kawika 04.12.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pomyliłam Cię z którąś z sióstr, ale piesek też powinien być zaliczony do domowników pewnie pomyliłaś Kawikę ze mna. To pewnie przez tą fryzurę Ja mam chyba najwiecej dzieciarni w tym watku no chyba tak ja-2 delfina-2 anetina-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pamiętajcie o FRANUSIU!!!!!!!!!!! http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm ja zaglądam codziennie Fajny szkrabik, i tak mocno wlaczył o życie. Historia na książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pamiętajcie o FRANUSIU!!!!!!!!!!! http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm ja zaglądam codziennie Fajny szkrabik, i tak mocno wlaczył o życie. Historia na książkę no niesamowite ile w tym szkrabie woli życia, ale Agnes też podziwiam, ja nie wiem jak zachowywałabym się w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no niesamowite ile w tym szkrabie woli życia, ale Agnes też podziwiam, ja nie wiem jak zachowywałabym się w takiej sytuacji dałabys radę Ale dziewczyna swoje przezyła. To fakt. Nie wiemy ile możemy znieść póki się nie zdażą takie rzeczy. Szpitali nie cierpię ale cóż- czasami trezba. Dla nich to był drugi dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 taaaaaa wszytko wykończone ........ tzn dużo mam wykończone ale jescze troche zostało ... ale i tak jestem happy :) mieszka się super tyle że nic posprzątac i poustawiac nie moge bo z mebli mam tylko kuchenne i jakies tam ikeowskie Krzysiek wojuje do 23 bo szkoda czasu na spanie także nic nie zrobie przy nim dopiero po 23 i kłade sie 1-2 i chdzie jak zombi, w dodatku urlopu nie mam prawie już wiec tylko 2 dni wolengo na przeprowadzke miałam stół i krzesła przyszły ale nogi od nie tego stołu co trzeba wiec trzeba było oddac łózka nie ma ale śpimy na narożniku jest supcio ale strasznie jestem szcezśliwa też tak macie???????????? jakby sie doszło do czegoś ważnego w życiu, jakiś etap ważny i to samemu no prawie... dzieki za linka o tym Franusiu .. w wolnej chwili poczytam bo to strasznie bliskie mi tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 powiem Wam że ja w szpoitalu "tylko" 2 tygodnie z Krzysiem spedziłam a przed porodem tez 2 tygodnie ale już fixowałam do tego stopnia że ryczałam non stop i mama sie bała że jakiejś depresji dostanę Mój wczesniaczek to taki prawie donoszony a ile nerwów mnie ostatni rok kosztował i kawałek poprzedniego to nie zapomne nigdy ale mam koleżankę której synek tez krzys urodził sie w 25 tygodniu więc temat jest mi strasznie bliski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 super że jesteś szczęśliwa mnie ta euforia już pomalu wyparowuje życie kochana życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie zazdroszczę tego szpitala. U mnie na szczęście tylko jeden dzień przed porodem i kilka dni po. Za to miałam 2tygodniowy pobyt w szpitalu gdy dwa 11-miesięczne szkraby miały zapalenie płuc. Obaj na raz Najgorsza jest ta obawa o zdrowie, o zycie własnego dziecka. I ta bezsilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ttaaaaaadddddaaaammmm http://foto3.m.onet.pl/_m/6b1700d3ada7060023aac5dac44e6a37,10,19,0.jpg niczego z ciebie 18stolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przeprowadzilismy sie w środę gratki wielkieco to za niechwalenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 niczego z ciebie 18stolatka patrza dalej, w wieku 19 lat jest jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pomyliłam Cię z którąś z sióstr, ale piesek też powinien być zaliczony do domowników pewnie pomyliłaś Kawikę ze mna. To pewnie przez tą fryzurę Ja mam chyba najwiecej dzieciarni w tym watku no chyba tak ja-2 delfina-2 anetina-1 a ty zła, ze ja mam jedno? ja mam na wychowaniu dwójkę + męża + 2 psy + 1 suczkę największą gromadę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pomyliłam Cię z którąś z sióstr, ale piesek też powinien być zaliczony do domowników pewnie pomyliłaś Kawikę ze mna. To pewnie przez tą fryzurę Ja mam chyba najwiecej dzieciarni w tym watku no chyba tak ja-2 delfina-2 anetina-1 a ty zła, ze ja mam jedno? ja mam na wychowaniu dwójkę + męża + 2 psy + 1 suczkę największą gromadę mam no tak to rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale jak mąż i dziecko to jak dwoje dzieci przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzieki za linka o tym Franusiu .. w wolnej chwili poczytam bo to strasznie bliskie mi tematy. poczytałam szczerze - straciłam wątek z oczu, gdy Aga urodziła ciężkie chwile przeszli najważniejsze, ze jest już dobrze, ze już są w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale jak mąż i dziecko to jak dwoje dzieci przeciez chrześnicę mam bardzo często u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 niczego z ciebie 18stolatka patrza dalej, w wieku 19 lat jest jeszcze lepiej zgadzam się - jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 powiem Wam że ja w szpoitalu "tylko" 2 tygodnie z Krzysiem spedziłam a przed porodem tez 2 tygodnie ale już fixowałam do tego stopnia że ryczałam non stop i mama sie bała że jakiejś depresji dostanę Mój wczesniaczek to taki prawie donoszony a ile nerwów mnie ostatni rok kosztował i kawałek poprzedniego to nie zapomne nigdy ale mam koleżankę której synek tez krzys urodził sie w 25 tygodniu więc temat jest mi strasznie bliski ... współczuję przeżyć w szpitalu leżałam 2 tygodnie przed porodem, ale ja mam przeterminowanego nie chciał wyleźć za dobrze mu w tym brzuchu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Udanych Mikołajek życzę http://www.ekartki.pl/cards_files/8/8967_tanczacy%20mikolaj%20i%20reniferki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaj ode mnie http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts