kala67 20.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hej Lampy super, firanki super!! Ale mała w bidecie to jest HIT ) Takie zdjęcie na poprawę humory - REWELACJA Pozdrawiam i dużo uśmiechów przesyłam zgadzam się!!!!! firanki piekne!! lampeczki udne!!! ale bidet......powalił mnie ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kawika, spadłam z krzesła jak zobaczyłam zdjęcie bidetu Ale masz kompaktowe dziecko. I na Ci wanna? Może da się jeszcze oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kawika - no to jakby któś nie wiedział do czego służy bidet No jak to do czego, przecież do mycia się hehehehehehe Mała wygląda bosko w tym bidecie - po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://file.favore.pl/store/2008/4/3/7/5366_1207201514321.gifDla żony budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Dzień dobry. Mówisz ,że śniadanie do łóżka lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Dzień dobry. Mówisz ,że śniadanie do łóżka lepsze ? Witam A właśnei spożywam i se mysle podziele się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Obiecałam sobie , że wpadnę się tylko przywitać i do roboty , ale coś mam lenia. Czekam na elektryka , bo niby po 8 powinien się stawić jak nie to za dwie godzinki zadzwonie i zje...e , bo mam nerwa stomatologicznego( wizyta popołudniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG No to cyk kawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Na szczęćcie wiatr własnie przgnał meg chmury i w południe wezmę dzieciaczki wywietrzenie Trzeba wyłazić nim się da , bo jak popada to bagno się zrobi A taka pogoda niech będzie jak najdłużej , sama oszczędność w ogrzewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG No to cyk kawką. Oo tak idę sobię zrobić , ale wersję lajth czyli tylko z mlekiem , bo postanowiłam do świąt dietkę sobie zrobić . Dziś pierwszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG No to cyk kawką. Oo tak idę sobię zrobić , ale wersję lajth czyli tylko z mlekiem , bo postanowiłam do świąt dietkę sobie zrobić . Dziś pierwszy dzień he, he...widze, że wpadłam w samą pore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Na szczęćcie wiatr własnie przgnał meg chmury i w południe wezmę dzieciaczki wywietrzenie Trzeba wyłazić nim się da , bo jak popada to bagno się zrobi A taka pogoda niech będzie jak najdłużej , sama oszczędność w ogrzewaniu Tylko uwaga coby jakiej świńskiej grypy nie złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 doberek kochani Zbysiu - normalnie powaliłeś mnie na kolana tymi kwiatami (kurde tylko czemu od męże nie dostaję?) i taka pyszna kawa z rana normalnie rozpieszczasz mnie, chyba się zakocham..... delfinko - ale puszne sniadanko, dzięki kto się ze mną podelektuje??? Achhhhh jak mi z Wami dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Obiecałam sobie , że wpadnę się tylko przywitać i do roboty , ale coś mam lenia. Czekam na elektryka , bo niby po 8 powinien się stawić jak nie to za dwie godzinki zadzwonie i zje...e , bo mam nerwa stomatologicznego( wizyta popołudniu) To czasami nie ten elektryk http://img355.imageshack.us/img355/1297/dsc00964vj5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 doberek kochani Zbysiu - normalnie powaliłeś mnie na kolana tymi kwiatami (kurde tylko czemu od męże nie dostaję?) i taka pyszna kawa z rana normalnie rozpieszczasz mnie, chyba się zakocham..... delfinko - ale puszne sniadanko, dzięki kto się ze mną podelektuje??? ja! Tylko potrezbuje czarnej, mocnej kawy. Dziś znów od 3-ciej nie śpie przez szarańcze a do tego złapał mnie mega katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja! Tylko potrezbuje czarnej, mocnej kawy. Dziś znów od 3-ciej nie śpie przez szarańcze a do tego złapał mnie mega katar no to zdrówka zyczę i współczuję kataru co dzieciaki spania nie mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja! Tylko potrezbuje czarnej, mocnej kawy. Dziś znów od 3-ciej nie śpie przez szarańcze a do tego złapał mnie mega katar no to zdrówka zyczę i współczuję kataru co dzieciaki spania nie mają?? kilka nocy było ok a dziś o północy jeden a od 3-ciej drugi Zaraz zadzwonię do domu czy czasem tez nie mają kataru i stąd może te pobudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja! Tylko potrezbuje czarnej, mocnej kawy. Dziś znów od 3-ciej nie śpie przez szarańcze a do tego złapał mnie mega katar no to zdrówka zyczę i współczuję kataru co dzieciaki spania nie mają?? kilka nocy było ok a dziś o północy jeden a od 3-ciej drugi Zaraz zadzwonię do domu czy czasem tez nie mają kataru i stąd może te pobudki na szczęście z dzieciarnią ok. Wybieraja sie na spacer: żednego kataru i dobry humor. Tylko czemu mnie tak męczą w nocy? http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Piesio cud - miod! Teraz macie pewnie niezle zamieszanie , bedzie domowy wychodzacy na zew. czy typowo podworkowy? No i kto wpadl na pomysl zakupu nowego czlonka rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts