Zbigniew100 20.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kolejka inwestorek. nie budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Z innej beczki .z Kąd masz takie fajne emotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Naprawdę ładnie, masz czy oddychać. aaaa tttooo ttoo taakk tylko z resztą gorzej To nie wiesz że do zagęszczania betonu zawsze jest kolejka /wibrator / http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif nareszcie ktoś rozbawił Kawikę. Dzięki Zbysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecie ja inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Naprawdę ładnie, masz czy oddychać. aaaa tttooo ttoo taakk tylko z resztą gorzej To nie wiesz że do zagęszczania betonu zawsze jest kolejka /wibrator / http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif nareszcie ktoś rozbawił Kawikę. Dzięki Zbysiu z górolocą nie jest łatwo ale jak sie rozgrzeje to oooooooooooo i jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Naprawdę ładnie, masz czy oddychać. aaaa tttooo ttoo taakk tylko z resztą gorzej To nie wiesz że do zagęszczania betonu zawsze jest kolejka /wibrator / http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif nareszcie ktoś rozbawił Kawikę. Dzięki Zbysiu z górolocą nie jest łatwo ale jak sie rozgrzeje to oooooooooooo i jeszcze lepiej. aaaaaaaaaa ttooo z iloma górolicami miałeś do czynienia co??? ale to prawdziutko prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 żeby nie było, że bez pożegnania...Miłego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Naprawdę ładnie, masz czy oddychać. aaaa tttooo ttoo taakk tylko z resztą gorzej To nie wiesz że do zagęszczania betonu zawsze jest kolejka /wibrator / http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif nareszcie ktoś rozbawił Kawikę. Dzięki Zbysiu z górolocą nie jest łatwo ale jak sie rozgrzeje to oooooooooooo i jeszcze lepiej. Beatka , mala wspaniała małżonka też , co prawda niskopienna ale górolica. Przewietrzyłem głowę ii mam pomysła . Skoro mamy takie piękne inwestorki, budowlanice m czy jak tam .. Namówisz koleżanki przedstawia zdjecia , zrobimy kalędarz forumowy i będą pieniądze z aukcji . Ja się piszę do komisji co będzie robiła selekcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aaa te zdjęcia to jakie mają być????? nno bo jak ty do komisji chcesz to nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No coby kalendarz dobrze sprzedać i jak najwięcej. Może limitowana ilość np. 10 000 szt i aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Można zrobić wersję dla inwestorek , zdjęcia budowlańców . Mogę robić z modela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No coby kalendarz dobrze sprzedać i jak najwięcej. Może limitowana ilość np. 10 000 szt i aukcja. rozumiem ..... to prosze uściślić jakie warunki trzeba spełniać, bo coś czuję że odpadnę w przedbiegach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Można zrobić wersję dla inwestorek , zdjęcia budowlańców . Mogę robić z modela. oooooooooooo to ja jestem ZAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Miłego wekendu i pozdrowienia d a małżonka i reszty pomyslowej rodzinki. Odcinają mnie od internetu . Cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Miłego wekendu i pozdrowienia d a małżonka i reszty pomyslowej rodzinki. Odcinają mnie od internetu . Cześc no to pa żonkę pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 20.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hmmm a jak ktoś jest inwestorką i budowlańcem w jednym to co? Dwa razy sie ma kalendarzować? Kawika dasz radę My baby jesteśmy twarde... chociaż nie wiem czy to dla nas dobrze... makarony super a Sandrunia wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wowwwwwwwwwwww... Firaneczki, lampy świecą ładnie A historia z Sandrą mnie rozbawiła do łez.... bidet to jednak dobra rzecz... a maluchy to maja pomysły -ahahaaaaaaaaaaaa... Ale fajowsko tam u WASssssssssssssssssssssssssss... To skuś baba na dziada ( do dnia dziesjszego kojarzy mi się zbyt to seksualnie) aby była ładna pogoda u Ciebie -taka jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hmmm a jak ktoś jest inwestorką i budowlańcem w jednym to co? Dwa razy sie ma kalendarzować? Tego nie przewidziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie ma to jak poczytac sobię rozmowy forumowe po pracowitym dzionku Bidetowa fotka rewelacyjna Ponawiam pytanko o stół Firma , rozmiarek i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 20.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hej Lampy super, firanki super!! Ale mała w bidecie to jest HIT ) Takie zdjęcie na poprawę humory - REWELACJA Pozdrawiam i dużo uśmiechów przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts