kawika 17.12.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja dziś chyba sanki pojade kupić, miały być pod choinkę na prezent ale czy śnieg poczeka? , ja kupiłam sanki w zeszłym roku w zeszłym roku to ja nie miałam dla kogo aaa bo ty maluszka masz mniejszego niż moja no mogłaś dla siebie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja dziś chyba sanki pojade kupić, miały być pod choinkę na prezent ale czy śnieg poczeka? , ja kupiłam sanki w zeszłym roku w zeszłym roku to ja nie miałam dla kogo aaa bo ty maluszka masz mniejszego niż moja no mogłaś dla siebie przecież no , patrz, że nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 stronke zdobyłam chyba coś mi się należy? no bbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvoooooooo http://www32.patrz.pl/u/f/63/62/68/636268.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 stronke zdobyłam chyba coś mi się należy? no bbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvoooooooo http://www32.patrz.pl/u/f/63/62/68/636268.jpg ale pyszności ślina cieknie mi po klawiaturze zaraz na obid idę bo nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 głodomorze już obiad ja obiad jem o 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ten obiad musi mi wystarczyć do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Trudno się dobić na stronę. Co to / Same "budowlańczynie " tu pomieszkują / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 jem w pracy bo w domu nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 głodomorze już obiad ja obiad jem o 17 o rany, nareszcie net mi ruszył Ja obiad często zamawiam do pracy, bo inaczej to nie miałabym chyba czasu wcale zjeśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! i co Ty na to Kawika? Ty się tylko pewnie tak draznisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila nie ma o czym ówić. Panele, elektryka, łazięka, malowanie, elewwacja, płot , brama, pewnie droga i podejs\ścia. Na rękach nośić i po nogach całować. A Ona buc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! i co Ty na to Kawika? Ty się tylko pewnie tak draznisz... drażnie nie drażnie Zbysiuuu - no kaochammmmmmmm tego mojego męża (jak śpi i jeść nie woła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila nie ma o czym ówić. Panele, elektryka, łazięka, malowanie, elewwacja, płot , brama, pewnie droga i podejs\ścia. Na rękach nośić i po nogach całować. A Ona buc po nogach po nogach wolę w co innego (nie ja buc --- tylko inni jak go poznają) nie doczytałeś?? Patrzałki ci szwankują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! i co Ty na to Kawika? Ty się tylko pewnie tak draznisz... drażnie nie drażnie Zbysiuuu - no kaochammmmmmmm tego mojego męża (jak śpi i jeść nie woła) No co jeszcze mu tego cementu co się nawdych zamiast wiagry żałujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! i co Ty na to Kawika? Ty się tylko pewnie tak draznisz... drażnie nie drażnie Zbysiuuu - no kaochammmmmmmm tego mojego męża (jak śpi i jeść nie woła) No co jeszcze mu tego cementu co się nawdych zamiast wiagry żałujesz ? nie używamy nie żałuję Zbysiu nie żałuję przeciez taki mąż jak mój to skarb (tylko takie niektóre budowlane nawyki to bym wypleniła) a co do tego Panele, elektryka, łazięka, malowanie, elewwacja, płot , brama, pewnie droga i podejs\ścia. to masz rację, dobrze że mi przypomniałeś - jeszcze skończenie elewacji, zrobienie odpowiedniej drogi i podejścia (kosteczkę też układać będize-zdolny niee???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila, a ja myślałem ,że ą, ę mu sił brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila, a ja myślałem ą\że mu sił brakuje . hhhhhhhhhheeeeeeeee, nie znasz go pod tym względem to on niezmordowany jest może padać morda na pysk, ale na toooo zawsze ma siłe (gorzej ze mną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 mój sanki ma, odkąd 1 rok skończył dostał od dziadków na zeszły sezon kupiłam mu narty wcześniej miał pożyczane no i ciągnie go teraz znowu w góry dziadka juz przekabaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 mój sanki ma, odkąd 1 rok skończył ) rany, musze chyba i ja sanki wyciągnąc. Moi raczej nie jeżdżą, wolę jak biegaja po sniegu. Wydaje mi się, ze wtedy mniej marzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts