aneta-we 09.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Aneta, ty chcesz zdjęcia dla rodziny w necie dać? nie, album mam na pisasie. Chodziło mi o filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a filimików tam nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a filimików tam nie można? właśnei wieczorem wstawiałam, tylko teraz nei moge wejśc na YouTube nawet, zeby Wam dac adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 już jest no jest są świetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam widze że rozmoiwa na tematy czysto budowlane a jakie to gąbki? please - musze to wiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam widze że rozmoiwa na tematy czysto budowlane a jakie to gąbki?please - musze to wiedzieć .... magiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam widze że rozmoiwa na tematy czysto budowlane a jakie to gąbki?please - musze to wiedzieć .... magiczne Wlasnie rano bylam na kwartalnych zakupach w rossmannie (wyszlam obladowana jak wielblad ). Kupilam 6 tych magicznych gabek, bo sa rewelacyjne, a szybko sie zuzywaja. Uzywa sie je bez zadnych plynow, fugi niebieskie w skrytce byly brazowe, po przetarciu gabka sa znowu niebieskie . I tak samo w lazience mam znowu jasniutkie fugi szare. Rewelacyjnie czysci sie szklo kabiny od osadu (pozniej plynem do szyb), a plytki nad gazowka myslalam, ze sa czyste, bo tak wygladaly ale w dotyku byly inne niz reszta plytek w kuchni na scianie, te nad gazowka byly tempe. Jak je wyszorowalam magiczna to nie chcialybyscie widziec jaki syf byl na tej gabce , a niby plytki nad gazowka myje codziennie i wygladaja na wypucowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam widze że rozmoiwa na tematy czysto budowlane a jakie to gąbki? please - musze to wiedzieć .... Magpie ma rację \ nazywają się one magiczne gąbki rewelacja podobno sa w biedronce i w innym marketach ja znalazłam w rossmannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Prosze oto magiczne gabki http://www.ofix.pl/public/img/items/10003048n.jpg W rossmannie leza razem ze sciereczkami i gabkami, w ogole ta firma ma fajne sciereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 anetina tylko w innych marketach magiczna jest tylko nazwa, a jesli inny producent to sa do luftu , jeszcze magiczne jana niezbednego nie sa zle ale uwazam, ze te niemieckie z rossmanna sa lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jana niezbędnego podobno są droższea te tańsze są właśnie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 magpie101 a co do czyszczenia okapu, takiego srebrnego ? Zrobiły się jakies małe ciemniejsze plameczki Masz jakiś sposób? Moze byc magiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jana niezbędnego podobno są droższe a te tańsze są właśnie lepsze miałam jana niezbędnego i niezbędnie po kilku przetarciach wyrzuciłam go doi kosza bo się rozleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja nie mam rossmana to kupie Jana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja nie mam rossmana to kupie Jana no widzisz edytka, chyba Cię wczoraj nie było. Pytałam co kupić w Rossmanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja nie mam rossmana to kupie Jana no widzisz edytka, chyba Cię wczoraj nie było. Pytałam co kupić w Rossmanie no a ja zapaszek chciałam zamiast gąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja nie mam rossmana to kupie Jana no widzisz edytka, chyba Cię wczoraj nie było. Pytałam co kupić w Rossmanie no a ja zapaszek chciałam zamiast gąbki to przynajmniej teraz pachnąca jesteś. Gąbeczki następnym razem kupie, obiecuję I ustrzeliłam stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 magpie101 a co do czyszczenia okapu, takiego srebrnego ? Zrobiły się jakies małe ciemniejsze plameczki Masz jakiś sposób? Moze byc magiczny Wszystko co z inoxu w sklepie przed zawiezieniem do klienta jesli jest rozpakowane czyscimy miekka szmatka wilgotna i na to cif bialy, potem zbieramy wyplukana szmatka (sama woda) i wycieramy recznikiem papierowym - najlepszy sposob, wszystkie plamy schodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 magpie101 a co do czyszczenia okapu, takiego srebrnego ? Zrobiły się jakies małe ciemniejsze plameczki Masz jakiś sposób? Moze byc magiczny Wszystko co z inoxu w sklepie przed zawiezieniem do klienta jesli jest rozpakowane czyscimy miekka szmatka wilgotna i na to cif bialy, potem zbieramy wyplukana szmatka (sama woda) i wycieramy recznikiem papierowym - najlepszy sposob, wszystkie plamy schodza. dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts