kawika 27.11.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No to na ra. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja też idę nie będę sama pić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ty przecież do 15, 30 ? Jak yu nie ko0chać żoneczki. Barszczyk czerwony z uszkami ......... Jak sie dowiedziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 O nie! Były ostatki a ja spóźniłam się To nic, że pod łopatką cosik boli, ale Zbigniew by mi nalał wódeczki kielonek, ten pieprz bym dosypałą i ożywienia i olśnienia bym dostała... Zamawiam te kawusie, korki, a właśnie co tam z tego lanego wosku WAM wyszło... Kawika, poczytałam o piesku i lampy ładne widziałam No szkoda szczeniaka... ale dobrze, że szaleje... to zgłodnieje i zje Kaca chyba nie będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Widzę , że ty też w fazie leczenia. JA byłam w środę i musiała mi dziąsło wycinać ,brrrrrrrrrr. Teraz wizyta dopiero w grudniu jak się pogoi wsio naokoło zęba. uuu, współczuje. To ja takie drobne zabiegi kosmetyczne robie. Nie byłam prawie dwa lata i pani doktor znalazła mi 4 dziurki. Malutkie, ale lepiej zrobic niż czekac nic a nic nie bolało- Wasze znieczulenie podziałało. Na pewno I umówiłam się na poniedziałek- hurtem robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kaca chyba nie będziecie mieli no nie wiem Takiego smaka mi narobili i złośc szybko przejsc nie chciała, że kupiłam to campari, a co Mam nadzieję, ze głowa mnie jutro nie bedzie bolała. Jeszcze trochę zostało takze jutro przyjeżdżajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam z rana !!! zycze pracowitego wekeendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam z rana !!! zycze pracowitego wekeendu sprawdza się. U nas dzis postawione ogrodzenie. Zostały jeszcze drobiazgi przy nim. Np. pomalowac słupki. Miłego wieczoru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam z rana !!! zycze pracowitego wekeendu sprawdza się. U nas dzis postawione ogrodzenie. Zostały jeszcze drobiazgi przy nim. Np. pomalowac słupki. Miłego wieczoru!!! a my wsadzilismy ponad 100 drzewek dziś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... a ja po prostu jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... a ja po prostu jestem ... ..a to tez wazne jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ... a ja po prostu jestem ... ..a to tez wazne jest !! chyba najwazniejsze A my tu się przechwalamy A ciekawe jak tam po andrzejkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzień dobry. Dlaczego dobre chwile trwają tak krutko ? Andrzejki, Andrzejki i po Andrzejkach. Naszczeście są jeszcze inner Andrzeje i można się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzień dobry. Dlaczego dobre chwile trwają tak krutko ? Andrzejki, Andrzejki i po Andrzejkach. A ja Andrzejki spędziłąm z pifkiem w łapce i szlafroku Naszczeście są jeszcze inner Andrzeje i można się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 fajnie, że psiak już odżył lampy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Może taka seta była by dobra na moje drapiące gardło:D sete to i ja bym wypiła bo jestem zła a dlaczegoś ty zła ? przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Gospodyni to pewnie prawko zabrali , gdy po imprezie w piątek wracała. Dlatego jej nie ma. A może chora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Właśnie rozmawiałam z siostra przez telefon. Była wczoraj z synkiem u lekarza bo ma kaszel a dziś to z nosa cieknie więc pewnie stąd ten kaszel. Pani doktor powiedziała, ze ma czerwone gardło i to taki niegroźny wirus Dla kogo niegroźny???? Ja mam troje dzieci, dwoje całkiem małych. Jak mam sie spotkac z siostra i z jej dzieckiem i wirusem??? W dodatku mój Ł. nie przyjezdża na weekend wiec siłą rzeczy zostanę sama z dzieciarnią i nawet do rodziców nie pójdę bo... jak wyżej- niegroźny wirus. Ech, szkoda słów i ja byłabym wściekła przyjechała w końcu siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 http://img.wiadomosci24.pl/g2/78/42/73/12595_1164561230_4f38_p.jpeg ja dzisiaj w przedszkolu będę wróżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 , ale ja pierdzeile potem mieć trójkę choć by z katraem . Ja dziś z dwójką i mam dość. A czy nie boi się , że te niegroźne przeziębienie osłabiło organizm i ktoś może je zarazić czymś poważniejszym? Siostra, a jak twoje chłopaki się czują? zdrówka wszystkim chorowitkom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts