edytkazet 17.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ojej trojaczki :szok: no własnie najgorszy z wózkiem problem... wszytsko zlaezy od dzieci - jak grzeczne to i przy bliźniakach luzik ale jak maja kolke i jęczą to jeden potrafi człowieka wykończyć .. Ja nie narzekam na swojego - zły nie był za to teraz niegrzeczna bestia - dekoder dziadkowi popsuł w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... moja koleżanka urodziła 1,5 miesiaca temu trojaczki - trzech chłopców ale się śmieje, że u nich to rodzinne jak trzeba to da rade sie zorganizować. Tyle, ze przy trójce to ciężko jest na pewno. Przy bliźniakach luzik: dwa kolana do siedzenia, wczesniej dwie ręce i dwa cyce do wykarmienia Kolezanka ma pewnie pomoc, co? Wózek ma potrójny? tak naprawdę to nie wiem nie było okazji jej odwiedzić ale pomoc ma - babcie, siotrę, ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no duzy byłto sie pchał na świat ale potem spadł w szpuitalu do 2600 przez żołtaczke Twoi sa super kiedys chciałam bliżniaki - razem sie teraz zabawią i spokój masz ale przez pierwszy rok to nie zazdroszcze... moja koleżanka urodziła 1,5 miesiaca temu trojaczki - trzech chłopców ale się śmieje, że u nich to rodzinne kurde gratuluję koleżance :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A mój Wiktor urodzony tydzień po terminie i waga 2420 kg i 7 pkt w skali Apgar bo miał problemy z oddychaniem dziwne, że po terminie i tak wagowo? ale wszystko było w porządku później ? nawet wszystko bez bólu przeszło, podali mu tlen i jakoś wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no to dobrze się skończyłoale strachu pewnie siostra było wiele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no to dobrze się skończyło ale strachu pewnie siostra było wiele ? no troche bo nie wiedziałam co jest grane, ale przypuszczam że wsztstko przez to że długo się zbierał żeby wyjść i się przydusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dobrze mu było w środku, to gdzie się miał wybierać mój jest znacznie po terminie wyleźć nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 prosze się wypowiedzieć na temat mojego wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 prosze się wypowiedzieć na temat mojego wiatrołapu ja moge dopiero z domku. W pracy mam niektóre strony poblokowane, na szczęście FM nie Na pewno obejrze te meble z linków i dam Ci znać jak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 prosze się wypowiedzieć na temat mojego wiatrołapu ja moge dopiero z domku. W pracy mam niektóre strony poblokowane, na szczęście FM nie Na pewno obejrze te meble z linków i dam Ci znać jak mi się podoba dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pierwsza opcja nie podoba mi sie bo:-wieszak zginie na scianie (za maly) i sciana bedzie ciagle brudna od mokrych kurtek-szafka na buty pomiesci tylko 6 par Druga opcja podoba mi sie tylko ja to bym raczej zamowila sobie takie cos u stolarza na wymiar zeby kazdy cm wykorzystac i nie bylo dziur (np. tego co robil kuchnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzięki magpie zamówiłabym to u stolarza od kuchni ale przypuszczam że termin oczekiwania nie był by krótszy niż 1,5 m-ca a i koszt pewnie wyższy a mnie nie to że się spieszy, ale masakrycznie mnie denerwują te rozrzucone buty no i kasa nie powiem że nie jest bez znaczenia doły finansowe mnie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 My po przeprowadzce 2 msc kurtki wieszalismy na krzeslach ogrodowych, a buciory staly w worach. Teraz mam 3 duze szafkiz 3 polkami kazda, a i tak miesci sie tam polowa naszych butow, reszta jest w szafie rozsowanej kawalek dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no tak ale twój wiatrołap jest większy od naszego do tego na jednej ścianie jest przejście do kotłowni co dodatkowo zabiera miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Moj ma 3,2 m, a Twoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 u nas też z kasa lipa więc narazie chyba kupie w ikei taki stawiany wieszak a kiedyś jak będzie przypływ gotówki to zrobie na wymiar http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123460 http://www.allegro.pl/item820882464_stojak_wieszak_na_ubrania_na_kolkach_regulowany_u1.html potem sie przyda gdzies do garderoby albo coś. i taka półka na buty drewanian za 15 złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Moj ma 3,2 m, a Twoj? całości nie ma co mierzyć bo na trzech ścianach drzwi a jedna wolna sciana 1,66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 u nas też z kasa lipa więc narazie chyba kupie w ikei taki stawiany wieszak a kiedyś jak będzie przypływ gotówki to zrobie na wymiar http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123460 http://www.allegro.pl/item820882464_stojak_wieszak_na_ubrania_na_kolkach_regulowany_u1.html potem sie przyda gdzies do garderoby albo coś. i taka półka na buty drewanian za 15 złoty no to jakies rozwiązanie jest ale ogónie nie cierpię wieszaków więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item808778345_wieszak_na_garderoba_ubranie_hz_3011.htmlto fajne ja też nie lubie wieszaków a juz szczególnie mój mąż no ale nie mam zamiaru zaraz malować ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no do garderoby to nie powiem dobry pomysł, ale do wiatrolapu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts