aneta-we 14.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 aneta-we nie wiem czy dobrze kojarze, ze Ty pracujesz w firmie kurierskiej. Napisz mi prosze czy jak zamowie cos na allegro to do swiat przez kuriera dojdzie, bo strasza, ze kurierzy maja tyle zamowien, ze nie ma szans. zalezy kiedy nadawca wyśle paczkę Ogólnie to jest tak, ze paczka nadana jednego dnia (no. dziś) powinna być nastepnego dnia u odbiorcy (czyli jutro) Sama dziś będe zamawiac dla córy deskorolke bo patrząc za okno nie chce mi sie ruszac z pracy Jak zamówisz za pobraniem to będzie szybciej bo nadawca nie będzie czekac do Twojego przelewu z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kawika ale ladny aniolek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 aneta-we nie wiem czy dobrze kojarze, ze Ty pracujesz w firmie kurierskiej. Napisz mi prosze czy jak zamowie cos na allegro to do swiat przez kuriera dojdzie, bo strasza, ze kurierzy maja tyle zamowien, ze nie ma szans. zalezy kiedy nadawca wyśle paczkę Ogólnie to jest tak, ze paczka nadana jednego dnia (no. dziś) powinna być nastepnego dnia u odbiorcy (czyli jutro) Sama dziś będe zamawiac dla córy deskorolke bo patrząc za okno nie chce mi sie ruszac z pracy Jak zamówisz za pobraniem to będzie szybciej bo nadawca nie będzie czekac do Twojego przelewu z wysyłką Dzoeki, zaraz bede szukac torebke dla mamy, bo w miescie nic mi sie nie spodobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kawika ale ladny aniolek! od kogo takie cuda się dostaje, co? Mąż nie będzie zazdrosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kawika ale ladny aniolek! od kogo takie cuda się dostaje, co? Mąż nie będzie zazdrosny? aaaaaaaaaa niech trochę będzie a co !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 patrzcie jakie cudo przed chwilą dostałam http://foto1.m.onet.pl/_m/ec21438f78fe6af6ac4151e2e235a675,10,19,0.jpg śliczne niech wam przyniesie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No prezenty juz z grubsza mam ! Dla meza tel, syn chce kase na czesci do motoru, siostrze maszynke philipsa (nie depilator ale wyglada jak depilator), mamie czarna torebke (mam nadzieje, ze dotrz, kazalam wyslac za pobraniem kurierem) i kubek z przykrywka i sitkiem do zaparzania herbatki zielonej. Dla szwagra pasek skorzany do garnituru, dla corek kuzyna szczekajacy piesek i mikrofon z podkladem muzycznym taki do reki, dla chrzesniaka teatrzyk z pacynkami i do tego mikrofony na ucho dla 2 os i tablice z odglosami zwierzat, przyrody (to wszystko jest w komplecie) itd. Dla drugiego chrzesniaka bomboniera i kasa. Musialam jeszcze kupic cos od mojej mamy dla mojego meza i dla szwagra (ona odda mi kase), dla meza kupilam rano w lidlu komplet 2 szklanych desek do krojenia (sa super, maja wymiary 50/30 i moga sluzyc jako patery do podawania na stol), a dla szwagra kupilam od niej pasek skorzany do dzinsow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 I jeszcze siostra kazala kupic cos od siebie dla mojego meza, wiec kupilam mu portfel, bo jego sie zepsul tydzien temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 bbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja nic nie mam dla chłopów dla mamy - kupiłam narzutę (nie koc zmiana opcji) i pantofledal Wiktora grę na kompa dla Sandry - lalę dla małża????? - aaaa pantofle dla ojca?????? zwariuję a co dla mnie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a ja nie mam nic brak kasy świąt nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a ja nie mam nic brak kasy świąt nie robię robisz robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ale raczej nie u siebie nie ma sensu zrobimy normalnie u rodziców siostra do nich przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to przecież możecie wszyscy razem zrobić u Ciebie skoro razem to dlaczego nie w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to przecież możecie wszyscy razem zrobić u Ciebie skoro razem to dlaczego nie w nowym domku? u nas jest własnie taki plan. Wszysscy u nas: tesciowa , moi rodzice, siostra i brat męża z dziecmi. Ma byc wesoło i pewnie będzie. Prace powoli rozdzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 my nawet stół i krzesła musimy pożyczyc i przewieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no prosze a ciekawe czy do nas ktoś przyjdzie a ty anetka do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no prosze a ciekawe czy do nas ktoś przyjdzie a ty anetka do domu tak jest! Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to przecież możecie wszyscy razem zrobić u Ciebie skoro razem to dlaczego nie w nowym domku? nie wiem, czy jest tak sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no prosze a ciekawe czy do nas ktoś przyjdzie a ty anetka do domu tak jest! Do widzenia pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to przecież możecie wszyscy razem zrobić u Ciebie skoro razem to dlaczego nie w nowym domku? nie wiem, czy jest tak sens bbbbbboooooooooooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts