anetina 20.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jak to mój mąż mówił: co światek ci się wali??? no wali się i to z wielkim hukiem czyli że niby nic się nie stało ? no to kiedyś tak mówił teraz nie kaja się trochę nie ma wybaczania pamietaj, ze ty też jesteś ważna i ważne są twoje uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jak to mój mąż mówił: co światek ci się wali??? no wali się i to z wielkim hukiem czyli że niby nic się nie stało ? no to kiedyś tak mówił teraz nie kaja się trochę nie ma wybaczania pamietaj, ze ty też jesteś ważna i ważne są twoje uczucia no teraz ja będe stawiać warunki skończyło się "buzi buzi, dupci dupci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 co ?? o te dupci Ci chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 taaa, zakręcona jestem miała być minka , że wiesz, co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 taaa, zakręcona jestem nio i dziecku się dziwić jak matka zakręcona to i syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hihihihihihihi tak to bywa, jak się dzionek wolny weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich / Wszystkie Panie/ Miłego i słonecznego dnia życzę. kawika Zbigniew100 napisał: Nawet Ty dajesz znaki !@#$%^&*( zamiast ...... mięsa no prosze jak cię to cieszy Na k... to jeszcze , ale na ch... to moim zdaniem nieprzystoi . Ale tym tajemniczym nieznajomym to ja nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich / Wszystkie Panie/ Miłego i słonecznego dnia życzę. kawika Zbigniew100 napisał: Nawet Ty dajesz znaki !@#$%^&*( zamiast ...... mięsa no prosze jak cię to cieszy Na k... to jueszcze , ale na ch... to moim zdaniem nieprzystoi . Ale tym tajemniczym nieznajomym to ja nie byłem. No . Spokoju ci to nie daje Zbysiu??? Ja już to olałam.. Dzieci zdrowe i radość z nich przednia to czego więcej chcieć?? Widziałeś moją córcię w bidecie??? światna jest no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Widziałeś moją córcię w bidecie??? światna jest no nie?? ja nie Zbychu, ale mówię - świetna jest bidet naprawdę się przydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 bidet naprawdę się przydaje? ja jestem zadowolona z "korzystania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Super. To w bidecie jest ciepła woda ? Jestes żoną budowlańca to wiele musisz zrozumieć. / wichy / Puki co to tylko ja oblałem nową kuchnię , a jeszcze nie zostałem poczęstowany wypiekami . [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Super. To w bidecie jest ciepła woda ? Jestes żoną budowlańca to wiele musisz zrozumieć. / wichy / Puki co to tylko ja oblałem nową kuchnię , a jeszcze nie zostałem poczęstowany wypiekami . [/img] ja tez jeszcze nic nie upiekłam na nowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jestes żoną budowlańca to wiele musisz zrozumieć. / wichy / [/img] zgadzam się ale jako ... córka budowlańca a właściwie wykończeniowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Idę co zrobić/ zarządzić / Ładnie słońce świeci /Skawina/ Kraków? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Idę co zrobić/ zarządzić / Ładnie słońce świeci /Skawina/ Kraków? / no to idź rzadzić u mnie mgła - blleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jestes żoną budowlańca to wiele musisz zrozumieć. / wichy / [/img] zgadzam się ale jako ... córka budowlańca a właściwie wykończeniowca a ja córka budowlańca, żona budowlańca-wykonczeniowca (szczególnie mnie wykańcza psychicznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Proponuję dodatek do emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jestes żoną budowlańca to wiele musisz zrozumieć. / wichy / [/img] zgadzam się ale jako ... córka budowlańca a właściwie wykończeniowca a ja córka budowlańca, żona budowlańca-wykonczeniowca (szczególnie mnie wykańcza psychicznie) u mnie mąż też wykońćzeniowiec ale rzeczywiście coś w tym jest - ci faceci z tej budowlanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 - ci faceci z tej budowlanki tak na mnie teraz działają http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts