kawika 14.12.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 małż jest między młotem a kowadłem lepiej żeby sie nie wtrącał bo pewnie i tak nie do końca wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hehehehe ale się działooooooooo taaak, działo sie . Nie pamiętacie, ze miałam ostre spięcie z teściową. Na tyle, ze syneczka na rozmowe zaprosiła ten przynajmniej dobrze się spiasał i sie nie wtrącał. Przeciez go nie ma na co dzień wiec co moze poradzic. kurde ale ci ta teściowa zalazła za skórę to naprawdę jakaś powazna sprawa musiała być dla mężusia brava - za odpowiednie zachowanie zalazła, ze ho, ho!!! Tu długi cyctat mojej relacji z czwartku: "Wracajac do domu z pracy zabieram Alicję ze szkoły, dzis od razu zadzwoniłam, zeby mama zaczęła ubierac chłopaków to od razu pójde z nimi na spacer, póki jest jasno (było po 15-tej) I dowiedziałam się, ze chłopaki zjedli obiad, teściowa rozmroziła im ogórkową. Pytam czy Ala tez poszła jesc tę zupe i okazało się, ze porcja była tylko dla chłopaków a dla Ali nie ma ŻADNEGO obiadu Wsciekłam się i zamówiłam jej pizzę. Jak tak mozna? Teściowa siedzi cały dzień w domu, przychodzi niania; i nawet dla dziecka nie ma talerza zupy W tym tygodniu teściowa nie gotowała nic. Wszystko było wczesniej przygotowane. Z niedzieli zostały poledwiczki, były też gołabki. Jestem tak zła, że nawet nie zapytałam dlaczego????? Ona dobrze wie, że Ala rano prawie nic nie je, a dzis dodatkowo nie zjadła w szkole kanapki Od dzis zaczynam sama gotowac" I niech ktos mi powie, ze nia mam powodu być wsciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 małż jest między młotem a kowadłem lepiej żeby sie nie wtrącał bo pewnie i tak nie do końca wie o co chodzi powiedziął mamie co trzeba, chociaz sam wolałby żebyśmy się dogadały. Ale wie, że mamusia po prostu strzeliła focha i juz. A jej sie nie będe w pas kłąniac i potakiwac skoro sama zaproponowała pomoc. Jeśli oczekuje teraz wieeelkie wdzięczności na pokaz i poklaskiwania w takt to sie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W czwartek wieczorem do wiedziąłam się od teściowej dlaczego nic nie ma dla ALicji. Nie powiedziałam co jej wyciągnąć (dziwne, ze dla chłopaków wiedziała co ) a zabroniłam robić parzaki I teraz mam: nie dam ugotowac tego co sobie umyśli (Alicja nie powinna jeść nabiału a w tych parowańcach jest biały ser i polane sa śmietaną ) to dziecko nic nie dostanie. Jestem zła do dzisiaj. I z teściową rozmawiam służbowo i oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No to Wam sie wygadałam. Mam nadzieję, ze chociaz nie psuję świątecznego nastroju. Ja dziś kupiłam sobie pierniczki do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 nnnnnnnnnooooooooooooo u mnie jest tak że dla mnie obiadumoże nie być ale dla dzieci jest zawsze no nie dziwię ci się, ale dziwię się teściowej, skoro do chłopaków przychodzi niania i ona się nimi praktycznie nie zajmuje to co robi cały dzień???? pierniczki na pewno pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 moment moment rozumiem dobrze? chłopaki dostali obiad? a wnuczka, która przyszła ze szkoły - gdzie nie je obiadu chyba - nic nie dostała? noż kurtyna masz rację odnośnie nerwów w stosunku do teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 fajny wypoczynek będzie ps. uaktualnij sobie linka do komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 fajny wypoczynek będzie ps. uaktualnij sobie linka do komentów tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 moment moment rozumiem dobrze? chłopaki dostali obiad? a wnuczka, która przyszła ze szkoły - gdzie nie je obiadu chyba - nic nie dostała? noż kurtyna masz rację odnośnie nerwów w stosunku do teściowej i najlepsze jest to, ze poprzedniego dnia sprawdzałam na jej prośbę co jest w zamrażarce: ogórkowa, dwa razy brokułowa, kalafiorowa, indyk w sosie koperkowym i coś jeszcze Po prostu szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 czyli .... wystarczyło wyjąść z zamrażalki i odgrzać?wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czy ona przypadkiem nie ma wnuków? tylko? a wnuczka jest w odstawce?czy tylko tak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziewczynki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 sory ale może teściowa zacmę ma ........... na oczach i nie widzi co w lodówce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no nie dziwię ci się, ale dziwię się teściowej, skoro do chłopaków przychodzi niania i ona się nimi praktycznie nie zajmuje to co robi cały dzień???? to nawet nie tak, ze ona tylko sziedzi. Dzieci są bardzo z nia zrzyte i to raczej niania jej pomaga, i wychodzi z chłopakami na spacer. Aaaa, i zawsze mi prasuje rzeczy, wszystkie Pomaga, naprawdę duzo mi pomaga ale z tym obiadem przesadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 czyli .... wystarczyło wyjąść z zamrażalki i odgrzać? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czy ona przypadkiem nie ma wnuków? tylko? a wnuczka jest w odstawce? czy tylko tak teraz? anetinko, to dlatego, ze nie dałam jej zrobic tych durnych parzaków. I jeszcze mnie pyta: Ty nie myślisz chyba, ze ja tak złośliwie? No pewnie, ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś o własnie, jak zakupy? Pogadajmy o tym co przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 czyli .... wystarczyło wyjąść z zamrażalki i odgrzać? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czy ona przypadkiem nie ma wnuków? tylko? a wnuczka jest w odstawce? czy tylko tak teraz? anetinko, to dlatego, ze nie dałam jej zrobic tych durnych parzaków. I jeszcze mnie pyta: Ty nie myślisz chyba, ze ja tak złośliwie? No pewnie, ze nie na ciebie wściekła, a dziecku się oberwało nie otrzymając obiadu wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 anetina - nie warcz tak bo już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś ło matko zagladalam tutaj w weekend ale pytania nie zaowazylam (pewnie ze zmeczenia ). Z zakupow wrocilam UWAGA z 1 metrem czerwonej wstazki do ozdobienia firanki w lazience, ktora mam zamiar kupic (firanke). W miescie sama zbieranina, wszystko stare powyjmowali, ludzi zero . Jak zobaczylam te szmaty to tylko kolejny raz sie utwierdzilam w przekonaniu, ze bardzo dobrze robie kupujac w bonprixie. W sumie to duzo mi jeszcze brakuje prezentow ale obok mojego sklepu jest sklep z galanteria skorzana i zaraz tam ide (mam nadzieje, ze bede miec z glowy kilka osob). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts