kawika 01.12.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no to zdrówka i siły zyczę no dzięi anetko, teraz troszke popracuję bo szef dziwnie na mnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ok a później ponadrabiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ogrodzenie naprawde ładne. Myślałam o drewnianym ale zostałam przekonana, przegłosowana i w ogóle, że kute bedzie praktyczniejsze. Jest prawie gotowe i nawet mi sie podoba. Szczególnie, że naprzeciw domu jest "zieleń" (raczej zarosla i krzaki) i fajnie jak płot tego nie zasłania. Ale zazdroszczę tego drewna. Chciałbym taki tylko zielony płotek anetko widziałam twoje ogrodzenie.ładne ale wolę moje a pod spodem co będzie murek z klinkieru??? (bo taka dużad dziura to chyba nie zostanie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ogrodzenie naprawde ładne. Myślałam o drewnianym ale zostałam przekonana, przegłosowana i w ogóle, że kute bedzie praktyczniejsze. Jest prawie gotowe i nawet mi sie podoba. Szczególnie, że naprzeciw domu jest "zieleń" (raczej zarosla i krzaki) i fajnie jak płot tego nie zasłania. Ale zazdroszczę tego drewna. Chciałbym taki tylko zielony płotek anetko widziałam twoje ogrodzenie.ładne ale wolę moje a pod spodem co będzie murek z klinkieru??? (bo taka dużad dziura to chyba nie zostanie??) nie, nie zostanie Ale do wiosny na pewno poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej hej Ależ macie pięknego pieska No lampy, ogrodzenie też, ale piesek przesłodki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziś juz prosto z pracy WITAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 i ja z pracy mówię dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Również witam ogrodzenie super,ale najpiękniejszy ten piesiu . 1,5 miesiąca temu oszczeniła się suczka(bokserka) teściowej i mój Syn zachorował na punkcie piesków,co prawda są przesłodkie,ale na razie staram mu się wytłumaczyć,że teraz nie możemy sobie pozwolić na pieska. Ostatnio w Andrzejki powiedział,że z lania wosku wyszedł mu pies taki jak Ares(jeden z psów z gwiazdą pięcioramienną pod brodą). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Lecę z kawką w odwiedzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Co tutaj tak cicho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Co tutaj tak cicho ? Zrobiłam sobie przerwę i o to samo miałam zapytać Gdzie się gospodynie podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://www.coolfreeimages.net/images/good_morning/good_morning_03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć laski wczoraj zaniedbałam foruma, bo robota mnie goniła, do tego wyjścia służbowe itd itp ogólnie to dpresja jakaś mnie ogarnia wyjeżdżam z domu - ciemno wracam - ciemno pies nie chce żreć - menda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a nie schrupał psiak czegoś, że nie ma apetytu? może karma mu nie smakuje? może też ma depresje? chciałabym, zeby była już wiosna nastroje są przez taką pogodę do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 menda pewnie coś na podwórku zeżarła ale chwycił się suchej karmy to chyba jakaś nadzieja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 menda pewnie coś na podwórku zeżarła Treserka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 menda pewnie coś na podwórku zeżarła Treserka ? taaaaaaaaaaaaaaa kurde nie było mnie bo jak jestem to przynajmniej wiem co gryzie...... moje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak jestem to przynajmniej wiem co gryzie...... moje ręce jak to psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak jestem to przynajmniej wiem co gryzie...... moje ręce jak to psiak no powiedzmy ale mnie gryźć soją panią??/ no dobra młody szczyl jest odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hihihihi mnie też szczyle gryzły dwa już wyrosły została jedna, najbardziej agresywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts