margay 28.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 to rzeczywiście dużo załatwiliście Kasy pewnie też ubyło ....... Na pewno lżej ci na sercu, że masz to już z głowy.....najważniejsze decyzje za tobą, chodzi mi tu o płytki - reszta pójdzie z górki Teraz to ja będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia z ułożonymi płytkami, bo bardzo mi się podobają ale efekt to dopiero będzie jak będą ułożone Tak po sąsiedzku zapytam bo czuję się jakbyś przetarła szlaki ....byłaś w Sączu w "merkury market", a jak tak, to jak u nich się przedstawiają ceny - drogo mają czy tanio? I gdzie ostatecznie było najtaniej bo pisałaś o rozpiętości cenowej? Na konie gratuluję udanych zakupów, trochę się najeździliście ale było warto http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/jestok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 28.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 kawika Ciebie tylko na zakupy puścić , zaszalałaś dziewczyno zaszalałaś, zazdroszczę , chciałabym mieć to już za sobą , czekam na ścianę z tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 28.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wow, poszalałaś! Takie zakupy w jeden dzień, no no niejedna zakupocholiczka nie pochwaliłaby się takim rezultatem. A tak serio to podziwiam Wasze tempo i po cichu zazdroszczę, bo nie mogę się doczekać jak mnie puści Małż na zakupy. Po cichu robie rozeznanie A Ty nie odpuszczaj swojej wizji i walcz o swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wpadłam się przywitać a tu taaaakie zakupy Ładnie Wam kaski w jeden dzień ubyło Ale przynajmniej z głowy podejmowanie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.08.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny.margay - po ogólnym rozeznniu stwierdzm że mercury ma najniższe ceny kasy poszło w cholerę więc lepiej odpuścić ten temat buziaczki przesyłąm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.08.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 tak myślałam....tam jest dość duży wybór...choć dawno tam nie byłam....ale w odpowiednim czasie trzeba będzie się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzień dobry z rańca i z tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Witam się na Twoich stronkach Dobrze wyczytałam w dzienniku, przeprowadzacie się w październiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Musimy się bardzo spieszyć. Bo sprzedajemy mieszkanie i musiumy się przeprowadzić praktycznie do końca października a teoretycznie do 7 listopada 2009RRRRRRR Fajnie??????????? poszukałam i chyba rzeczywiście takie plany. Czy fajnie? Pewnie tak, przynajmniej mam taka nadzieję, bo sama planuje opuszczenie mieszkania do końca października- tez sprzedane. Powodzenia kawika. Dużo czasu Ci życzę i mało stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 mnie się też marzył październik - na urodziny inwestorka ale raczej chyba nie damy rady - no jednak wykońćzeniówka idzie własnymi rękoma ale cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 mnie się też marzył październik - na urodziny inwestorka ale raczej chyba nie damy rady - no jednak wykońćzeniówka idzie własnymi rękoma ale cuda się zdarzają anetina, to ja Tobie zyczę cudów. U nas tez wykończeniówka własnymi siłami: mojego Ł. i mojego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no u mnie też tata i mąż, no i ja ja gruntowałam i ja maluję a i ja fuguję a życzenia przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aneta-we - witam na maoich stronkach. zapraszam częściej Ptrzeprowadzka w październiku, na mus. Rodzice sprzedali mieszkanie i nie bedzie gdzie się podziać. czy tak fajnie??? Nie wiem Kurde jakie wy zdolne dziewczyny jesteście (fugujecie, wykańczacie) Chwilowo wykończeniówką zajmuje się tyllko mój małż. Ach ile ja się nasłucham co ON to nie zrobił. Ja niestety nie mam kiedy, po pracy do domku, dzieciakami trzeba się zająć a do budowy ponad 30km. Jak przyjdzie co do czego to zostanie mi jak praktycznie każdej kobiecie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 31.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Sprzątania nie znosze osobiście, ale jakoś tak miałabym ochotę już za miotę złapać i oblecieć te pomieszczenia Nawet mi Małż porządny sprzet zakupił w tym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nawet mi Małż porządny sprzet zakupił w tym celu a mi jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć. dawno nie zaglądałem ... ... ale za to więcej czytania było ... ... wyrobicie się do października? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ptrzeprowadzka w październiku, na mus. Rodzice sprzedali mieszkanie i nie bedzie gdzie się podziać. czy tak fajnie??? Nie wiem> czy fajnie? może nie ale dzięki temu większa mobilizacja Kurde jakie wy zdolne dziewczyny jesteście (fugujecie, wykańczacie) Chwilowo wykończeniówką zajmuje się tyllko mój małż. Ach ile ja się nasłucham co ON to nie zrobił. Ja niestety nie mam kiedy, po pracy do domku, dzieciakami trzeba się zająć a do budowy ponad 30km. > mój tato nie miał syna, więc ja mam złote rączki, jak to się mówi - wszystko zrobię a na budowę mamy tylko 10 km więc po pracy z inwestorkiem na budowę później go do domu, usypiam i po 19 z powrotem wracam na budowę a później się dziwią, dlaczego ja tysiace km robią miesięcznie Jak przyjdzie co do czego to zostanie mi jak praktycznie każdej kobiecie - oj tak chociaż ja w mieszkaniu nie mogę narzekać - jak powiem, to mąż posprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ... wyrobicie się do października? MUSIMY, trzymaj kciuki, gwoździków pożyczysz jak braknie oj tak chociaż ja w mieszkaniu nie mogę narzekać - jak powiem, to mąż posprząta mój też sprzątał (kiedyś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 gwoździków to i ja mogę pożyczyć a sprzątanie - trzeba sobie męża ciagle wychowywać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts