anetina 18.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i gratki za kolejną stronkę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie będę się dopytywać - rozumiem, że chodzi o męża !? ale ... cokolwiek się stało pewnie boli mocno nie da się tak łątwo zapomnieć takiej urazy zadra weszła na stałe może się rana zabliźnić, ale zadra w środku jednak zostanie przytulam najgorzej że po tym co się wydarzyło nie widzę dzisiaj już w niczym sensu, a on był całym moim zyciem (nie licząc dzieci oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i gratki za kolejną stronkę u siebie dzięki nawet nie wiem kiedy tyle stron się napykało to dzięki Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie będę się dopytywać - rozumiem, że chodzi o męża !? ale ... cokolwiek się stało pewnie boli mocno nie da się tak łątwo zapomnieć takiej urazy zadra weszła na stałe może się rana zabliźnić, ale zadra w środku jednak zostanie przytulam najgorzej że po tym co się wydarzyło nie widzę dzisiaj już w niczym sensu, a on był całym moim zyciem (nie licząc dzieci oczywiście) nikt tu złotej rady nie poda wiem, co się dzieje u mnie mogę jedynie domyślać się, jak się czujesz a chociaż on wie, co zrobił nie tak? czy po nim powiedzmy, że spływa? przytulam mocno pamietaj, że jesteśmy i możesz chociaż się wygadać a to chyba już chociaż ciut pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i gratki za kolejną stronkę u siebie dzięki nawet nie wiem kiedy tyle stron się napykało to dzięki Wam e tam fajna z ciebie siostra, to i wątki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a to ... dla ciebie http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/1269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzięki wysłałam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 spróbowałam coś odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Trzymaj się głowa do góry!!! JEsteś wspaniałą NIESAMOWITĄ kobitką!!! Nie daj się!! Wszystko się poukłada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Trzymaj się głowa do góry!!! JEsteś wspaniałą NIESAMOWITĄ kobitką!!! Nie daj się!! Wszystko się poukłada!! dzięki za dobre słowo co tam u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 aa u mnie nawet nie pytaj nadal nic do przodu, a teraz to nawet do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 aa u mnie nawet nie pytaj nadal nic do przodu, a teraz to nawet do tyłu już doczytałam co i jak kuruj się i trzymaj mocno, nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 aa u mnie nawet nie pytaj nadal nic do przodu, a teraz to nawet do tyłu już doczytałam co i jak kuruj się i trzymaj mocno, nie poddawaj się a ja nie wiem więc idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kawika teraz lapiesz dol i zalmujesz sie? Ej teraz to juz dobrze tylko musi byc - wybudowaliscie dom, macie piekne dzieci, prace, zdrowie, wiec glowa do gory. Dzisiaj tak zle myslisz, bo wszystko jeszcze swieze, jutro ochloniesz troche i Ci minie.Czy czasem na Wasza rozmowe nie mieli wplywu rodzice (ich zachowanie, jakas sprzeczka wspolna)?Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kawika, nie dramatyzuj. Pewnie wystarczy pogadać i wiele rzeczy od razu zmienia się na lepsze. Poczekaj do jutra i pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kawika http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Słowa mogą nieraz bardzo zabolec Wypłacz się tak, ze by nikt nie widział a potem uszy do góry i do ataku. Trzymam kciuki za porozumienie i odbudowanie Twojego swiata http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/serducho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kawika - Ależ Ci elektrycy zawalczyli, ale nie popaliły się przewody? Nie smuć się i uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kofana , pisz na piriv jeśli Ci to pomoże , a wiemy , że wygadanie się daje ulgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts