aneta-we 25.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kawika, a gdzie Ty znikasz?Strój przygotowujesz dla Wiktora?Ja dzis jade zrobic prezenty gwiazdkowe. Mam nadzieję, że sporo mi sie uda kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kurczaki , trzeba faktycznie myśleć coś o prezentach. U mnie mikołajki pierwsze , a potem urodzinki starszaka . Trzeba wymyśleć jakiś torcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a ja pomysłów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dobry stroju jeszcze nie robie, dzisiaj mnie to czeka , jak ja to kocham to normalnie o mikołaju jeszcze nie myślę a o swiętach to już w ogóle dziękuję bardzo za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek kochana ale ten wsz piesek uroczy jest ,taki słodki że az sie schrupać go chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek kochana ale ten wsz piesek uroczy jest ,taki słodki że az sie schrupać go chce hejka jessi kochany jest, tylko nie chce jeść i okropnie łapie tymi ostrymi ząbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek kochana ale ten wsz piesek uroczy jest ,taki słodki że az sie schrupać go chce hejka jessi kochany jest, tylko nie chce jeść i okropnie łapie tymi ostrymi ząbkami nie dziw się psinie on jest po prostu zestresowany ,to dla niego też jest trudne nowe otoczenie ,ludzie i wogóle wszystko ,ale sama zobaczysz że już niedługo przyzwyczai się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek kochana ale ten wsz piesek uroczy jest ,taki słodki że az sie schrupać go chce hejka jessi kochany jest, tylko nie chce jeść i okropnie łapie tymi ostrymi ząbkami nie dziw się psinie on jest po prostu zestresowany ,to dla niego też jest trudne nowe otoczenie ,ludzie i wogóle wszystko ,ale sama zobaczysz że już niedługo przyzwyczai się mam nadzieję bo okropnie mi go żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nanpewno ,to jest tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Może mu karma nie smakuje? A jak długo nie je?? Powiedz mi jeszcze czy zostawiacie mu karmę i ma do niejs stały dostęp, czy zabieracie jak nie zje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Może mu karma nie smakuje? A jak długo nie je?? Powiedz mi jeszcze czy zostawiacie mu karmę i ma do niejs stały dostęp, czy zabieracie jak nie zje?? nie je od niedzieli wieczór do karmy suchej ma dostęp stały ale jej nie tyka to co mu gotowałam jak nie zjadł przez kila godzin wyrzucałam dzieisja kupuję inną karmę - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 I tu popełniacie błąd. Zabrać karmę!! Dawać trzy razy dziennie. Nie zje - zabierać. Pies nie może mieć stałego dostępu do jedzenia, bo będzie wybrzydzał. Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 on nie wybrzydza on nic nie je i taki szczeniak ma dostawać jeść 4 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile on ma tygodni?Czym go karmil hodowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile on ma tygodni? Czym go karmil hodowca? 6 tygodni no właśnie nie wiem czym go karmił bo oczywiście mój małż się nie zapytał ale mimo to chyba powienien coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kawika czy miski stoja na podlodze czy na plytkach? Jesli na plytkach to musza byc podgumowane zeby sie nie slizgaly po podlodze, bo niektore psy boja sie takich "jezdzacych" misek po podlodze. Co do dostepu karmy to moje zwierzaki maja do niej dostep cala dobe, suche jedza kiedy maja ochote. Wazne jak nie je zeby mial wode swieza zawsze i zostawiaj mu suche, zglodnieje to zacznie chrupac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile on ma tygodni? Czym go karmil hodowca? 6 tygodni no właśnie nie wiem czym go karmił bo oczywiście mój małż się nie zapytał ale mimo to chyba powienien coś zjeść On jest malutki, za szybko zabrany od matki i wystraszony. My nasze psy zawsze odbieralismy w 12 tygodniu zycia. Szczeniak w 6-8 tygodniu zaczyna podgryzac i jesli jest przy matce to ona go karci za podgryzanie (one podgryzaja suke) i instynkt gryzienia wszystkiego co sie da mu wybija z glowy. Zabrany za szybko zaczyna gryzc domownikow i to co ma pod pyskiem, a czlowiekowi ciezko mu to wyperswadowac. Jak ma 6 tygodni to dzieciaki nie powinny go za duzo meczyc, jesli Ty jestes jego Pania, bo dajesz mu jesc to bys musiala z 2 tygodnie byc w domu zeby on mial 24 h na dobe przy sobie kogos bliskiego (musi to byc jedna osoba) i poczul sie bezpiecznie w nowym domu. Czystosci tez powinien uczyc go jeden. Jesli narobi w domu i co sikanie ktos inny na niego nakrzyczy to on i tak nie wie o co chodzi. A wpadki moga mu sie zdarzac nawet jeszcze 2 msc, bo jest mlody. Byl szczepiony i odrobaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 miski stoją tak że się nie ruszają wodę ma cały czas świeżą weterynarz dał mi wczoraj dla niego jakieś tabletki i kazał podawać przez trzy dni ogólnie tyo miał tez problemy ze srankiem (czyściło go okrutnie) dopiero dziaiaj małż dzwonił że wys... się tak jak trzeba moze zacznie teraz jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 podgryza mi ręce i łapie za nogi szczegónie Sandrę bo zawsze jakieś sznureczki przy np. spodniach się jej plączą ale jak mu powiem stanowczo nie krzycząc że nie można gryźć to przestaje kupiłam u weta taką specjalną kość jak za dużo zaczyna rozrabiać z gryzieniem to mu ją daje i na niej sie wyżywa dzieci go nie męczą bo na to nie pozwalam jak chce spać to nie moga go ruszać i śpi sobie w kotłowni wychodzę z nim po południu wieczorem, dzieisj nawet w nocy i rano na podwórko, i jak tam się załatwi to go chwalę, przez dzień małż go wyprowadza albo Wiktor po salonie nie chodzi jak nie był najpierw na podwórku w kotłowni znalazł sobie miejsce na załatwianie tych spraw - to wycieraczka i jak już nie wytrzyma to tam sie załatwi, nie sika byle gdzie, chyba że już nie wytrzyma i za poźno z nim wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 był szczepiony i odrobaczony, następne - przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts