AGP 25.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Duży zwierzak nie powinien mieć stałego dostępu do jedzenia. Nawet ze wzgędu na ryzyko skrętu żołądka. No, ale każdy ma swoje teorie i swoje racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 był szczepiony i odrobaczony, następne - przed świętami Kawika, ja bym dla świetego spokoju pokazała go weterynarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 był szczepiony i odrobaczony, następne - przed świętami Kawika, ja bym dla świetego spokoju pokazała go weterynarzowi. czekam do jutra, mówił że jak po tych tabletkach (trzy dni0 nie zacznie jeść to żeby przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kawika, a ty nie masz makaroników jako firanek?w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Odwiedzam nnoooood dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kawika, a ty nie masz makaroników jako firanek? w salonie? u Wiktora zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kawika, a ty nie masz makaroników jako firanek? w salonie? mam tylko jeszcze zdjęcia nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Heros fajny a córcia pomysłowa z żarciem psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kawika, a ty nie masz makaroników jako firanek? w salonie? u Wiktora zresztą też praktycznie wszędzie, tylko u nas łączone z firanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 płot jest superaśny podobają się i mi takie zwykłe ps. buty masz rzeczywiście zaj... brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a jak Heros z dzieciakami? bawia się ładnie? bo u nas Tina gryzie, tak naprawdę jest agresywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Co to jest ? to ja sexowna żona budowlanca no wiesz - gębe zawsze można gazetą przykryć.... hihihihihihi tylko że u siostry zadnej gęby nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 muszę wypróbować ten ....wibrator fajna sprawa, gdy jest on w rękach ... budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a jak Heros z dzieciakami? bawia się ładnie? bo u nas Tina gryzie, tak naprawdę jest agresywna łapie ząbkami ale młody jest to może później przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 doberek kochani Zbysiu - normalnie powaliłeś mnie na kolana tymi kwiatami (kurde tylko czemu od męże nie dostaję?)..... bo to by oznaczało, ze mąż przegiął i w ramach przeprosin i taka pyszna kawa z rana normalnie rozpieszczasz mnie, chyba się zakocham..... delfinko - ale puszne sniadanko, dzięki kto się ze mną podelektuje??? Achhhhh jak mi z Wami dobrze..... może trzeba mężowi powiedzieć, by co nieco chociaż był zazdrosny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kilka nocy było ok a dziś o północy jeden a od 3-ciej drugi Zaraz zadzwonię do domu czy czasem tez nie mają kataru i stąd może te pobudki i ja zdrówko twoje? jak dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja moim rano daje karme (obecnie arion, jest w sredniej cenie, a go toleruja. Wczesniej przetestowalam na moim Leosiu 4 producentow i zadna nie pasowala, bo mial bardzo rzadkie kupy). Wieczorem dostaje gotowane, gotuje raz na 4 dni wielki gar, klade w pojemniki i do lodowy, potem odgrzewam w mikrofali. Na 4 dni robie taka mieszanke: 0,5 kg wloszczyzny startej mrozonej do gara, do tego 0,5 kg serduszek i 2 duze udka. Wszystko zalewam i goruje do miekkosci, potem dodaje 1,5 paczki makaronu rosolowego z biedronki i gotuje z 20 min. jeszcze zeby makaron mocno sie rozgotowal. Wszystko jest bardzo geste bez rosolu praktycznie. Po przelozeniu do miski podlewam troche ciepla woda zeby nie byla az tak geste. Acha udka po ugotowaniu obieram i dziele, wszystko dokladnie mieszam. Moje zwierzaki karme to tak jedza jak juz glodne bardzo, zazwyczaj wola gotowane i musi byc codziennie. Przeliczalam i gotowane kosztuje mnie tyle co karma ze sredniej polki. ja również przepis sobie druknę będzie na zmianę z kaszą dla psiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kawika kota malutkiego ktos porzucil, mial 8 tygodni i byl to kot udomowiony zadbany. wczorraj nam też miauczał jakiś pod garażem wyszłam, dałam miskę żarcia - mleka nie miałam zjadł, połasił się gdy wyjeżdżaliśmy, nie było go już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 magpie no właśnie musze mu ustalić jakieś godziny, bo przekarmiać też go nie chcę, myśle że chyba 5 posiałków mniejszeych puki co będzie ok, ale to chyba się jeszcze dopytam wietieryniarza dla mnie to członek rodziny ma być taki o mój pięć ??? nie za wiele? małej daję obecnie tylko 3 posiłki ostatni po południu bo gdyby wieczorem dostała, to by mi sie w nocy zesrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts