anetina 30.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 o rany, imprezka mnie ominęła ??? mnie też :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Zbysiu jakie po imprezie, my się dopiero rozkrecamy nie wiem co to jest, ale ja mojego małża poznam nawwet po jednym piwie i to romawiając z nim przez telefon po kablu czuję po kablu ja podobnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Gospodyni to pewnie prawko zabrali , gdy po imprezie w piątek wracała. Dlatego jej nie ma. A może chora ? a może sprząta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Właśnie rozmawiałam z siostra przez telefon. Była wczoraj z synkiem u lekarza bo ma kaszel a dziś to z nosa cieknie więc pewnie stąd ten kaszel. Pani doktor powiedziała, ze ma czerwone gardło i to taki niegroźny wirus Dla kogo niegroźny???? Ja mam troje dzieci, dwoje całkiem małych. Jak mam sie spotkac z siostra i z jej dzieckiem i wirusem??? W dodatku mój Ł. nie przyjezdża na weekend wiec siłą rzeczy zostanę sama z dzieciarnią i nawet do rodziców nie pójdę bo... jak wyżej- niegroźny wirus. Ech, szkoda słów i ja byłabym wściekła przyjechała w końcu siostra? przyjechała, ale widziałysmy się tylko przelotem. na szczęście nikt się nie obraził, tylko mi troche smutno smutno było samej w sobote. No ale miałam campari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 szkoda że byłaś sama ale za to wiesz, że z dziećmi, które się nie zarażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dobry. chora nie jestem, jeszcze,ale jakaś słaba i wszystko mnie boli (nie po piciu) tylko na chwilkę wpadłam bo robota mnie goni okrutnie, a nie cierpię mieć zaległości ogólnie mam jakiś naastrój nie tego więc nie będę tu narzekać tylko do pracy się wezmę ale Was wszystkich ogromnie ściskam i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 przytulam ogrodzenie ładne na spacerku młodzi też łądnie wyglądają tzn. córcia i psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witammmmmmmmmmmmmmm Ale te Wasze ogordzenie jest SUPER I to wszystko tak SAM kawika Twój mąz? Betonował tez sam? Jej ja się zdziwiłam, że już tyle i pobejcowane -chyba... A Piesek z córcią to tak fajnie wyglądają na zdjęciu -jedno kuca a piesek szuka... Ładny psinka -Ty to tam wesoło masz... jakaś słaba i wszystko mnie boli Zdrówka życzę, aby nie złapało Ciebie choróbsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 I ja zaglądam Kawika, wygrzej się dobrze. Z mężusiem już lepiej? Miałby kto grzać Ogrodzenie naprawde ładne. Myślałam o drewnianym ale zostałam przekonana, przegłosowana i w ogóle, że kute bedzie praktyczniejsze. Jest prawie gotowe i nawet mi sie podoba. Szczególnie, że naprzeciw domu jest "zieleń" (raczej zarosla i krzaki) i fajnie jak płot tego nie zasłania. Ale zazdroszczę tego drewna. Chciałbym taki tylko zielony płotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 kawika...........płot rewelacyjny!!! pasowałby u mnie jak ulał a pieseczek słodki, mordka taka piekna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzień dobry siostra. Płotu nie widzę , bo fotki mis ie za wolno ładują Ale jak tylko wskoczę na nowy limit to obglądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzień dobry siostra. Płotu nie widzę , bo fotki mis ie za wolno ładują Ale jak tylko wskoczę na nowy limit to obglądne. trza było ciągle na forumie nie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czee kobitki Miśka - tak mój mąż wszystko SAM - bestia zdolna jest ino trochę rozdarta i nerwowa w betonowaniu pomagał mu kolega, ale reszta to własnymi ręcyma mam nadzieję że dzisiaj skończy całkowicie, bo w sumie to mu zostało jeszce 1,5 strony do przykrecenia anetko - my od poczatku myśleliśmy właśnie o takim, zresztą wszysko spawane i robione włanoręcznie, nawet przeuwana brama do której kiedyś zamontuje się elektroniczne ustrojstwo kaluś - dzięki, fajnie że do mnie wpadasz chociaz ja u Ciebie się zaniedbałam delfinko - czee siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 cześć Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 cześć Siostra czeeeeeeeśśśśśććććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 :0 i jak tam zdrówko?jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no dzisiaj lepiej ale w nocy o 3 miałam taki zjebisty ból głowy że masakra, myslałam że czaszka mi pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 stres ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pewnie wszystko na kupe nerwy, zmęczenie i lekkie przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no to zdrówka i siły zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts