AGP 04.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dziękuję za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja chcę obecne! masz http://foto1.m.onet.pl/_m/4b6c9527c8282f6d934da2fbabe07a85,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka kurde aż taka młoda jestem????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka zgadzam się i popieram takie fryzurki To poprosimy jeszcze te fotkę ze zmarszczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka zgadzam się i popieram takie fryzurki To poprosimy jeszcze te fotkę ze zmarszczkami nie widzicie tych zmarszczek???? to pewnie wasze sie wam rzuciły na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 o ty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 o ty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no wypraszam sobie - ja mam dopiero 28 ale siwe włosy [przez ten stres ] niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a i 15 kilo tez mam zbedne ale co tam na swoim" schudne aha przeprowadzilismy sie w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a i 15 kilo tez mam zbedne ale co tam na swoim" schudne aha przeprowadzilismy sie w środę No to gratuluję i jak na swoim ,lepiej się śpi,wszystko było wykończone,gdy się wprowadzaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka zgadzam się i popieram takie fryzurki To poprosimy jeszcze te fotkę ze zmarszczkami nie widzicie tych zmarszczek???? to pewnie wasze sie wam rzuciły na oczy Kawika nie wyglądasz na spracowaną mamę 3 dzieci i właścicielkę domu wciąż wykańczanego Podpuszczasz z zmarszczkami,a wyglądasz jakbyś wróciła właśnie z spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hello , ale fajowa ta fotka ,no kochana slicznie wygladasz ,na tym zdjęciu wyglądasz na młodziutka pannice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka zgadzam się i popieram takie fryzurki To poprosimy jeszcze te fotkę ze zmarszczkami nie widzicie tych zmarszczek???? to pewnie wasze sie wam rzuciły na oczy Kawika nie wyglądasz na spracowaną mamę 3 dzieci i właścicielkę domu wciąż wykańczanego Podpuszczasz z zmarszczkami,a wyglądasz jakbyś wróciła właśnie z spa kamlotku - dzięi , dzieci mam dwoje chyba ze pieska liczysz jako trzecie uuuuuu na spa to długo mnie nie będzie stać wykańczam i dom i się pomału ale co tam byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hello , ale fajowa ta fotka ,no kochana slicznie wygladasz ,na tym zdjęciu wyglądasz na młodziutka pannice no dzieki kurde dzięki aż się zarumieniłam chociaz młodość to pewnie po moijej babci w genach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a i 15 kilo tez mam zbedne ale co tam na swoim" schudne aha przeprowadzilismy sie w środę noooo to kciuki trzymać będe mocno za pomyslność akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przeprowadzilismy sie w środę GRATULACJE! W środe to podobno tak jak trzeba Pisz jak wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale zapomniałaś dołączyć zmarszek Śliczna dziewczynka i ładniutka fryzurka zgadzam się i popieram takie fryzurki To poprosimy jeszcze te fotkę ze zmarszczkami nie widzicie tych zmarszczek???? to pewnie wasze sie wam rzuciły na oczy Kawika nie wyglądasz na spracowaną mamę 3 dzieci i właścicielkę domu wciąż wykańczanego Podpuszczasz z zmarszczkami,a wyglądasz jakbyś wróciła właśnie z spa kamlotku - dzięi , dzieci mam dwoje chyba ze pieska liczysz jako trzecie uuuuuu na spa to długo mnie nie będzie stać wykańczam i dom i się pomału ale co tam byle do przodu pomyliłam Cię z którąś z sióstr, ale piesek też powinien być zaliczony do domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pamiętajcie o FRANUSIU!!!!!!!!!!! http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pomyliłam Cię z którąś z sióstr, ale piesek też powinien być zaliczony do domowników pewnie pomyliłaś Kawikę ze mna. To pewnie przez tą fryzurę Ja mam chyba najwiecej dzieciarni w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts