magpie101 23.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 muszę mu kupić dzisiaj udka bo nic w domu nie mam i ugotuję mu z drobnym ryzem. może być?? Moze byc, ugotuj z 2 od razu to bedziesz miec na kilka dni bez wysilku. Dodaj garsc wloszczysny. Ja mam takie proporcje: -70 dkg udek(2 szt.) -0,5 kg serduszek -0,5 kg wloszczyzny mrozonej -37, 5 dkg (1,5 paczki) makaronu rosolowego lub 0,5 kg ryzu. Twoj jest mlody to zrob mu troche rzadsze, pamietaj zeby z kazdego udka wyjac 3 kosci (trzecia to taki cienki niebezpieczny szpikulec). Zobaczysz jak bedzie wcinac, mozesz dac mu nawet 2 razy dziennie gotowane. Ja mojemu Leosiowi pomimo, ze wazy 100 kg nigdy nie dawalam witamin na stawy, bo dostawal witaminy w pozywieniu. I teraz najwazniejsze! Jesli pies powinien dostawac np. 0,5 kg suchej karmy w danym miesiacu zycia to gotowanego x3 czyli 1,5 kg. Moj Leos ma dzienna porcje karmy 90 dkg i dostaje 60 dkg karmy i 90 dkg gotowanego (co daje pozostale 30 dkg karmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no teraz to sobie wszystko wydrukowałam dzięki magpie - jak widze jesteś nieoceniona w wielu tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kawika ja musze miec zawsze wszystko wedlug instrukcji, nawet zarcie dla psow. Nie potrafie oszukac, no bo przeciez czlonek rodziny jest . Karmiac odpowiednio nie ma problemow ze zdrowiem, kasy na witaminy nie trzeba wydac, a siersc jest piekna!!! Za te porady to ja czekam na dodatkowe zdjecia jako bonusik szczeniaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Będą zdjęcia będą moja mama dzwoniła wściekła że się jej zlał i skup... w salonie wpuściła go na chwilę to jej zrobił niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kawika Ładny piesek Kto go będzie szkolił ? Życzę takich efektów. http://psiarze.com/images/1241720630/1_780/43721087.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No Zbysiuuu jak kto ktoo ??? Ma się rozumieć że ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No Zbysiuuu jak kto ktoo ??? Ma się rozumieć że ja O ooooo, to pewnie będą takie efekty ; http://www34.patrz.pl/u/f/36/70/32/367032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No Zbysiuuu jak kto ktoo ??? Ma się rozumieć że ja O ooooo, to pewnie będą takie efekty ; http://www34.patrz.pl/u/f/36/70/32/367032.jpg nooo nie wiem..... jak to się wszystko skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam A ja właśnie już przedostatnio miałam zapytać o pieska -ale jakoś umkneło mi... a tutaj niespodzianka - Heros taki słodki To i ja przyznam, że myślałam iż kasza jest dobra dla pieska -fakt nie mam psa i dawno dawno nie miałam, ale chętnie poczytałam co teraz jedzą No a kot co je? Prócz karmy w puszce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kawika Ładny piesek Kto go będzie szkolił ? Życzę takich efektów. http://psiarze.com/images/1241720630/1_780/43721087.jpg Te pieski czekają aż mały kotek przejdzie a potem ruszą za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam A ja właśnie już przedostatnio miałam zapytać o pieska -ale jakoś umkneło mi... a tutaj niespodzianka - Heros taki słodki To i ja przyznam, że myślałam iż kasza jest dobra dla pieska -fakt nie mam psa i dawno dawno nie miałam, ale chętnie poczytałam co teraz jedzą No a kot co je? Prócz karmy w puszce... taka_ja & taki_on: moj kot je puszki (ja kupuje animode, bo ma 95% miesa, a whiskas ma tylko 5% miesa, reszta to chemia), gotowany makaron z serduszkami i warzywami (od psow), smietanke rozrobiona z woda (koty mleka nie moga), zolty ser, bialy ser, swojska wedline (czasami), raz w tygodniu zoltko (na piekna siersc), surowa przemrozona najpierw wolowine. Moj glownie je puszki, a reszta to dodatki, suche je jak mu odbije puriny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Obiecałam sobie , że wpadnę się tylko przywitać i do roboty , ale coś mam lenia. Czekam na elektryka , bo niby po 8 powinien się stawić jak nie to za dwie godzinki zadzwonie i zje...e , bo mam nerwa stomatologicznego( wizyta popołudniu) To czasami nie ten elektryk http://img355.imageshack.us/img355/1297/dsc00964vj5.jpg Zbigniewie ja mam nadzieję, że wkleiłeś te zdjątko za zgodą netbeta! A` propos jeszcze fotki jego -to naśmiałam się właśnie z takiego odpoczynku podczas pracy A przyznać muszę, że gdyby był on u Delfiny to zapewne zadowolona by była z takiego pracownika Co to wsio chłop sam buduje z zonką Delfina chyba się zjawił ów Twój elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie znam wszystkich forumowiczów , a zdjęcie znalazłem w googlach. Twarzy nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry wszystkim . A ja dziś zostałam w domku, i jutro tez się "polenię". Katar jest baaardzo meczący wiec szefowa zgodziła się na kilka wolnych dni. Czy szukacie juz prezentów mikołajkowych? Ja dzis jade z Alicją bo wczoraj mięli losowanie i trezba jakis upominek kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.11.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dzień dobry ja o Mikołaju jeszcze nie myśle a chyba powinnam teraz mam dwa zgryzy:Wiktor ma na czwartek przebrać się w jakieś zwierzatko??? a pies nie chce jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dzień dobry ja o Mikołaju jeszcze nie myśle a chyba powinnam teraz mam dwa zgryzy:Wiktor ma na czwartek przebrać się w jakieś zwierzatko??? a pies nie chce jeść przykro mi z powodu pieska http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif A co do przebrania, to może Wiktor ma jakiś plan. Za co chce się przebrac? Ja zdolnosci plastycznych nie mam, ale z reguły wystarczy jakas maska, uszy i ubranie w kolorze zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 może podpatrzysz przebrania na stronach wypozyczalni strojów. Np:http://www.stroje.com.pl/files/479-pontikos46.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 może podpatrzysz przebrania na stronach wypozyczalni strojów. Np: http://www.stroje.com.pl/files/479-pontikos46.jpg hihihih dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hejka Kawika... Zagladam do dziennika a u ciebie znowu zmiany i domowników przybyło fajny piesiu..... Ale sie uśmiałam z przygody twoich dzieci w łazience dobreeee Jak są firany to w domu zaczyna się robic naprawdę ciepło i przyjemnie... Mam nadzieję ze elektryk szkody naprawił.....mnie to przeraża że po "fachowcach" to nieraz po czasie fuszerki wychodzą nigdy nie wiadomo co nas czeka Buźka...paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Obiecałam sobie , że wpadnę się tylko przywitać i do roboty , ale coś mam lenia. Czekam na elektryka , bo niby po 8 powinien się stawić jak nie to za dwie godzinki zadzwonie i zje...e , bo mam nerwa stomatologicznego( wizyta popołudniu) To czasami nie ten elektryk http://img355.imageshack.us/img355/1297/dsc00964vj5.jpg Zbigniewie ja mam nadzieję, że wkleiłeś te zdjątko za zgodą netbeta! A` propos jeszcze fotki jego -to naśmiałam się właśnie z takiego odpoczynku podczas pracy A przyznać muszę, że gdyby był on u Delfiny to zapewne zadowolona by była z takiego pracownika Co to wsio chłop sam buduje z zonką Delfina chyba się zjawił ów Twój elektryk No , mój elektryk coś w tym stylu jestO tym napisze w dzienniku potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts