Zbigniew100 17.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mojego nie ma , buuuuu.... A sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mojego nie ma , buuuuu.... A sąsiad. sąsiad za płotem, nie dał by rady aneta - wymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja czasem wolałabym żeby go nie było co za dużo to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mojego nie ma , buuuuu.... A sąsiad. sąsiad za płotem, nie dał by rady aneta - wymagająca Aneta a gdzie ty pomieszkujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mojego nie ma , buuuuu.... A sąsiad. sąsiad za płotem, nie dał by rady aneta - wymagająca Aneta a gdzie ty pomieszkujesz ? Patrzałki ma a watara z podpisem nie widzi też mi kierbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila !!!!Ty daj spokój bo od rana sie grzeję i wiesz ..... -7 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Patrzałki ma a watara z podpisem nie widzi też mi kierbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila !!!! Ty daj spokój bo od rana sie grzeję i wiesz ..... -7 stopni to dupę za okno i moment się schłodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Patrzałki ma a watara z podpisem nie widzi też mi kierbud http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif aneta - namąciłaś bo się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam, witam ale tu u was wesoło, uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nawet mąż? nawet.. on to cięzki w okazywaniu uczuć ogólnie to jak go ktoś pierwszy raz widzi to stwierdza ale masz męża buca dopiero potem zmieniają zdanie coś w tym jest mój też taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 I jak tam nocka? Ja się wyspałam, pierwsza taka noc od.... od dawna. Nikt mnie nie obudził!!! no to super ale coś straciłam? dlaczego nikt cię nie budził? gdzie są chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 super bałwanki od razu zimą zawiało a u mnie za oknem bialutko, cudnie ps. a ja swoich zimowych rzeczy nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja bym swojego wysłała na półroczne wakacje bym ja odpoczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 super bałwanki od razu zimą zawiało a u mnie za oknem bialutko, cudnie ps. a ja swoich zimowych rzeczy nie mogę znaleźć cudnie jest ja kupiłam nowe bo stare sie rozleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja dziś chyba sanki pojade kupić, miały być pod choinkę na prezent ale czy śnieg poczeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja dziś chyba sanki pojade kupić, miały być pod choinkę na prezent ale czy śnieg poczeka? , ja kupiłam sanki w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja dziś chyba sanki pojade kupić, miały być pod choinkę na prezent ale czy śnieg poczeka? , ja kupiłam sanki w zeszłym roku w zeszłym roku to ja nie miałam dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 I jak tam nocka? Ja się wyspałam, pierwsza taka noc od.... od dawna. Nikt mnie nie obudził!!! no to super ale coś straciłam? dlaczego nikt cię nie budził? gdzie są chłopaki? spali u siebie CAŁĄ NOC, dopiero po 5-tej cos sie Krzyśkowi przysniło, ale ja juz i tak byłam na nogach. Chcę tak codziennie, tzn. conocnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 stronke zdobyłam chyba coś mi się należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts