aneta-we 19.11.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hej!Mam nadzieję, ze nowy dzień przyniósł nowe spojrzenie, może więcej spokoju.Ja przesyłam przytulasy i dobre myśli http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/fee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry magpie - a gdzie usteczka, słodkie, ładne??? rodzice nie mieli nic wspólnego z naszą ktłótnią, niestety - bo pewnie byłoby inaczej, tak - głowa do góry żeby na niego nie patrzeć meganko - coś myśle że długo będzie cisza, nie mogę się przełamać i pogadać niestety to nie takie proste, dzieisaj będą elektrycy zobaczymy..... anetko - jak to mój mąż mówił: co światek ci się wali??? no wali się i to z wielkim hukiem delfinko - dzięki dzień dobry anetko dzięi za przyutulasy i dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzien doberek Kawika głowa do góry bedzie dobrze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzien doberek Kawika głowa do góry bedzie dobrze , czeee jesssi kiedyś na pewno będzie dobrze, liczę że pewnie około świąt tylko nie wim których Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzien doberek Kawika głowa do góry bedzie dobrze , czeee jesssi kiedyś na pewno będzie dobrze, liczę że pewnie około świąt tylko nie wim których oby jeszcze w te swieta tego Ci z całego serduszka życzę ,a Ty nie poddawaj sie tak łatwo ,po burzy zawsze wychodzi słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kawika uśmiechnij się głowa do góry,w małżeństwie często tak bywa-krok do przodu,dwa do tyłu ,ale najważniejsze jest aby ten wsteczny zbyt długo nie był włączony na poprawę humoru kawika Sędzia przepytuje kobietę: - Jaka przyczyna rozwodu? - Noooo... - Pije? - Nie. - Narkotyki? - Nie. - Mało zarabia? - Nawet nie. - Bije? - Nie. - Nie dba o dzieci? - Dba. - Zdradza? - Nie, co też Wysoki Sąd... - Nie zadowala pani jako kobiety? - Nie, z tym wszystko w porządku. - Nie pomaga w domu? - Pomaga. - No to gdzie przyczyna? - Wysoki Sądzie... on to wszystko robi... ale... jakby Wysoki Sąd widział z JAKĄ miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kawika uśmiechnij się głowa do góry,w małżeństwie często tak bywa-krok do przodu,dwa do tyłu ,ale najważniejsze jest aby ten wsteczny zbyt długo nie był włączony na poprawę humoru kawika Sędzia przepytuje kobietę: - Jaka przyczyna rozwodu? - Noooo... - Pije? - Nie. - Narkotyki? - Nie. - Mało zarabia? - Nawet nie. - Bije? - Nie. - Nie dba o dzieci? - Dba. - Zdradza? - Nie, co też Wysoki Sąd... - Nie zadowala pani jako kobiety? - Nie, z tym wszystko w porządku. - Nie pomaga w domu? - Pomaga. - No to gdzie przyczyna? - Wysoki Sądzie... on to wszystko robi... ale... jakby Wysoki Sąd widział z JAKĄ miną dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Do widzenia, do jutra Słoneczka na popołudnie i spokojnego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 córcia dobra ps. bidet rzeczywiście jest przydatny ? moje dziecko wczoraj było takie zakręcone, że idąc siku zatrzymał się przy szafce pod zlewem i ... wyjął to co trzeba spojrzał na kosz i ... zaczął się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kawika, Twój dziennik mi humor od razu dziś poprawił. Świetne fotki. Szczególnie ta łazienkowa. A w oknach masz tez tzw. "makarony" ? Ja z chęcią będę potpatrywać, bo nie mam koncepcji (i kasy ) na dekoracje okienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzien dobry no dzieciaki czasem zakręcone są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kawika, Twój dziennik mi humor od razu dziś poprawił. Świetne fotki. Szczególnie ta łazienkowa. A w oknach masz tez tzw. "makarony" ? Ja z chęcią będę potpatrywać, bo nie mam koncepcji (i kasy ) na dekoracje okienne. mam makarony w jadalni/kuchni i w salonie tez będą i u Wiktora U nas z jednej strony makaron z z drugiej firanka jeszcze ze straego mieszkania. Ale nawet mi się spodobało makarony naprawdę nie są takie drogi, tańsze niż uszycie firanki dlatego zdecydowałam się na nie w pokoju u dzieci i na dole w saoolnie. a niech będzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja koniecznie musże do naszej sypialni i pokoju Ali rolety zamontowac, bo widac WSZYSTKO a na przeciwko pokój ma synek sasiadów Czy rolety mozna łączyć z makaronami. Na oknach proste rolety a na karniszach te makarony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kawika teraz lapiesz dol i zalmujesz sie? Ej teraz to juz dobrze tylko musi byc - wybudowaliscie dom, macie piekne dzieci, prace, zdrowie, wiec glowa do gory. Dzisiaj tak zle myslisz, bo wszystko jeszcze swieze, jutro ochloniesz troche i Ci minie. Czy czasem na Wasza rozmowe nie mieli wplywu rodzice (ich zachowanie, jakas sprzeczka wspolna)? Buziaki! Kawika, a jak dzisiaj samopoczucie? rozmawialiście? wyjaśniliście sobie? czy po prostu jest jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja koniecznie musże do naszej sypialni i pokoju Ali rolety zamontowac, bo widac WSZYSTKO a na przeciwko pokój ma synek sasiadów Czy rolety mozna łączyć z makaronami. Na oknach proste rolety a na karniszach te makarony? pewnie że można, na peno to się sprawdzi rolety nie będa się tak rzucac w oczy za makaronami, a te makarony można fajnie upinać, wiązać i obcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kawika teraz lapiesz dol i zalmujesz sie? Ej teraz to juz dobrze tylko musi byc - wybudowaliscie dom, macie piekne dzieci, prace, zdrowie, wiec glowa do gory. Dzisiaj tak zle myslisz, bo wszystko jeszcze swieze, jutro ochloniesz troche i Ci minie. Czy czasem na Wasza rozmowe nie mieli wplywu rodzice (ich zachowanie, jakas sprzeczka wspolna)? Buziaki! Kawika, a jak dzisiaj samopoczucie? rozmawialiście? wyjaśniliście sobie? czy po prostu jest jak jest? jest jak jest trochę spraw sobie wyjasniliśmy, ale zadra jeszcze jest i pewnie na długo zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jak to mój mąż mówił: co światek ci się wali??? no wali się i to z wielkim hukiem czyli że niby nic się nie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jak to mój mąż mówił: co światek ci się wali??? no wali się i to z wielkim hukiem czyli że niby nic się nie stało ? no to kiedyś tak mówił teraz nie kaja się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Sędzia przepytuje kobietę: - Jaka przyczyna rozwodu? - Noooo... - Pije? - Nie. - Narkotyki? - Nie. - Mało zarabia? - Nawet nie. - Bije? - Nie. - Nie dba o dzieci? - Dba. - Zdradza? - Nie, co też Wysoki Sąd... - Nie zadowala pani jako kobiety? - Nie, z tym wszystko w porządku. - Nie pomaga w domu? - Pomaga. - No to gdzie przyczyna? - Wysoki Sądzie... on to wszystko robi... ale... jakby Wysoki Sąd widział z JAKĄ miną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kawika teraz lapiesz dol i zalmujesz sie? Ej teraz to juz dobrze tylko musi byc - wybudowaliscie dom, macie piekne dzieci, prace, zdrowie, wiec glowa do gory. Dzisiaj tak zle myslisz, bo wszystko jeszcze swieze, jutro ochloniesz troche i Ci minie. Czy czasem na Wasza rozmowe nie mieli wplywu rodzice (ich zachowanie, jakas sprzeczka wspolna)? Buziaki! Kawika, a jak dzisiaj samopoczucie? rozmawialiście? wyjaśniliście sobie? czy po prostu jest jak jest? jest jak jest trochę spraw sobie wyjasniliśmy, ale zadra jeszcze jest i pewnie na długo zostanie daj sobie czas nie wymagaj od siebie powrotu do wcześniejszego stanu uczuć daj sobie czas przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts