kawika 26.11.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Informuję, że piesk zjadł michę jedzonka przygotowanego wg przepisu magpie no to chyba będzie lepiej martwię sie za to o mojego Wiktora, bo okropnie kaszle. Najpierw kaszlał sucho teraz mokro ale tak że aż coś sieś dzieje, nie ma groączki ani kataru, tylko jakiś taki klapnięty jest ciągle coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Spokojnie , piesek się przyzwyczai . Pamiętam nasze szczeniaki brane jak mieszkałam u mamy . Tydzień w nocy jak z noworodkiem było. Wstawaliśmy ,głaskaliśmy , nosiliśmy , pieściliśmy. Dobrze , że zaczął coś tam jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Informuję, że piesk zjadł michę jedzonka przygotowanego wg przepisu magpie Fajnie, że zjadł. A jaki to przepis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Informuję, że piesk zjadł michę jedzonka przygotowanego wg przepisu magpie Fajnie, że zjadł. A jaki to przepis?? magpie101 napisał: Ja moim rano daje karme (obecnie arion, jest w sredniej cenie, a go toleruja. Wczesniej przetestowalam na moim Leosiu 4 producentow i zadna nie pasowala, bo mial bardzo rzadkie kupy). Wieczorem dostaje gotowane, gotuje raz na 4 dni wielki gar, klade w pojemniki i do lodowy, potem odgrzewam w mikrofali. Na 4 dni robie taka mieszanke: 0,5 kg wloszczyzny startej mrozonej do gara, do tego 0,5 kg serduszek i 2 duze udka. Wszystko zalewam i goruje do miekkosci, potem dodaje 1,5 paczki makaronu rosolowego z biedronki i gotuje z 20 min. jeszcze zeby makaron mocno sie rozgotowal. Wszystko jest bardzo geste bez rosolu praktycznie. Po przelozeniu do miski podlewam troche ciepla woda zeby nie byla az tak geste. Acha udka po ugotowaniu obieram i dziele, wszystko dokladnie mieszam. Moje zwierzaki karme to tak jedza jak juz glodne bardzo, zazwyczaj wola gotowane i musi byc codziennie. Przeliczalam i gotowane kosztuje mnie tyle co karma ze sredniej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Informuję, że piesk zjadł michę jedzonka przygotowanego wg przepisu magpie no to chyba będzie lepiej martwię sie za to o mojego Wiktora, bo okropnie kaszle. Najpierw kaszlał sucho teraz mokro ale tak że aż coś sieś dzieje, nie ma groączki ani kataru, tylko jakiś taki klapnięty jest ciągle coś oj zdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak strój zwierzątka?wyszedł jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak strój zwierzątka? wyszedł jakiś? wyszło miała być czarna pantera, wyszła pantera śnieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak strój zwierzątka? wyszedł jakiś? wyszło miała być czarna pantera, wyszła pantera śnieżna dawaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 he nie mam nie zrobiłam późno było tylko przymierzył - maskę, łapki z pazurami i prowizoryczny ogon talentu to ja nie mam i czasu niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a może dzisiaj czy na weekendzie zrobisz? dla nas dla małego na pamiątkę zdolności mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 kurde jakie tam zdolnośći maskę zrobiłam, farb żadnych w domu bo akurat wszystkie w szkole, no to kredka czarna i ołówek coby ścieniować łapki z pazurkami na gumce żeby na rękę założyć ogon - hehehehhehehe zapleciony z kawałka białej firanki (prosze sięie śmiać), brak niestety w domu odpwoeidnich materiałów więc prowizorka, prowizorka mam tylko nadzieję ze dzieci nie będa się smiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzieci nie będą się śmiałyale macie satysfakcje, że to ty sama zrobiłaś z niczego na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no niestety jest jak jest maska nawet fajna wyszło mimo narysowania kredkami i ołówkiem gorzej z tym ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jak będzieswz miała możliwość, zrób fotkę, my ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 sie zobaczy teraz muszę służbowo wyjść później się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ok, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ciesze sie, ze piesek zaczal jesc , caly czas myslalm o nim. On byl pewnie wystraszony i tesknil za mama ale jak juz zaczyna brykac to jest ok. Jak mu czegos zabraniasz to najlepiej do psa powiedziec podniesionym glosem"fe", na takie polecenie reaguja lepiej niz na "nie wolno". My tak do naszych od malego mowimy i kot tez reaguje na fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wyczytałam że pies winie zostac odebrany od matki dopiero ok 9 tygodnia(najwczesniej) a on ma teraz 7,5 tygodnia Nie masz innego wyjścia tylko mu mamkować, do piersi przytulić. Niedawno w Tv pokazywali człowieka wilka , ten to nawet jedzenie z ust podawał małym wilkom. Fajny piesek. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no to ciesze sie, że piesek zjadł i bryka będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry. Co tu taka cisza . Kamila, ostatki może coś upieczesz na nowej kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts