magpie101 15.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A tu co tak cicho , wstawac spiochy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A tu co tak cicho , wstawac spiochy ! śpiochy? I kto to mówi, co???? Masz racę, pora się i tu przywitac, a potem może choć trochę popracuje Jutro czeka mnie mega zestaw fakturek wiec dziś jeszcze sie lenię. Kurcze i tak juz drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja wstalam o 7, naszykowalam synowi sniadanko do szkoly i do lozeczka, wstalam o 8.45 i jak zwykle biegiem . Ja sie lenie od poniedzialku i tak juz do swiat bedzie, maz ma teraz jeszcze nawal pracy, a ja juz nie. W przyszlym tygodniu w poniedzialek pewnie bede ostatni dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 W przyszlym tygodniu w poniedzialek pewnie bede ostatni dzien. fajnie, ja cudem mam Wigilię wolna. Za to Sylwester w pracy, ale moze nie do północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 W przyszlym tygodniu w poniedzialek pewnie bede ostatni dzien. fajnie, ja cudem mam Wigilię wolna. Za to Sylwester w pracy, ale moze nie do północy Ja jak mam wolne od swiat do nowego roku to jest to moj jedyny urlop w roku . Ale w tym roku jeszcze nie wim czy moze przed swiatemi nie bede pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kochaniutkie , moje ale zimno dzisiaj u mnie bbbbbbbbbbbrrrrrrrrr ja też amam wolne w Wigilię a tym magpie zajrzysz na foruma przed świętami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kochaniutkie , moje ale zimno dzisiaj u mnie bbbbbbbbbbbrrrrrrrrr ja też amam wolne w Wigilię a tym magpie zajrzysz na foruma przed świętami?? Oczywiscie, ja codziennie musze zajrzec (uzaleznienie ?), nawet jak gosci mam to po kapieli o polnocy na chwilke musze zajrzec do "moich" watkow - tylko nie zawsze mam sile sie odezwac, wiec tylko czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no to ok bo tą kuleczkę - landryneczke toprzed świetami chciałabym jeszcze zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no to ok bo tą kuleczkę - landryneczke toprzed świetami chciałabym jeszcze zobaczyć A u Ciebie przed swietami jak przygotowania, bo nic nie piszesz. Choinka bedzie zywa czy sztuczna? A u weta bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 do weta idę dzisiaj po południu (Heros wydalił wiekiego robala ) brbbbbrrrrrrr z choinką to jeszcze nie wiem ale chyba pozostanę przy sztucznej bród smród i ubóstwo - ogólnie to o czym pisać.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To na pewno ma robaki, szczeniaka trzeba kilka razy odrobaczyc - stad te klopoty z jedzeniem i kupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To na pewno ma robaki, szczeniaka trzeba kilka razy odrobaczyc - stad te klopoty z jedzeniem i kupami. no domyśliłam się był raz odrobaczany i myślałam że go odrobaczę drugi raz jak pójdę go szczepić ale wypadło wcześniej tylko się martwię teraz czy dzieci coś nie załapały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z tego co wiem jesli nie mialy kontaktu z kalem to nie powinny zalapac, dopytaj weta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z tego co wiem jesli nie mialy kontaktu z kalem to nie powinny zalapac, dopytaj weta. taaaa ale wydaje mi się że kiedyś coś dorwał na polu daltego teraz zna smyczy chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z tego co wiem jesli nie mialy kontaktu z kalem to nie powinny zalapac, dopytaj weta. taaaa ale wydaje mi się że kiedyś coś dorwał na polu daltego teraz zna smyczy chodzi Pies robaki ma z ziemi. A o kale pisalam w odniesieniu do dzieci, jesli nie mialy kontaktu to nie powinny zlapac . Jak przeczytalam to myslalam, ze dzieci dorwaly cos na polu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z tego co wiem jesli nie mialy kontaktu z kalem to nie powinny zalapac, dopytaj weta. taaaa ale wydaje mi się że kiedyś coś dorwał na polu daltego teraz zna smyczy chodzi Pies robaki ma z ziemi. A o kale pisalam w odniesieniu do dzieci, jesli nie mialy kontaktu to nie powinny zlapac . Jak przeczytalam to myslalam, ze dzieci dorwaly cos na polu . hihihihiihiihihiihihi nie zalapałam dziękli za wyjaśienie hahahahahhahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 W przyszlym tygodniu w poniedzialek pewnie bede ostatni dzien. fajnie, ja cudem mam Wigilię wolna. Za to Sylwester w pracy, ale moze nie do północy ja podobnie ale na pewno nie do północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 po pracy idziesz Siostra do weta? a jak Wiktor? on ma takie napady, czy ostatnio jest taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 po pracy idziesz Siostra do weta? a jak Wiktor? on ma takie napady, czy ostatnio jest taki? już sama nie wiem jak teraz myślę to na starym mieszkaniu już mu się zaczęły takie odskoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 po pracy idziesz Siostra do weta? a jak Wiktor? on ma takie napady, czy ostatnio jest taki? już sama nie wiem jak teraz myślę to na starym mieszkaniu już mu się zaczęły takie odskoki może nie było może to tak widoczne, bo zajęci wszyscy byli budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts