delfina7 17.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurde , przegapiłam zdjęcia normalnie Kofana , co to za stół , jaki wymiar i ile kosztował. Jest sliczny. Lampy łazienkowe proste i takie tez chcę. Zasłona okienna super Ja mam roletę z mieszkania , troszkę wąska , ale daje radę. A ta bląd głowinka , ciagle towarzyszyła mamie w fotografowaniu Widzisz , mówisz , że ja juz wypakowana . No tak , ale zakupów nie mam kiedy zrobić. Może weźmiemy się za lampy za tydzień , bo nafrazie teść na stanie , pomaga w pracach na zewnątrz i wykończeniowych , więc nie ma co tracić czasu na dekoracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kawika, ta druga opcja z meblami do wiatrołapu jest praktyczniejsza. I wieszaki, i lustro. I mozna przysiąśc zeby buty załozyc: dzieciom się przyda. U mnie na razie stoi taki wieszak:http://www.ikea.com/PIAimages/28307_PE099496_S3.jpg Pod nim panosza się buty. Wiem, mało efektownie ale szafa juz zamówiona.W garderobie tez na razie mam taki wieszak i taki jak pisała edytkazet.Jak bedzie czas i kasa to inaczej to zagospodaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Widzisz , mówisz , że ja juz wypakowana . No tak , ale zakupów nie mam kiedy zrobić. Może weźmiemy się za lampy za tydzień , bo nafrazie teść na stanie , pomaga w pracach na zewnątrz i wykończeniowych , więc nie ma co tracić czasu na dekoracje. a ja ani nie wypakowana ani zakupów nie mam kiedy robic W większości pomieszczeń oswietlenie mamy takie: http://www.ikea.com/PIAimages/63003_PE170290_S3.jpg Brak czasu przede wszystkim i poszłam na razie na łatwiznę (po 4 zł ) Jak kupowałabym na chybcika to pewnie załowałabym i nie mogłabym patrzec na lampy. Mam tylko nadzieję, ze takie klosze za bardzo się u nas nie "zadomowią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj kawika!! wpadłam sie przywitac wieczorowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 te ich zdjęcia masz zabójcze dzieki, oni wiele rzeczy robią razem: http://img188.imageshack.us/img188/9414/90132831.jpg Fakt , super zdjęcia. A moi też tak mają , że razem wszystko robią. A ostatnio mam luz , bo pełna fascynacja wysadzaniem na kibelek młodszego przez starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 prosze się wypowiedzieć na temat mojego wiatrołapu Wypowiadam sie na temat wiatrołapu U mnie stoi szafa , i szafka na buty z wieszakiem i lustrem czeka na powieszenie , ale to nie szczyt moich marzeń Narazie tak musi być i wiem , że pewnie te 'narazie' to bedzie trochę dłużej Co do twojego to wersja z wieszaczkiem i szafką na buty w ciemnym kolorze to jest to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 prosze się wypowiedzieć na temat mojego wiatrołapu najpierw idę go obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Moj ma 3,2 m, a Twoj? całości nie ma co mierzyć bo na trzech ścianach drzwi a jedna wolna sciana 1,66 ja mam na 3 ścianach drzwi - wejsciowe, do garażu, na korytarz wolna ściana jest z wnęką - 2,70 m tam bedzie szafa wnękowa i wieszaki nie ma tego jeszcze, więc i fotek nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Widzisz , mówisz , że ja juz wypakowana . No tak , ale zakupów nie mam kiedy zrobić. Może weźmiemy się za lampy za tydzień , bo nafrazie teść na stanie , pomaga w pracach na zewnątrz i wykończeniowych , więc nie ma co tracić czasu na dekoracje. a ja ani nie wypakowana ani zakupów nie mam kiedy robic W większości pomieszczeń oswietlenie mamy takie: http://www.ikea.com/PIAimages/63003_PE170290_S3.jpg Brak czasu przede wszystkim i poszłam na razie na łatwiznę (po 4 zł ) Jak kupowałabym na chybcika to pewnie załowałabym i nie mogłabym patrzec na lampy. Mam tylko nadzieję, ze takie klosze za bardzo się u nas nie "zadomowią" oświetlenie super przynajmniej na początek nie będzie ci szkoda tego wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 z tych linków, co podałaś, najbardziej mi odpowiadałoby coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html takie coś najlepiej da sie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 z tych linków, co podałaś, najbardziej mi odpowiadałoby coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html takie coś najlepiej da sie wykorzystać bardzo fajny zestawik!!! chciałabym taki biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A gdzie gospodyni??? Juz po 10-tej a jej nie ma . Moze kupuje meble do witarołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 taaaaaaaaaa a może ... praacuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cześć siostry nie kupowałam mebli , owszem pracowałam bo jeszcze trochę i papiery mnie przysypią poza ty mam podły dzień i nie chciałam Wam psuć humoru czy tez uważacie że miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 czy tez uważacie że miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia?? jest to baaaaaaaaaaardzo cienka linia wiem coś o tym mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 lampki eleganckiepodobają mi się ta lampka u W. jest powieszona na górze czy przy ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 czy tez uważacie że miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia?? jest to baaaaaaaaaaardzo cienka linia wiem coś o tym mocno przytulam dzięki bardzo mi tego dzisiaj potrzeba nie wiedziałam a raczej nie spodziewałam się że jedno słowo i jeden gest moga zmienić całe zycie uczuciowe, nie wiem czy się pozbieram i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 lampki eleganckie podobają mi się ta lampka u W. jest powieszona na górze czy przy ścianie? na suficie u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie będę się dopytywać - rozumiem, że chodzi o męża !? ale ... cokolwiek się stało pewnie boli mocno nie da się tak łątwo zapomnieć takiej urazy zadra weszła na stałe może się rana zabliźnić, ale zadra w środku jednak zostanie przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 lampki eleganckie podobają mi się ta lampka u W. jest powieszona na górze czy przy ścianie? na suficie u góry a dałabyś radę zrobić fotkę, tak by było widać powiedzmy sufit z lampką i z ścianą? tak jakbyśmy to widzieli stojąc w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts