aneta-we 17.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja jednak jestem za super krótkimi włosami dla chłopaków Na moich mówię: żołnierze ja także, ale u takiego malucha nie ma jeszcze co obcinać chociaż mój pierwszy raz poszed ł do fryzjera, gdy miał jakoś 16 miesięcy a my ich opitolilismy zaraz po pierwszych urodzinach. Nie mogłam juz patrezc na ich grzywy. Jak juz pokazujemy fryzury dzieci to tu bąki maja tez rok i dwa m-ce: http://img5.imageshack.us/img5/1221/obraz030zt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 w 34 tygodniu . Duży był 2920 g i tylko 2 tygodnie w szpitau w tym tydzień inkubator ale potem ciągłe wizyty u specjallistów, rehabilitacje ale na szcescie to juz za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch moi tez jeszcze do wzięcia same chłopaki a ja szukam synowej a starsza może być? 8,5 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://img5.imageshack.us/img5/1221/obraz030zt.jpg te ich zdjęcia masz zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch no wiesz tego kwiatu pół światu niech ma w kim wybierać a nasi ??? będę mieli w kim wybierać ??? :) heh jescze sie zdziwisz ale tak naprawdę patrząc - w przedszkolu znacznie więcej jest dziewczynek u inwestorka np. w grupie jest 18 dziewczynek i tylko 6 chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 w 34 tygodniu . Duży był 2920 g i tylko 2 tygodnie w szpitau w tym tydzień inkubator ale potem ciągłe wizyty u specjallistów, rehabilitacje ale na szcescie to juz za nami wow, naprawde ładna waga. Moi wazyli 2940g i 2935 g a urodzeni w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 w 34 tygodniu . Duży był 2920 g i tylko 2 tygodnie w szpitau w tym tydzień inkubator ale potem ciągłe wizyty u specjallistów, rehabilitacje ale na szcescie to juz za nami ładna waga jak na wczesniaka może to był dalszy termin? lekarze mogli się pomylić najważniejsze, ze jest już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ładnie tak swatać? a mało chłopców masz wokół? u mnie jeden, u Delfinki dwóch moi tez jeszcze do wzięcia same chłopaki a ja szukam synowej a starsza może być? 8,5 roku? właściwie starsza o 2,5 roku - pewnie tak tylko ... inwestorek powtarza, ze ojcem zostanie, zanim skończy 18 lat, więc może za zięcia go lepiej nie szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 w 34 tygodniu . Duży był 2920 g i tylko 2 tygodnie w szpitau w tym tydzień inkubator ale potem ciągłe wizyty u specjallistów, rehabilitacje ale na szcescie to juz za nami wow, naprawde ładna waga. Moi wazyli 2940g i 2935 g a urodzeni w terminie bo to bliźniaki chociaż ze mną rodziła dziewczyna z bliźniakami o wadze każde po 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 właściwie starsza o 2,5 roku - pewnie tak tylko ... inwestorek powtarza, ze ojcem zostanie, zanim skończy 18 lat, więc może za zięcia go lepiej nie szukaj wiesz, Alicja pewnie sama wybierze ale mógłby byc taki przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 te ich zdjęcia masz zabójcze dzieki, oni wiele rzeczy robią razem: http://img188.imageshack.us/img188/9414/90132831.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A mój Wiktor urodzony tydzień po terminie i waga 2420 kg i 7 pkt w skali Apgar bo miał problemy z oddychaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 właściwie starsza o 2,5 roku - pewnie tak tylko ... inwestorek powtarza, ze ojcem zostanie, zanim skończy 18 lat, więc może za zięcia go lepiej nie szukaj wiesz, Alicja pewnie sama wybierze ale mógłby byc taki przystojny przystojny jest od dziewczyn opędzić się nie może nie ma to jak matka samochwała, właściwie chwaląca własne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... wielu ludzi tak myśli i wielu się myli Pioerwsze pół roku (może bez pierwszych kilku tygodni) było super: jedli, spali itd. Potem zaczęli byc mobilni (chodzili w 10 mcu ) i sie zaczęła jazda. Teraz częściej niż się bawią i mam spokój- biją sie lub gryzą i musze non stop rozdzielać Ale i tak są słodcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 te ich zdjęcia masz zabójcze dzieki, oni wiele rzeczy robią razem: http://img188.imageshack.us/img188/9414/90132831.jpg super fotki prawdziwe bliźniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... moja koleżanka urodziła 1,5 miesiaca temu trojaczki - trzech chłopców ale się śmieje, że u nich to rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... moja koleżanka urodziła 1,5 miesiaca temu trojaczki - trzech chłopców ale się śmieje, że u nich to rodzinne jak trzeba to da rade sie zorganizować. Tyle, ze przy trójce to ciężko jest na pewno. Przy bliźniakach luzik: dwa kolana do siedzenia, wczesniej dwie ręce i dwa cyce do wykarmienia Kolezanka ma pewnie pomoc, co? Wózek ma potrójny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... moja koleżanka urodziła 1,5 miesiaca temu trojaczki - trzech chłopców ale się śmieje, że u nich to rodzinne kurde gratuluję koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A mój Wiktor urodzony tydzień po terminie i waga 2420 kg i 7 pkt w skali Apgar bo miał problemy z oddychaniem dziwne, że po terminie i tak wagowo? ale wszystko było w porządku później ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts