aneta-we 14.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kawika, fajny ten wypoczynek, taki "lekki".A kolor obicia jaki bedzie, jak na fotkach, taki jasniutki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś ło matko zagladalam tutaj w weekend ale pytania nie zaowazylam (pewnie ze zmeczenia ). Z zakupow wrocilam UWAGA z 1 metrem czerwonej wstazki do ozdobienia firanki w lazience, ktora mam zamiar kupic (firanke). W miescie sama zbieranina, wszystko stare powyjmowali, ludzi zero . Jak zobaczylam te szmaty to tylko kolejny raz sie utwierdzilam w przekonaniu, ze bardzo dobrze robie kupujac w bonprixie. W sumie to duzo mi jeszcze brakuje prezentow ale obok mojego sklepu jest sklep z galanteria skorzana i zaraz tam ide (mam nadzieje, ze bede miec z glowy kilka osob). kurde aaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeee zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś o własnie, jak zakupy? Pogadajmy o tym co przyjemne Dla mnie zakupy sa za kare, nigdy nie lubilam chodzic po sklepach - dla mnie strata czasu. Co do tesciowej to znam takie sytuacje z wlasnego podworka. Moj syn jak mieszkalismy jeszcze razem jak wracal ze szkoly, mial 7 lat, my pracowalismy do 19-20 musial przejsc do nas przez mieszkanie tesciowej. Ona zawsze o tej porze robila obiad i nigdy dziecku nawet nalesnika czy talerza zupy nie dala. Syn odgrzewal sobie w mikrofali przygotowany przezemnie obiad, a jak cos bylo do odgrzania na gazie, a bal sie wlaczyc to jadl zimne. Moj maz do dzisiaj jak to wspomina to ma lzy w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kawika, fajny ten wypoczynek, taki "lekki". A kolor obicia jaki bedzie, jak na fotkach, taki jasniutki??? no małżowi się taki podoba i nie bardzo dociera do niego że jego córcia naginnie wyciera ręce gdzie popadanie(wystarczy popatrzeć na ściany), wolałabym jakiś bęż albo kawa z mlekiem a nie taki biały zobaczymy na czym stanie bo kłócić mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wypoczynek fajny ma ksztalt ale ja darowalabym sobie tak jasna tapicerke przy dzieciach i psie . A jak tam moj ulubieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co do tesciowej to znam takie sytuacje z wlasnego podworka. Moj syn jak mieszkalismy jeszcze razem jak wracal ze szkoly, mial 7 lat, my pracowalismy do 19-20 musial przejsc do nas przez mieszkanie tesciowej. Ona zawsze o tej porze robila obiad i nigdy dziecku nawet nalesnika czy talerza zupy nie dala. Syn odgrzewal sobie w mikrofali przygotowany przezemnie obiad, a jak cos bylo do odgrzania na gazie, a bal sie wlaczyc to jadl zimne.Moj maz do dzisiaj jak to wspomina to ma lzy w oczach. ja pierd....ziuuu, i tak jej to jedzenie przez gardło przeszło???????????????? no to dziękuję że ja z teściami widuję się od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wypoczynek fajny ma ksztalt ale ja darowalabym sobie tak jasna tapicerke przy dzieciach i psie . A jak tam moj ulubieniec? nie wiem co z nim robić idę w tym tygodniu do weterynarz 1. szczepienie 2. dopytać dlaczego go czyści (sra z takim śluzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mi tak dziś net chodzi, ze nie nadąrzam czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mi tak dziś net chodzi, ze nie nadąrzam czytać to czytaj POMAŁU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Szkoda gadac ! Widze ja raz do roku teraz (dzieli nas 4 km), maz tez do niej sie nie garnie, a syn moja mame traktuje jak babcie, a tesciowa troche inaczej. Nic mu nigdy nie mowila, dziecko samo czuje i rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no u mnie Sandra mówi na drugiego dzidka i babcię : pan i Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 anetina - nie warcz tak bo już się boję wrrrrrrrr ja też tak co nieco na teściową jestem zła a na teścia to w ogóle - nawet się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mi tak dziś net chodzi, ze nie nadąrzam czytać to czytaj POMAŁU staram się, cały czas się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mi tak dziś net chodzi, ze nie nadąrzam czytać to czytaj POMAŁU staram się, cały czas się staram C I E S Z E S I E Z E S I E S T A R A S Z NO POMAŁU PISAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc dziweczynki ! no magpie ja wiem że pierniczyłaś, ale pytałam jak twoje zakupy świąteczne a ty mnie normalnie olałaś o własnie, jak zakupy? Pogadajmy o tym co przyjemne Dla mnie zakupy sa za kare, nigdy nie lubilam chodzic po sklepach - dla mnie strata czasu. Co do tesciowej to znam takie sytuacje z wlasnego podworka. Moj syn jak mieszkalismy jeszcze razem jak wracal ze szkoly, mial 7 lat, my pracowalismy do 19-20 musial przejsc do nas przez mieszkanie tesciowej. Ona zawsze o tej porze robila obiad i nigdy dziecku nawet nalesnika czy talerza zupy nie dala. Syn odgrzewal sobie w mikrofali przygotowany przezemnie obiad, a jak cos bylo do odgrzania na gazie, a bal sie wlaczyc to jadl zimne. Moj maz do dzisiaj jak to wspomina to ma lzy w oczach. też nie cierpię chodzic na jakiekolwiek zakupy a odnośnie syna - normalnie dop... babie ale na starość się to jej zemści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no u mnie Sandra mówi na drugiego dzidka i babcię : pan i Pani a dlaczego ? ps. chociaż mój nie zna drugich dziadków, ani tamtej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wypoczynek fajny ma ksztalt ale ja darowalabym sobie tak jasna tapicerke przy dzieciach i psie . A jak tam moj ulubieniec? nie wiem co z nim robić idę w tym tygodniu do weterynarz 1. szczepienie 2. dopytać dlaczego go czyści (sra z takim śluzem) kawika moze ma robaki, jak zrobi kupe to sprawdz czy takie biale drobniutkie glizdeczki sie nie ruszaja. Moj Leos zanim zaczal normalnie srac to 4 razy karme mu zmienalam az trafilam na taka co toleruje. A co on w ohole je w ciagu dnia i czy regularnie? Ja przerabialam eukanube, acane, brit i arion. Karme wlasiwa po ktorej ma normalne kupy dopasowalam dopiero okolo roku i jest to do dzisiaj arion. Twoj obecnie musi miec karme dla szczeniakow i nie kupuj jej u weta, bo przeplacasz i wet wcisnie Ci taka od ktorej ma prowizje jak sprzeda. Ja kupuje zawsze tutaj http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?rodzaj=warunek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no u mnie Sandra mówi na drugiego dzidka i babcię : pan i Pani a dlaczego ? ps. chociaż mój nie zna drugich dziadków, ani tamtej rodziny bo ich tak często widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 patrzcie jakie cudo przed chwilą dostałam http://foto1.m.onet.pl/_m/ec21438f78fe6af6ac4151e2e235a675,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 aneta-we nie wiem czy dobrze kojarze, ze Ty pracujesz w firmie kurierskiej. Napisz mi prosze czy jak zamowie cos na allegro to do swiat przez kuriera dojdzie, bo strasza, ze kurierzy maja tyle zamowien, ze nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts