kawika 26.08.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No kofana to wszystkiego dobrego w rocznicę ślubu i oby uparciuch zluzował . U mnie , na szczęście , podzielilismy się tak nieformalnie na urządzanie. Tzn na mojej głowie są wnętrza , a ogród należy do Seby. Ale oczywiście ja szukam potwierdzenia pomysłów u niego , a on u mnie Pierwszy pomysl na łazienki w białych kaflach do połowy ściany i styl romantyczny spłynął , chociaż ja też do końca nie byłam przekonana. No , a z tymi zakupkami to tak jest , że jak się ogląda ot tak to wtedy niby wybor jest , a jak kupujesz , przyglądasz się uważniej i wtedy albo cena nie taka , albo wygląd mierny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Tak przeglądam te twoje fotki i patrzę jak one przebiegaja , tzn te schody. Do okienka to poręcz bedzie przymocowana do ściany , hmmmmmmm . Lece dalej szukać inspiracji . A wiesz , mój kuzyn ma murowaną balustradę i na niej drewniana rączka do trzymnia i piękna długa lampa wisi nad schodami . Wygląda super , ale jego schody są szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kurde , nikt nie robi murowanych balustrad . Nie znalazlam ani jednej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ale po co zabudowywać tym bardziej ładne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 przyszłam z http://mycuisine.blox.pl/resource/kawapiernikowa.jpg dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.08.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy A jak tam zakupy.....płytki wybrane? No i czy mąż dał się urobić w sprawie schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 witam też jestem ciekawa, jak płytki i jak urabianie męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny. Zakupy zrobione. wpisze wszystko później w dzienniku.Z urabianiem ciężko. Wczoraj znowu dyskusja. Małż chce właśnie zrobić niewysoki murek z drewnianym wykończeniem. Zobaczymy co dalej. Dzięki za dobre słówka.Kaffffkahttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/oi/ui/oxi6/NgHltQjw9b7TKKhFaX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no to czekamy na wpisy w dzienniku a ten niewysoki murek - jak by to wyglądało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małż twierdzi że będzie ładnie, żebym się nie martwiła. Twierdzi że tak lepiej będzie to wyglądałao bo dolne schody nie są otwarte tylko jest ściana od kibelka pod schodami. Wysokość - jak to określić - że ręka luzem będzie się na tym opierała (kurede nie wiem czy będziecie wiedzieć o co mi chodzi ) wykończenie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nie są otwarte ? czyli ? ja dzisiaj nie kumata , ale jak to wygląda ? masz fotki z dołu schodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zobacz na wpis z 9 lipca zdjęcie nr 4Widać jak idą do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zobacz na wpis z 9 lipca zdjęcie nr 4 Widać jak idą do góry dzięki za podpowiedź już lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 obejrzałam i ... nie pozwalaj mężowi na dobudowanie jeszcze murkuto spowoduje, ze wasze schody zrobią się taką wnęką a tak będzie przestronniej i jaśniej nie róbcie żadnego murku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a poza tym, jak to jest, że wszyscy mają tak czysto w domu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zobaczę jeszcze jak przyjedzie schodziasz, może on coś podpowie.. A czysto już nie jest, wszedzie, butelki po wodzie, papiery , puszki po konserwach, ścini, płyt, ścinki drewna, drabiny, narzędzia, trzeba uważaś żeby sobie żebów nie wybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no to pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 28.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hej, hej ja również jestem przeciwniczką murków przy schodach Fajnie że tak lecicie z robotą... Płytki bardzo ładne, szczególnie podobają mi się te łazienkowe! Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na dalsze fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts