edytkazet 09.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no własnie- nastepnym razem poprsze z rossmana gabki i taki puder w kamieniu dobry jest z rossmana musze zapamietac ten sposób na okap dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? a nie zdjae egzaminu zwykłe mleczko typu cif? Ja na codzień spryskuje płynem do mycia szyb jak nie ma duzego "syfu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? a nie zdjae egzaminu zwykłe mleczko typu cif? Ja na codzień spryskuje płynem do mycia szyb jak nie ma duzego "syfu" mam mleczko do czyszczenia ale niezbyt do szym nie zdało egzaminu za bardzo się tłuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? a nie zdjae egzaminu zwykłe mleczko typu cif? Ja na codzień spryskuje płynem do mycia szyb jak nie ma duzego "syfu" mam mleczko do czyszczenia ale niezbyt do szym nie zdało egzaminu za bardzo się tłuści ja czasem kupuje cif ale często też domol mleczko w rossmanie Nie pachnie tak ładnie niestety, ale cena jest ok i skutecznie czyści. Tylko nie pytajcie ile kosztuje jak zwykle nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? Plyn do szyb najlepszy ten http://alejahandlowa.pl/obr/WAABI031/09011b_d.jpg ale zielony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? Plyn do szyb najlepszy ten http://alejahandlowa.pl/obr/WAABI031/09011b_d.jpg ale zielony! a jak coś wykipi i są slady to puści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzisiaj mam loty po sklepach , przed chwila wylecialam na kilka minut do biedronki, bo mam 50 m pod nosem gdzie pracuje, bo jest vizir 5,5 kg za 29,90 zł. (smieszna cena za taka ilosc) i pomarancza za 2,80 zł. bardzo słodkie. Ja zawsze sprawdzam w necie gazetke i ide jak jest cos poczciwego. Przy okazji byla moja kawa, ktora pijemy juz od roku ta sama w ekspresie i u nas kupuje po 16 zł, a w biedronce jest po 8,99 zł. - ciesze sie, bo kupilam spory zapas i duzo zaoszczedzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja mam problem z czyszczeniem kuchenki ceramicznej znacie jakiś dobry środek?? Plyn do szyb najlepszy ten http://alejahandlowa.pl/obr/WAABI031/09011b_d.jpg ale zielony! a jak coś wykipi i są slady to puści? Jak cos wykipi to ciepla woda i miekka szmatka, potem plyn. Ja w poprzedniej kuchni mialam szklo czarne, a na nim palniki gazowe i najlepiej wszystko schodzilo ciepla bardzo woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 okto dzisiaj próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 pa, pa. Zajrzę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 pa, pa. Zajrzę wieczorkiem no paa szkoda że juz idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja jeszcze 2 godzinki, a raczej 1,5 bo dzisiaj wczesniej musze sie wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 pa, pa. Zajrzę wieczorkiem no paa szkoda że juz idziesz i dlatego tak umilkłyście? Myslałam, że cos poczytam na spokojny sen. Dobranoc... Ps. u mnie Panowie nie wyrobili się z montazem szaf. W przedpokoju jutro zamontuja uchwyty i wieszaki; a u babci całkiem sporo im jeszcze zostało roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień doberek Ps. u mnie Panowie nie wyrobili się z montazem szaf. W przedpokoju jutro zamontuja uchwyty i wieszaki; a u babci całkiem sporo im jeszcze zostało roboty. no ale myślę ze do świąt zdążą. jak samopoczucie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień doberek Ps. u mnie Panowie nie wyrobili się z montazem szaf. W przedpokoju jutro zamontuja uchwyty i wieszaki; a u babci całkiem sporo im jeszcze zostało roboty. no ale myślę ze do świąt zdążą. jak samopoczucie ??? chyba dziś skończą Jeszcze i tak mam do zrobienia szafy w łazienkach, szafke pod umywalke do górnej łazienki i jakąś wąską z lustrem do dolnej. A koncepcja jest jak na razie tylko na dużą szafę do górnej. A samopoczucie ok. Mimo, że K. wołał o 3-ciej: "chcę bluzkę, juz się wyśpiłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A co u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A co u Was??? moja zrobiła mi o 1 pobudkę wyła jak wilka, po czym stwierziła że chce kasze i włączyć telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 moja zrobiła mi o 1 pobudkę wyła jak wilka, po czym stwierziła że chce kasze i włączyć telewizor o rany. U mnie nie ma w nocy telewizji, za to po wodę musiałam latac na dół. Może herbatka dziś, tak dla odmiany : http://mizielonomi.blox.pl/resource/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no ale jaj jej tego telewizora nie włączyłamzeszła ze mną zrobiłam butlę zjadła i poszła spać na szczęści herbatka pyszna dzięki zimno dziś, a wilgoć jak cholera brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts