kawika 16.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nikt tak do mnie nie mówił..... a do mnie mówi tak...................................... Alicja do mnie Wiktor mówi mamuśka albo kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ciut mnie nie było... Bardzo ładny ten wypoczynek Ja wczesniej tez miałam żywą choinkę, a teraz z 3 rok sztuczna... ładna gęsta, z tego względu, że ciut dłużej postoi... Chociaz gdyby Misiek tak nagle przyniósł żywą, to byłaby żywa... Prezenty już zakupione? Ja jutro mam dzionek w kuchni -pierogi. Grzybki się moczą -z rana farsz i do dzieła! Magpie to taka wysoka choinka była super -w ogóle żywa tez jest superrrrr... Kawika to ten Twój mąz to chudzina... Ale zapewne chudy -ale byk! To Kochana Ty tam pokaż nam teraz WC pod schodkami... I tak zaraz święta, święta i po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wszystkim spokojnej nocy a juz najbardziej Słodziutkiej Niech nikt nie chce jesc ani TV ogladac wsrodku nocy. Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kobitki , żywa choina to jest to. w moim rodzinnym domku była zawsze sztuczna . Za moją pierwszą wypłatę zakpiłam taką wypasioną . W oklejnym roku była żywa i już tak zostało. Nie wyobrazam sobie teraz sztucznej. Nasza stanie w salonie w sobotę już . We wtorek jedzimy do teściów , więc niech cieszy nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 I jak tam nocka? Ja się wyspałam, pierwsza taka noc od.... od dawna. Nikt mnie nie obudził!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a masz... http://atrapa.net/chains/sniezka2002b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 kochane moje dzień dobry droga dzisiaj tragiczna miśka -prezenty mam nawet cześc wczoraj popakowałam zdjecia będą w poniedziałek ja to kleję z mama pierogi i uszka w Wigilię nabradziej lubię takie świerze chłop mój - chudzinka, razem wyglądamy jak Flip i Flap (tylko ja ta grubsza) anetko - dzięki za slodzikowanie delfinko - ty normalnie odpocznij co, zobaczymy jak z tą choinką bęzie, chociaż marzy mi się żywa... AGP - poczekaj , poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 AGP - poczekaj , poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 AGP - poczekaj , poczekaj się nie śmiej czekaj czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 [delfinko - ty normalnie odpocznij co, zobaczymy jak z tą choinką bęzie, chociaż marzy mi się żywa... a ja wczoraj podkręciłam męża na tę żywą. Już się dowiedział, ze w niedziele będa sprzedawac także wszystko wskazuje na to, że zapachnie u nas w tym roku prawdziwym drzewkiem. Jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 czekam, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 AGP - poczekaj , poczekaj się nie śmiej czekaj czekaj zrobie z ciebie bałwana http://gify.joe.pl/gifs/wakacje/ferie-zimowe/sniezny-balwan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 takiego? http://www.jakoloruje.pl/img/sniegowy-balwan-b3609.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie takiego: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bd/uh/3zqf/8Qj2gM7StUrJLoLGaB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dobrze, że nie takiego: http://marcinimatylda.blox.pl/resource/01_09_08_balwan_snowman_1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no zastanawiałam sie nad nim, ale stwierdziłam ze nie zasłużyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzień dobry . Dziewczyny !!! Miejcie na uwadze ,że czasami ja czytam wasze posty. Już k.. , ch.. wypleniłem to i negatywy o małżach też zwalczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzień dobry . Dziewczyny !!! Miejcie na uwadze ,że czasami ja czytam wasze posty. Już k.. , ch.. wypleniłem to i negatywy o małżach też zwalczę. no tego to juz nie przeskoczysz Zbysiu myślałam ze się obraziłeś czy co , bo nie zaglądałes do mnie oststanio sezon budowlany - martwy, to gdzie się plączesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja zawsze jestem , tylko że czasami nie nadążam za myślą , to i sie nie wtrącam. Wpisy malymi literami nie pomogą bo mam patrzałki. Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mojego nie ma , buuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts