kawika 24.08.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Taaaaa, a Ty nie musisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 mówi, że nie że zawsze mam to, co ja chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Szczęściara. To Ty tego swojego chłopa pod pantoflem masz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 pod pantoflem niestety nie jest ale ja uparta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Czyli mamy to samo . ogólnie dzieje się dużo i i szybko , a im bliżej zamieszkania tym dochodzimy do wniosku , że tej roboty jakby więcej. Ja latałam po necie jak oszalał szukając glazury jakies pół roku temu . Teraz nie mam pojęcia jak będzie wyglądać moja łazienka . Czasu nie ma , żeby zrobić objazd i na żywca pooglądać , ehhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to podobnie jak i u nas w czwartek zalewamy dół, więc już lada moment możemy już wykańćzać np. łazienkę i ... nie mam już koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień dobry. A ja dzisiaj jadę za płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 To ja życzęPOWODZENIA i udanych, trafnych zakupów I pochwal się co upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 To ja życzęPOWODZENIA i udanych, trafnych zakupów I pochwal się co upolowałaś Nie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 melduję, że schody obejrzałam i inne fotki też bardzo łądnie się prezentują a jak się po nich schodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień dobry. A ja dzisiaj jadę za płytkami daj znać, jakie poczyniłaś zakupy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 melduję, że schody obejrzałam i inne fotki też bardzo łądnie się prezentują a jak się po nich schodzi ??? SUPER. Naprawdę są wygodne. A tylko mi małz trochę humor zepsuł bo stwierdził że barierki nie będziemy jakiejś tam robić (bo niebezpiecznie dla dzieci), tylko wymyślił taki jakiś murek czy coś. E kurde już mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 oj tu by pasowała delikatna barierka żaden murek wybij to mężowi z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Tak tylko JAK????????????????????????????? Siedzieć za niego nie pójdę (bo jakaś cegiełka z tego murku toby się znalazła). Oj będą awantury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 żonka już na pewno sposoby znajdzie a tak powaznie - może jakieś zdjęcia innych forumowiczów? jakieś wizualiZAcje? coś delikatnego tu by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Chciałabym znaleźć coś co zadowoliłoby nas oboje (prócz seksu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 hihihihihi podobno cała budowa, a najbardziej wykońćzeniówka - to już walka o kompromisy wiesz, jak to się robi z małym dzieckiem? daje mu się do wyboru 2-3 rzeczy i ono ma wybrać dziecko jest zadowolone, bo samo wybrało a ty zadowolona, że dałaś do wyboru to, cop chciałaś a może to na męża poskutkuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Tu może być problem, bo On jezeli chodzi o wykończenie (wie wszystko najlepiej) Będziemy dzisiaj chwilę sami to spróbuje mu to wyperswadować. Głównie oczywiście chodzi o pieniądze - Ty wiesz ile będzie kosztować taka barierka???????????????????????????????????A ja nie chcę tej przestrzeni odcinać , bo inaczej to sobie wymarzyłam (tylko nie do końca wiem jak!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a jaką właściwie chce mąż? murowaną? tu by sie przydała delikatna barierka, a nie masywna idź szukać jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts