Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli mamy to samo . ogólnie dzieje się dużo i i szybko , a im bliżej zamieszkania tym dochodzimy do wniosku , że tej roboty jakby więcej. :-? Ja latałam po necie jak oszalał szukając glazury jakies pół roku temu . Teraz nie mam pojęcia jak będzie wyglądać moja łazienka :wink: . Czasu nie ma , żeby zrobić objazd i na żywca pooglądać , ehhhh.

melduję, że schody obejrzałam i inne fotki też :)

bardzo łądnie się prezentują

a jak się po nich schodzi ???

SUPER. Naprawdę są wygodne.

A tylko mi małz trochę humor zepsuł bo stwierdził że barierki nie będziemy jakiejś tam robić (bo niebezpiecznie dla dzieci), tylko wymyślił taki jakiś murek czy coś. E kurde już mi się nie podoba.

hihihihihi :)

podobno cała budowa, a najbardziej wykońćzeniówka - to już walka o kompromisy :)

wiesz, jak to się robi z małym dzieckiem?

daje mu się do wyboru 2-3 rzeczy i ono ma wybrać

dziecko jest zadowolone, bo samo wybrało

a ty zadowolona, że dałaś do wyboru to, cop chciałaś

a może to na męża poskutkuje ???

Tu może być problem, bo On jezeli chodzi o wykończenie (wie wszystko najlepiej) Będziemy dzisiaj chwilę sami to spróbuje mu to wyperswadować. Głównie oczywiście chodzi o pieniądze - Ty wiesz ile będzie kosztować taka barierka???????????????????????????????????

A ja nie chcę tej przestrzeni odcinać , bo inaczej to sobie wymarzyłam (tylko nie do końca wiem jak!)