kawika 07.12.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry kaluś - dzięi za mikołaja ale on jakiś nie napasiony bo po wszystkich forumowiczkach lata hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 widać ze zdjęcia,że da chyba radę roześmiany,rozwinięty ,roznegliżowany(prawie),tylko gdzie on ma ten wór z niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 widać ze zdjęcia,że da chyba radę roześmiany,rozwinięty ,roznegliżowany(prawie),tylko gdzie on ma ten wór z niespodzianką no i wielkiej lagi też nie widzę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 widać ze zdjęcia,że da chyba radę roześmiany,rozwinięty ,roznegliżowany(prawie),tylko gdzie on ma ten wór z niespodzianką no i wielkiej lagi też nie widzę??? wy to juz byście chciały wszystko naraz zobaczyć cierpliwe nie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kawika, czy w ogóle coś ci zostało do zrobienia w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kawika, czy w ogóle coś ci zostało do zrobienia w domu ? ba - wentylacja w łazience na górze (wykuć) obrobić płytki u gór (akryl) - listwy progowe - wszędzie - kupno lamp do 2 pokoi na górze, łózka , mebli itp - dokończyć obnrabianie schodów i poręczy - wyczyścić (na kolanach ) fugi na dole - na razie mi się nie chce a wołają o pomstę do nieba - kibel pod schodami cału do zrobienia tzn. kupno nowego (stary rozwalił kolega), wykuć wentylację , zrobić drzwiczki w srodku, umywalka, - slaon- kominek, lampa, sofa -kotłownia -garaż - strop-ocieplenie -garderoba - cała hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a ja myslałam, że mi mało zostanie po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzien doberek jak tam dzieciaczki po wczorajszym dniu mikołaja ,moje to od samego rana ino oczy otworzyły to biegiem na dół do salonu zobaczyc czy oby mikołaj u nich był ,wszystko fajnie tylko ta godzina pobudki 5.40 rano i ja juz miałam po spaniu ale jakie dziewczynki zadowolone były za to jak zobaczyły ze mikołaj u nich był hihihihii, a starsza sie mnie spytała : -mama a jak mikołaj przyniósł nam te prezenty ,pyta a ja na to ,jak to jak przecież przez komin przychodzi z prezentami ,córcia przygląda sie kominkowi i po chwili znowu pyta -a jak on sie tam zmieścił ?? ,dobre pytanie hiihhihi ,no to ja jej odpowiedziałam ze mikołaj to taki czarodziejski jest i ze nawet przez małą dziurkę przejdzie ,chyba odpowiedz sie spodobała córce bo juz wiecej sie nie spytała ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 hihihi mój się nie pyta jeszcze, jak ten Mikołaj wchodzi wie, ze trzeba wieczorem zostawić mleko i ciasteczka dla niego i wtedy pod poduszką znajdzie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 hihihi mój się nie pyta jeszcze, jak ten Mikołaj wchodzi wie, ze trzeba wieczorem zostawić mleko i ciasteczka dla niego i wtedy pod poduszką znajdzie prezenty moje też zostawiły mleko dla mikołaja w kuchni całą szklankę nalały,oczywiście musiały sprawdzić czy oby mikołaj wypił mleko ,a jak sie ucieszyły jak zobaczyły że szklanka pusta hihihihi sprytna mama wiedział co z tym mleczkiem zrobic hihihihihi żeby szklanica była pusta ihhhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. u nas tatuś wcina ciastka popijając mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. u nas tatuś wcina ciastka popijając mlekiem tez dobre rozwiązanie hhihiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. u nas tatuś wcina ciastka popijając mlekiem tez dobre rozwiązanie hhihiihhi mamie wlazłoby w boki a tatuśkowi jakoś nic nie chce wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. u nas tatuś wcina ciastka popijając mlekiem tez dobre rozwiązanie hhihiihhi mamie wlazłoby w boki a tatuśkowi jakoś nic nie chce wleźć ja tam wole jak mi co inne wchodzi...... czekolada dobar czy cuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ja od 3 dni apetytu na nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ja od 3 dni apetytu na nic nie mam łaj że tak powiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie mam pojecia źle się nie czuje, apetytu brak jakoś tak dziwnie się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie mam pojecia źle się nie czuje, apetytu brak jakoś tak dziwnie się czuję może zmęczenie, stres a może : dzidziuś ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 raczej to drugie nie chyba nie dopiero była @ ale myślę, ze chyba się nie zdecyduję na powiększanie rodziny mnie tam wystarczy taka gromada, jaką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no kazdy wie czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts