę mieli w kim wybierać ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch no wiesz tego kwiatu pół światu niech ma w kim wybierać a nasi ??? będę mieli w kim wybierać ??? :) heh jescze sie zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch moi tez jeszcze do wzięcia same chłopaki a ja szukam synowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts