magpie101 15.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A ile ma lat i czy powazne sa te napady-odkoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie nie wszyscy byli zajęci budową naprawdę padam nieraz na pysk i zawsze miałam imam dla niego czas, nawet jak bredził o jakiś stworach, siłach, itp itd o czym nie miałam bladego pojęcia to go słuchałam na I miejscu dzieci potem budowa zawsze tak było i będzie lat ma prawie 9 a tkai odskoki od jakiś ja wiem 4, 5 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie nie wszyscy byli zajęci budową naprawdę padam nieraz na pysk i zawsze miałam imam dla niego czas, nawet jak bredził o jakiś stworach, siłach, itp itd o czym nie miałam bladego pojęcia to go słuchałam na I miejscu dzieci potem budowa zawsze tak było i będzie lat ma prawie 9 a tkai odskoki od jakiś ja wiem 4, 5 m-cy nie chodzi mi o to, że nic w domu nie było rozmów ale mimo wszystko pewnie gdzieś tam zawsze krążyły rozmowy, myśli o budowie teraz jesteście kompletnie u siebie i tego tematu jak budowa praktycznie nie ma trudno mi powiedzieć, czy 8-9 latki mają takie fazy mój młodszy jest ale patrząc na jego wujka - zeszłorocznego komunistę - to on jakieś takiej fazy nie miał, ale potrafił zaleźć za skórę, więc może to rzeczywiście taki wiek? czyli ... trzeba czekać jak to słyszałam przy kryzysie 2 latka, 4 latka, 6 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek jak tam przygotowania do swiąt ,hihihi ale Ci zazdroszczę pierwsze swieta w nowym domku -BAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek jak tam przygotowania do swiąt ,hihihi ale Ci zazdroszczę pierwsze swieta w nowym domku -BAJKA hejka jessi no bajka bajka (tylko cholera gdzie ta księżniczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no kochana jest bajka jest książę to i jest ksieżniczka KAWIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no kochana jest bajka jest książę to i jest ksieżniczka KAWIKA no dzięki dzięki, ale do księżniczki mi jeszce daleko (predyspozycji odpowidnich brak, wiesz długie blond włosy itp ) zastanawiam się nad choinką sztuczna czy zywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hej mysmy z męzulkiem i dzieciaczkami ubierali choinke w niedzielę i mamy ŻYWĄ !!a jak ładnie pachnie hiihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no właśnie samam nie wiem z jedne strony chciałabym a z drugiej boję się (spadających igieł oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no właśnie samam nie wiem z jedne strony chciałabym a z drugiej boję się (spadających igieł oczywiście) rozumiem Twoje obawy ale tych spadajacych igieł nie unikniesz ,czy masz podłogówke czy tez nie ,no nic jakos trza bedzie brać odkurzacz albo miotełke i fruuuu ,ja mam zywa i mam nadzieję ze mi postoi przynajmniej jakis czas hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no wiem wiem malż skłania się ku żywej o dziwo u nas zawsze sztuczna była i tak sobie myślę nowy dom nowa choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no właśnie samam nie wiem z jedne strony chciałabym a z drugiej boję się (spadających igieł oczywiście) hej, dzień dobry Ja tez chce żywa. Miałam nawet w bloku i igły wcale tak bardzo nie spadały. Nie wiem czy u nas bedzie żywa- oszczędności Sztuczną mamy, wystarczy wyciągnąc z piwnicy. Poza tym kto kupiłby zywą i przywiózł. Ja moja corsinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no a Ł kiedy wraca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no wiem wiem malż skłania się ku żywej o dziwo u nas zawsze sztuczna była i tak sobie myślę nowy dom nowa choinka hiiihhi no i tego sie trzymac hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.12.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no a Ł kiedy wraca?? pewnie przyjedzie teraz tylko na niedzielę a potem jak dobrze pójdzie to będzie o 23,12 do końca roku (chyba, ze dadza mu służbę to w ogóle nie przyjedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kawika, tyle masz nowych rzeczy: "kupione są małe kinkiety na klatkę schodową i lampa do przedpokoju na górze, więc przed świętami jeszcze zawisną kupione są listwy progowe więc przed świętami będą zamontowane kupione i powieszone rolety w kotłowni - nikt prze okno nie zagląda w salonie sa dwa krednsiki i szafka tv(ze starym tv-oczywiście) " a zdjec nie widac. Nie otwierają mi sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kawika, tyle masz nowych rzeczy: "kupione są małe kinkiety na klatkę schodową i lampa do przedpokoju na górze, więc przed świętami jeszcze zawisną kupione są listwy progowe więc przed świętami będą zamontowane kupione i powieszone rolety w kotłowni - nikt prze okno nie zagląda w salonie sa dwa krednsiki i szafka tv(ze starym tv-oczywiście) " a zdjec nie widac. Nie otwierają mi sie??? :wink: będa łikendzie jak wracam i jest ciemno to nie chce mi się robić zdjęć botakie nijakie wychodzą a ja nie lubie takich po wolnym będa zdjęcia ogrodzenia całęgo, i tego co w środku słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 wpadłam sie przywitac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek jak tam przygotowania do swiąt ,hihihi ale Ci zazdroszczę pierwsze swieta w nowym domku -BAJKA hejka jessi no bajka bajka (tylko cholera gdzie ta księżniczka) a nie ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hej mysmy z męzulkiem i dzieciaczkami ubierali choinke w niedzielę i mamy ŻYWĄ !!a jak ładnie pachnie hiihhihi zazdraszczam a u mnie syf taki, że nawet nie wiem, gdzie choinkę bym postawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts